nitka074 13.12.03, 23:37 Ja jestem skorpionem - ur.30.10.1972, On bykiem - ur.10.05.1074...czy taki uklad ma szanse przetrwania? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynap3 Re: BYK I SKORPION? 14.12.03, 09:52 Wzmożona czujność. Dwoje zazdrośników pilnujących się wzajemnie. Wzajemnie patrzeć będą sobie na ręce, czytać korespondencje lub gdy zajdzie taka konieczność pojadą w ślad za partnerem. Jednak to nie będzie jedyną treścią ich życia. Potrafią oni pokochać się naprawdę. Byk co prawda bardziej jest powściągliwy i mniej namiętny, ale od czego ma Skorpiona. Ona z oddaniem objawi mu arkana miłości. On będzie jej godnym uczniem. Dotyczy to także seksu. Powszechnie wiadomo, że Skorpiony pod tym względem są nie do pokonania, ale Byk tym się nie speszy, będzie próbował dorównać jej kroku. Ponadto zatroszczy się o materialną stronę egzystencji. On by żyć musi mieć. Ona posiadaniem również nie wzgardzi. Chętnie go zmobilizuje do intratnych przedsięwzięć. Sama też dokona pewnych starań w tym zakresie. Gdy dojdzie między nimi do napięć czy konfliktów, Byk bez ogródek powie co myśli, Skorpionica rzuci kąśliwym sarkazmem. I tyle. O pojednanie będzie trudniej - obydwoje są uparci, a przy tym ona pamiętliwa, a on drażliwy. Jednak prędzej przełamie się ona. Skorpiony bowiem nie lubią zostawiać niewyjaśnionych sytuacji. Wasz związek nie należy do najłatwiejszych. Powodem są Wasze trudne, uparte i zazdrosne charaktery. Gdy jednak pójdziecie na pewne ustępstwa i bardziej sobie zaufacie będzie Wam o wiele łatwiej i przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaa2 Re: BYK I SKORPION? 01.01.04, 23:36 ja jestem w takim zwiazku tylko j jestem bykiem a on skorpionem, zastananwiam sie czy ten zwiazek ma szanse, cos mnie ciagnie do mojego skorpionka ale jest duzo nieporozumien Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: BYK I SKORPION? 02.01.04, 13:18 często wątek poruszany tyle emocji, tyle emocji... i wcale nie jest łatwo, wcale nie jest tak, że nie ma problemów, że układa się wszystko bez przeszkód... ale warto zwłaszcza, gdy się kocha tak mocno wtedy wszystko przetrwa ja wierzę i kocham, czego i Tobie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaa2 Re: BYK I SKORPION? 03.01.04, 22:30 ja sie staram jak moge , choc wiem ze czasmi jest moja wina ze cos jest miedzy nie tak jak trzeba, ale chce walczyc o ten zwiazek, jak na razie ok, ale jesli jedna strona tylko cce to wiadomo ze nic z tego nie bedzie pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś