Dodaj do ulubionych

GDZIE NAUKA TAROTA

02.12.03, 17:01
Chcialabym nauczyc sie ukladac karty tarota, nauczyc sie je interpretowac.
Zna ktos moze jakas fajna stronke, skad moglabym sie tego dowiedziec, jak
zabrac sie do tego? A tak w ogole, gdzie takie karty sie kupuje, np w
Warszawie? Bede baaaaardzo wdzieczna za informacje. Milego wieczoru zycze,
pozdrawiam. Mary
Obserwuj wątek
    • shira77 Re: GDZIE NAUKA TAROTA 02.12.03, 19:46
      Warto zajrzeć na stronkę www.wrozbita.prv.pl
      • hella100 Re: GDZIE NAUKA TAROTA 02.12.03, 20:32
        shira77 napisała:

> Warto zajrzeć na stronkę www.wrozbita.prv.pl

Czy korzystalas kiedys z uslug tego wrozbity?
        Jesli tak, to jakie sa Twoje wrazenia?
        • shira77 Re: GDZIE NAUKA TAROTA 02.12.03, 21:01
          Nie korzystałam z jego usług, po prostu znalazłam kiedyś tą stronkę przez
          przypadek, gdy szukałam stron o nauce wróżenia z kart. Ma on też inną stronkę
          www.lenormand.webpark.pl
          • hella100 Re: GDZIE NAUKA TAROTA 02.12.03, 21:26
            A czy bylas kiedykolwiek u jakiejs wrozki, tarocistki lub astrologa?
            • carmanita25 Re: GDZIE NAUKA TAROTA 02.12.03, 22:47
              Hallo
              Sama zajmowalam sie bardzo dlugo Tarotem i jego arkanami.Ale to nie
              zaprowadzilo mnie do niczego-wrecz przeciwnie:prawie zalamalam sie,przestalo
              mi sie w zyciu ukladac.Jedynym wyjsciem bylo...spalic wszystko.Dobrze ze w
              odpowiednim momencie trafilam do madrego ksiedza,bo nie wiem,gdzie bym w tej
              chwili byla.Los wyznacza mete,ale droge do niej my sami,takze jesli jestes
              slaba psychicznie i podatna na wplywy to nie zabieraj sie prosze za karty!!!
              Na ten temat napisalam kiedys artykul i wydrukowano go nie gdzie indziej a
              w"ELLE".
              Szatan jest falszywym Panem:wiele obiecuje,ale slowa nie dotrzymuje.A jeszcze
              wiecej bierze w zamian...
              Wiem,moze to zabrzmiec dla Twoich uszu jak pouczanie przez stara,zdziwaczala
              ciotke.Ale uwierz mi:mam dopiero 25 lat i koszmar Tarota i wrozenia za soba.I
              nie chce wiecej.pozdrawiam
              • wredzia Re: GDZIE NAUKA TAROTA 02.12.03, 22:57
                chyba masz racje, mnie tarot ciagle prowadzi w depresje. Wiecznie wyciagam złe
                karty i kieruje sie nimi, a to juz totalna bzdura. Nie wierz im , bo Ty sam
                jesteś sobie kowalem, nie karty. One psują wszystko, ja tez w nie kiedyś
                wierzyłam, ale nie warto, prowadzą tylko do złych decyzji a w moim przypadku
                też do głębokiej depresji.... ja również mam 25 lat i wiem co mówię.
                Pozdrawiam
                • anahella Re: GDZIE NAUKA TAROTA 09.12.03, 22:10
                  Karty czy astrologia sluza do zrozumienia siebie a nie do wydawania gotowych
                  recept na zycie. Gdyby recepta na zycia bylaby mozliwa to talia Tarota bylaby
                  czestszym gosciem w kazdym domu niz Gazeta Wyborcza.

Zlo i dobro siedzi we wszystkim. Pamietajcie ze nozem mozna ugodzic czlowieka,
                  a przeciez na co dzien kroimy nim chleb...
            • shira77 Re: GDZIE NAUKA TAROTA 03.12.03, 17:52
              W wakacje byłam u bardzo znanej wróżki, była ona zresztą nawet w Rozmowach w
              toku. Chciałam się dowiedzieć czy będę z pewnym mężczyzną, czy powinnam się
              angażować w związek z nim, bo był to mężczyzna już po tzw. przejściach.
              Powiedziała mi że on jest w kartach obok mnie, więc się zaangażowałam skoro
              karty i tak znana wróżka mówiły że coś z tego będzie. Źle zrobiłam, bo bardzo
              mnie skrzywdził i choć byliśmy ze sobą krótko, to do dziś nie bardzo potrafię
              sobie z tym poradzić. Ale dzięki temu zrozumiałam że to my jesteśmy kowalami
              swego losu i wszystko zależy od nas. Gdybym wtedy zaufała swojej intuicji i
              sobie, a nie kartom i obcej kobiecie, nie musiałabym dziś cierpieć. Więc
              wróżba się nie sprawdziła. Zresztą nie tylko mi.
              • miai Re: GDZIE NAUKA TAROTA 12.12.03, 17:19
                Bo tarot nie mowi o tym co nieuchronnie sie stanie, mowi zazwyczaj o naszych
                lekach, obawach i o przeszkodach jakie mozemy spotkac w naszym zyciu. Czy ta
                wrozka oprocz tego ze powiedziala ci iz ten mezczyzna jest obok powiedziala o
                tej sytuacji cos wiecej? Napewno obok karty przedstawiajacej osobe owego
                mezczyzny lezaly i inne, ktore mysle mogly mowic np. o tym, ze bedzie on z toba
                bardzo dlugo ale nie jako kochanek a jako zadra w sercu? To kwestia
                odpowiedniej interpretacji kart... Tarot NIGDY nie klamie, tylko nie zawsze
                osoba rozkladajaca karty odpowiednio potrafi je zinterpretowac... I masz racje,
                to my jestesmy kowalami wlasnego losu a Tarot mowi nam o tym, ostrzega i
                naswietla sytuacje. NIE WROZY. A co do zlych mocy, ktore mozemy sciagnac za
                pomoca tych kart... jesli masz zle, badz nieszczere intencje (nastawione np. na
                wlasne korzysci) to przyciagasz wtedy problemy - Tarot sie broni, lecz jesli w
                sercu masz dobro i troske o innych Tarot pomoze ci.
    • adogaj Re: GDZIE NAUKA TAROTA 31.12.03, 05:26
      Wejdź na stronę: www.mko.republika.pl, na którejś z podstron jest gdzie można
      się nauczyć najlepiej Tarota.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka