Dodaj do ulubionych

uroki Pana STANa kto korzystał?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 09:38
Prosze powiedźcie mi kto korzystał z usług tego Pana i jakie rezultaty?
Obserwuj wątek
    • Gość: gościówa Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 09:47
      Rezultaty żadne!
      • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 09:50
        ale korzystałaś czy tylko tak mówisz?
        • Gość: gościówa Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 09:52
          Skoro tak napisalam to znaczy ze korzystalam >Pozdro<
          • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 09:58
            jestem juz calkiem zrezygnowana, a polecasz kogos kto sie sprawdza?
          • wilma7 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.06.09, 09:59
            A kiedy korzystalas? mozes na maila gazetowego napisac?
            pozdrawiam

Podobno jest drogi.
            • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 10:13
              bardzo - 900zł....
              • Gość: Halina Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.lostinthenoise.net 25.06.09, 10:29
                Za 900 zł to ja muszę cały miesiąc żyć! Lepiej nie róbcie takiej reklamki bo to
                jest chore. Kto normalny uwierzy w takie uroki? A może ten Stan to .......hm,
                dziwne.
                • wilma7 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.06.09, 10:35
                  Stan czy Stanley?
                  • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 10:42
                    a Stan i Stanley to nie ta sama osoba?? Jakiej reklamy cy dzisiaj wszyscy na tym forum doszukuja sie reklamy?? ja tylko pytam....:(
                    • wilma7 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.06.09, 10:50
                      stan i stanley to nie jest ta sama osoba.
                      • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 10:53
                        a ten stanley?? wiecie cos o nim? czy jest dobry? ja myslalam ze to ta sama osoba...
                        • wilma7 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.06.09, 10:58
                          Stan to zupelnie inna osoba, Stanleya ktos namietnie na tym forum
                          reklamowal.
                          Czy u kogos naprawde pomoglo dzialanie STANA?
                          • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:02
                            w takim razie stanley tez jest drogi... bo pisalam do niego na maila myslalam ze to ten stan tez bierze krocie... ale czy którys jest dobry? pomógł komuś? czytalam na tym forum o dziewczynie dla ktorej pomogl stan ze chlopak nie chcial z nia rozmawiac a teraz jest z nią i planuja dziecko. o stanleyu nic nie moge znalezc wiem tylko ze to podobno starszy facet.
                            • wilma7 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.06.09, 11:04
                              Tez czytalam o tej dziewczynie ktorej Stan pomogl a o tym Stanleyu
                              nic nie slyszalam, skad wiadomo ,ze on faktyczie sie tym para.
                              • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:06
                                kurcze... wilma7 a znasz moze kogos kto jest skuteczny? bo jajuz jestem załamana..
                              • wilma7 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.06.09, 11:06
                                Stan podobno nie zabiera sie za cos co jest niemozliwe do wykonania
                                czyli nawet magia nie pomoze w danym problemie.
                                On podobno analizuje na podstawie zdjecia i chyba czyta z aury i na
                                takiej podstawie widzi czy da sie cos zrobic lub nie, jka nie to
                                odmawia.
                                • wilma7 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.06.09, 11:08
                                  W intrenecie chyba nikogo nie takiego nie da sie znalezc.Tez szukam
                                  kogos takiego.A ile Ty juz czekasz?
                                  • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:11
                                    o o tym stanie to są dobre opinie?? widze ze tutaj czesto sa rozmowy o lilith ale to tez niewiadomo czy to ona sie podszywa i sie reklamuje czy ktos inny. korzystalam z uslug adammusa raz sie sprawdzilo teraz czekam kolejny raz... ale jakby sie mialo nie sprawdzic to szukam kogos to zrobi to dobrze....
                                    • wilma7 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.06.09, 11:13
                                      Adamus? Magia sie sprawdzila? czy wrozba?
                                      Podobno ten Stan pomaga, pisalas do niego?
                                      • wilma7 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.06.09, 11:14
                                        Lilith robi wangi, ona i Stan to dwie rozne osoby.
                                        • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:21
                                          jego urok mi sie sprawdził ale to po 3 miesiacach dopiero, pisze do stanleya ale do stana tez napisalam. i juz nie wiem kogo wziac.
                                          • wilma7 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.06.09, 11:29
                                            A ten urok Adamusa byl nietrwaly,ze szukasz kogos innego?
                                            • Gość: gość Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:40
                                              szczerze? nie wiem na ile był to urok a na ile los tak chciał. ale nie jestem juz z nim. teraz mam taka sytuacje ze musze mieć pewność, ze to zadziała tylko i wyłącznie urok bo osoby postronne nic nie wskuraja.
                                            • Gość: Weronika Re: Do gościa - szczera osoba IP: *.com 25.06.09, 12:02
                                              Ja korzystałam ponad 7 mies temu. ZUPEŁNIE NIC MI NIE WYSZŁO ANI U ADAMUSA, ANI
                                              U STANA. Jak komuś wyszło cokolwiek, było to dziełem przypadku. Gościu, nie
                                              dawaj się wkręcić i stracisz tylko kasę. Ja sporo straciłam, za to już teraz nie
                                              chciała bym jego powrotu. Zmądrzałam.
                                              • Gość: gość Re: Do gościa - szczera osoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:40
                                                wiesz właśnie takie posty szczere sprawiają, że człowiek zaczyna sie zastanawiać czy warto...
                                                • blondynka.live Re: Do gościa - szczera osoba 25.06.09, 19:11
                                                  moja kumpela miała z nim jakiś czas temu kontakt, potem zapłaciła i
                                                  facet ją zlewał, po trzech miesiącach (mieli ze sobą mały ale jakiś
                                                  kontakt), jej były powiedział że ma już z kimś innym w związku i się
                                                  zaręczył
                                                  • Gość: gosc Re: Do gościa - szczera osoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:16
                                                    a o kim teraz mowisz o stanie czy Stanleyu?
                                                  • takizwyczajnynick Re: Do gościa - szczera osoba 10.07.09, 11:36
                                                    Rozmawiałam z Lilith . Stan nie przyjmuje i rzucil działalność po rozpadzie Lilith i Stana . Przyjmował na Stan@wp.pl czy jakoś tak. Stanley to oszust ,który chce sobie pieniążki zarobić . nie piszcie na tego e-maila .
                                                  • kryspina10 Stan pracuje sam. 11.08.09, 08:46
                                                    Gość portalu: gosc napisał(a):

Witam,
                                                    Pare miesiecy temu korzystalam z uslug Pana Stana, mi bardzo pomogl,
                                                    zadzialalo,polaczyl mnie z facetem, wiem ,ze nie wspolpracuje z
                                                    zadna Lilith,pracuje sam, wiem to napewno, to co jest teraz u mnie
                                                    jets wynikiem jego pracy.
                                                    Takze polecam tego Pana.
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: T Re: Stan pracuje sam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 09:25
                                                    Tak ci się tylko wydaje, że sam.Pracował z Lilith tylko nikt o tym
                                                    nie wiedział, a teraz już nie działa, bo Lil rozwiązała z nim
                                                    spółkę:)
                                                  • kryspina10 Re: Stan pracuje sam. 11.08.09, 09:47
                                                    Gość portalu: T napisał(a):
                                                    Jestes bledzie , wiem,ze sam pracuje bez niczyjej pomocy, nie jest w
                                                    zadnej spolce z Lilith.
                                                    Korzystalam to wiem, mi pomogl i jest ok.
                                                    Wszystko poszlo dobrym kierunku.

• Gość: xxxx Re: Stan pracuje sam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 14:18
                                                    kryspina10 - a jak dlugo czekalas na efekty? Jak teraz wygladaja
                                                    Wasze relacje ? jesli mozesz to opisz swoj przypadek :)
                                                  • kryspina10 Re: Stan pracuje sam. 11.08.09, 14:34
                                                    Relacje zaczely sie poprawiac po okolo miesiacu, to szlo tzn
                                                    etapami, powoli ale ja sie z tego cieszylam ,ze powoli.
                                                    w tej chwili nasze relacje sa ok, zdarzaja sie sprzeczki ale jak
                                                    wiadomo trzeba sie dotrzec.Duzo rozmawiamy ze soba, poprostu
                                                    jestesmy ze soba.
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: xxxx Re: Stan pracuje sam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 14:46
                                                    Ciesze sie,ze Ci sie ulozylo i zycze jak najwiecej szczescia :)
                                                    ja szukam kogos kto potrafi rzucic urok milosny na konkretna osobe,
                                                    ale nie bylam z nia wczesniej w zwiazku i dlatego nie wiem jak to w
                                                    moim przypadku by sie stalo ;P ale nic moze warto sprobowac :)))
                                                  • Gość: T Re: Stan pracuje sam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 15:47
                                                    Naiwniaro oni współpracowali ze sobą:]Są na to dowody.Zapytaj Stana
                                                    o Lilith zobaczysz, że będzie się migał od odpowiedzi:]
                                                  • kryspina10 Re: Stan pracuje sam. 11.08.09, 16:06
                                                    Nic sie nie musze pytac, wiem,ze Stan pracuje sam.Zajmij sie innymi
                                                    sprawami a nie mitami.Mi pomogl sam bez niczyjej wspolpracy,zeby
                                                    byla jasnosc, Stan to Stan a Lilith to Lilith, dwie odrebne osoby.
                                                    To tyle w temacie.
                                                    pozdrawiam

• Gość: T Re: Stan pracuje sam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 16:25
                                                    Odrębne, ale współpracujące ze sobą.Są na to dowody.Lil to
                                                    przyznała, tylko Stanowi jakoś głupio:)
                                                  • Gość: x Re: Stan pracuje sam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 11:27
                                                    jeżeli wspólpracowali ze sobą i zerwali wspólprace to już wiadomo
                                                    dlaczego Lilith padają ryty.
                                                  • Gość: hala Do krsypiny i zorientowanych w temacciee IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.08.09, 19:55
                                                    Kryspina a wyscie wczesniej byli razem?????

Czy ktos z forumowiczow wie ile lat ma Stan?
                                                    Jest w wieku LIL?
                                                    Mi sie wydaje ze sporo starszy, gdyz byly posty dziewczyny kiedys
                                                    ktora mowila ze pare lat temu jej juz pomagal, co oczywiscie o
                                                    niczym nie swiadczy, ale pozwala tak myslec.

Klotnie o to "kto z kim" i dlaczego chyba nie maja sensu. Jesli
                                                    jest skuteczny to super.

• Gość: iga34 Re: Do krsypiny i zorientowanych w temacciee IP: *.cdma.centertel.pl 15.08.09, 18:32
                                                    Ja również jestem zadowolona, Pan Stan mi pomógł ale trwało to ponad 4 miesiące.
                                                    Z nim jest trudny kontakt, nie odpowiada na pytania, może troche olewa albo nie
                                                    ma czasu nie wiem. Ja jestem zadowolona z pomocy chociaż cena jaka się płaci za
                                                    to jest duża ale teraz wiem ze bylo warto.
                                                  • Gość: hala do igi IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.08.09, 22:55
                                                    Iga> a on Ci wlasnie mowil 4 miesiace? czy mowil ze krocej a sie
                                                    przedluzylo?
    • Gość: hmm Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 10:22
      Jaki jest prawidlowy mail do tego prawdziwego stana, bo ja wlasnie korzystam z uslug, a nie wiem czy to ni eten oszust
      • takizwyczajnynick Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 03.08.09, 10:29
        stan@vp.pl i z innego nie korzystaj bo t o nie on tylko oszust z tego forum .
        • Gość: hmmm Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 20:23
          To dobrze, bo wlasnie z Nim koresponduje :)
          Czy jest skuteczny ?
          • Gość: ona Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.chello.pl 03.08.09, 22:19
            Ja też bym chciała wiedzieć czy on jest skuteczny?
            • takizwyczajnynick Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 04.08.09, 10:29
              Niestety mi nie pomógł ale dlatego ,że po prostu nie odzywał się do nikogo jakiś czas więc trudno mi powiedzieć.
              • Gość: ox takizwyczajny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 00:19
                Ty jestes od liliith i Tobie nikt inny nie pomoze, czyli na Twoim miejscu nie
                pisalbym o sobie, ty to i inni rozumieja!
                • Gość: x do Iga34 IP: *.centertel.pl 30.08.09, 10:22
                  Iga, czy P. Stan odpowiadal jednak na Twoje maile, czy tylko mialas
                  obserwowac efekty?

Pozdrawiam
                  • Gość: iga34 Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 20:32
                    do "x"
                    on bardzo mało pisze, jakby oszczędzał na słowach
                    odpowiadał jak napisałam 5 listów w ciągu dnia ;-)
                    kazał żyć i nie czekać na rezultat bo blokowałam to swoimi myślami że się nie
                    spełni, że to nie ma sensu itd.
                    Teraz poprosiłam go o rytuał na połączenie moich rodziców, którzy się rozeszli -
                    długo szukałam sposobu aby ich połączyć ale jak mi się udało to i im się uda -
                    wierze w to, że znów będziemy rodziną :-)
                    • Gość: x Re: do Iga34 IP: *.centertel.pl 10.09.09, 20:39
                      Iga, czy mogę się jakoś mailowo z Toba skontaktować jeśli to nie
                      jest problem?
                      Pozdrawiam serdecznie
                      • Gość: iga Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 20:50

do "x"
                        tak ale nie chcę aby ktoś pisał więcej
                        ja mam swoje życie, a to jest adres prywatny

ikorwat@wp.pl
                        • Gość: x Re: do Iga34 IP: *.centertel.pl 10.09.09, 21:05
                          wysłałam.
                          Pozdrawiam,
                          Ania
                          • Gość: i Re: do Iga34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 22:56
                            Warto, czy nie?
                            • Gość: Elżbieta Re: do Iga34 IP: *.centertel.pl 13.09.09, 11:16
                              Iga, a kiedy zauważyłaś jakieś pierwsze symptomy działania rytu?
                              • Gość: ff Re: do Iga34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 12:07
                                A jak jest u tego pana z platnoscia ?
                                U mnie jakies 1500 zl
                                Calosc czy pol na pol ?
                                Mnie powiedzial, ze 30 dni moze mniej...ale trudno mi uwierzyc, bo korzystalam juz z wielu rytów bez skutku
                                • Gość: elżbieta do ff IP: *.centertel.pl 13.09.09, 12:14
                                  a mozesz napisac jasniej?
                                • Gość: ff Re: do Iga34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 12:21
                                  Mnie Pan Stan zaproponował pomoc za 1500 zl bo niby sprawa nie jest bardzo trudna, ale jeszcze się nie zdecydowałam, bo jednak kolejny zawód to bylby już szczyt..
                                  Korzystałam już z wielu rytów u innych osób, a Oan sprwiedził, że czas oczekiwania to najprawdopodobniej 30 dni lub mniej sam nie wie.
                                  Pytałam jak u Niego z platnością, bo rzadko odpisuje na maile i czy warto zaplacic te pieniądze,bo faktycznie pomoze ?
                                  • Gość: Elzbieta Re: do Iga34 IP: *.centertel.pl 13.09.09, 12:25
                                    znam 2 osoby, którym pomógł, ale one chcą być anonimowe, więc nic
                                    więcej nie mogę powiedzieć. Wiem, że jest to konkterna i skuteczna
                                    osoba. Więc jeśli chciałabyś porozmawiać, to możemy mailowo. Tu na
                                    forum rozni ludzie pisza i udają rożne osoby. Z mojej strony mogę
                                    napisać, że warto skorzystać z tego Pana.
                                    • Gość: ff Re: do Iga34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 12:27
                                      To podaje maila, abyś napisała do mnie
                                      melarose@o2.pl
                                      • Gość: Elżbieta Re: do Iga34 IP: *.centertel.pl 13.09.09, 12:55
                                        ok, wysłałam
                                    • Gość: poprostu ja Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 11:22
                                      Dlaczego uważasz, że warto skorzystać, ja zaczynam wątpić w to
                                      wszystko -płacisz ogromne pieniądze, a w odpowiedzi jeden email na
                                      tydzień z jednym zdaniem i po trzech miesiącach ZERO EFEKTÓW, wręcz
                                      przeciwnie ...
                                  • Gość: poprostu ja Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 11:17
                                    Mam zapytanie na jaki adres email pisałaś do Pana Stana i czy
                                    faktycznie warto, czy bardziej szczegółowo wiadomo na czym te
                                    rytuały polegają?
                                    • Gość: Elżbieta Re: do Iga34 IP: *.marketplanet.pl 14.09.09, 11:41
                                      Nie wiem dlaczego masz zero efektów, osoby, które pisza na adres
                                      stan@vp.pl, badz na stanley coś tam....sa oszukiwane. NIe pytałam
                                      się na czym polegaja rytuały, nie interesuje mnie to. Ważne, by
                                      człowiek mi pomógł. Mojej przyjaciółce pomógł, a sytuację miała
                                      nieciekawą, więc tym się sugeruję i tylko tym, a nie opiniami osób,
                                      które korzystały, ale z niewłaściwego Pana Stana.
                                      • Gość: poprostu ja Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 12:05
                                        proszę podaj ten PRAWDZIWY i wiarygodny adres do prawdziwego STANA
                                      • Gość: wiedząca Re: APEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 12:17
                                        STNIE PISZCZE DO STANLEYA TYLKO DO STANA!!Stanley to oszust, były
                                        klient podszywający się pod Stana.
                                    • Gość: Elżbieta Re: do Iga34 IP: *.marketplanet.pl 14.09.09, 11:46
                                      ktoś wykasował mojego posta poprzedniego....ciekawe dlaczego
                                      • Gość: gość Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 12:02
                                        a jaki był ten post tzn. na jaki temat?
                                        • Gość: Elżbieta Re: do Iga34 IP: *.marketplanet.pl 14.09.09, 12:35
                                          A no na ten, ze kieruje sie opinia mojej przyjaciółki, ktorej Pan
                                          Stan pomógł, i tylko tym. Osoba o mailu stan@vp.pl, badz tez stanley
                                          cos tam, to oszusci. Wiec nie piszcie, ze Stan nie pomaga bo to
                                          jakies brednie.
                                          • Gość: poprost ja Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 12:41
                                            otóz na mnie sie już chyba wszyscy poobrazali STAn mi nie odpisał,
                                            zaczęliśmy współpracę , ale to juz nie nadaje sie do opisu na
                                            forum...jestem zdruzgotana
                                          • Gość: poprostu ja Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 12:52
                                            A nie uważasz, że takie było przeznaczenie i los Twojej
                                            przyjaciółki. Jakby ktoś miał pomóc to chyba nie za tysiącowe kwoty
                                            i wymuszane emaile. zakręciłam się w to wszystko chyba
                                            niepotrzebnie, straciłam pieniądze na które cięzko pracuję i zadnych
                                            efektów tylko nerwica. jak ktoś może pomóc, kto zastrasza, nie
                                            odpisuje i stawia takie wymagania.
                                            • Gość: Elżbieta Re: do Iga34 IP: *.marketplanet.pl 14.09.09, 13:49
                                              Bo ten człowiek pracuje i jak pisza do niego ludzie non stop, to
                                              zwyczajnie nie odpowiada. Jego zadaniem jest pomoc, a nie odpisywac
                                              na maile. Skoro powiedzial, ze pomoze to pomoze. Mowił Ci cos o
                                              terminach? Kiedy masz sie spodziewać efektów? MOze zwyczajnie
                                              poczekaj, nerwami nic nie zalatwisz a tylko zablokujesz energie.
                                              Mowie, mojej przujaciółce pomógł, czekała 3 miesiace. Dlatego wiem,
                                              ze to nie sciema.
                                              • Gość: poprostu ja Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 13:53
                                                jak on się chyba na mnie obraził I NIC SIE NIE oddzywa NIC to co mam
                                                robić
                                                • Gość: Elżbieta Re: do Iga34 IP: *.marketplanet.pl 14.09.09, 13:58
                                                  Jak pisalaś do niego non stop i pewnie Cie poniosło, to człowiek
                                                  najwyrażniej stwierdził, że nie bedzie wkołko na to samo odpowiadal,
                                                  tak mniemam. Mojej przyjaciolce odpowiadal raz na 2 tygodnie, tu tez
                                                  pisala dziewczyna, ze Stan nie odpisuje czesto. Moze zwyczajnie zyj
                                                  swoim zyciem i nie blokuj energii bo nie pomagasz a szkodzisz.
                                                  • Gość: T Re: do Iga34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 14:07
                                                    Jak się obraził to niech ci odda kasę:]
                                                  • Gość: poprostu ja do T IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 14:19
                                                    jak milczy i się nie oddzywa - to skąd moge wiedzieć, czy milczy bo
                                                    dalej pracuje, czy obrażony i mnie blokuje no skąd? czym jest
                                                    pieniądz wobec spokoju,
                                                  • Gość: poprostu ja Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 14:17
                                                    no dobrze, tylko nie wiem teraz, czy dalej ze mną będzie pracował i
                                                    mam przesyłać pieniądze, czy mnie teraz blokuje, tylko teakiej
                                                    odpowiedzi bym od niego oczekiwała i ZAMILKNĘ. Chyba mozesz mnie
                                                    zrozumiec prawda
                                                  • Gość: Elżbieta Re: do Iga34 IP: *.marketplanet.pl 14.09.09, 14:29
                                                    To jak to do tej pory wygladało? zapłaciłaś mu cos już, czy dopiero
                                                    masz zaplacic, czy doplacac w trakcie. I na jaki adres do niego
                                                    piszesz, bo moze nie mowimy o tym samym czlowieku.
                                                  • Gość: poprostu ja Re: do Iga34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 15:25
                                                    Najlepiej skontaktować się na maila, nie będę tutaj opisywać takich
                                                    spraw. Jutro sie skontaktuję dzisiaj mam wyjazd. Pozdr :*
                                                  • Gość: poprostu ja do Elżbiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 14:27
                                                    Ellzbieto, mam wrażenie, że jesteś jedną z najbardziej
                                                    zorientowanych w tym temacie, prosże odpowiedz mi , czy Pan Stan się
                                                    do mnie odezwie, czy się obraził. Proszę jakbyś miała bardziej
                                                    konkretny namiar na niego (oprócz tajemniczego email) to poproszę.
                                                  • Gość: Elżbieta Re: do Elżbiety IP: *.marketplanet.pl 14.09.09, 14:46
                                                    Podaj mi do siebie maila, to moze uda nam sie ustalic z jakim Stanem
                                                    współpracujesz, bo cos mi sie tu nie zgadza
                                                  • Gość: poprostu ja Re: do Elżbiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 15:09
                                                    nie jestem tutaj zalogowana na forum, a emaila do siebie raczej
                                                    tutaj nie napiszę, gdyż za dużo osób, może z twojej strony moge
                                                    dostać jakiś kontakt, albo melarose ma mój mail(dzisiaj do niej
                                                    pisałaM) moze być w ten sposób?
                                                  • Gość: poprostu ja Re: do Elżbiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 15:10
                                                    Będę wdzięczna za pomoc w tej kwestii :*
                                                  • Gość: Elżbieta Re: do Elżbiety IP: *.marketplanet.pl 14.09.09, 15:32
                                                    ok, napisze jej
                                                  • Gość: poprostu ja Re: do Elżbiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 10:47
                                                    witam pisałaś do melrose , otrzymałam email ale chyba nie od
                                                    Ciebie , nie wiem,może możesz podać mi swój email? Błabym wdzięczna
                                                  • Gość: Elzbieta Re: do Elżbiety IP: *.marketplanet.pl 15.09.09, 11:05
                                                    ode mnie byl, tylko do niej pisze z prywatnego i nie podaje do
                                                    publicznej wiadomosci.
                                                  • Gość: poprostu ja Re: do Elżbiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 11:29
                                                    no to chyba oznzcza, że współpracuje z tym prawidłowym Panem, tylko
                                                    wiesz on do mnie nic nie pisze za bardzo, tylko, ze ja sie nie
                                                    oddzywam, a przeciez wysłałam do niego maila i to nie jednego
                                                  • Gość: Elżbieta Re: do Elżbiety IP: *.marketplanet.pl 15.09.09, 12:10
                                                    bo ten człowiek nie odpisuje czesto. Czasem 1 raz na 2-3 tygodnie.
                                                  • Gość: poprostu ja Re: do Elżbiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 13:09
                                                    tak mało pisze, ale nie rozumiem dlaczego pisze ,że moja poczta do
                                                    niego nie dochodzi, jak nikt nie ma problemu z odbieraniem ode mnie
                                                    maili ???
                                                  • Gość: Elżbieta Re: do Elżbiety IP: *.marketplanet.pl 15.09.09, 15:40
                                                    Nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie. Ja tez kiedyś pisałam do
                                                    jednej osoby i moje maile wchodziły jako spamy,a do innych nie bylo
                                                    problemu z dotarciem. Ale skoro Ci odp, że nie dochodza, to widac
                                                    wkoncu cos napisał. Wioęc wyjaśnij tę sprawę i wystarczy nie pisac
                                                    wkołko maili i myślę, że bedzie dobrze.
                                                  • Gość: anika Re: do Elżbiety IP: *.chello.pl 15.09.09, 17:24
                                                    Elżbieto po jakim czasie u twojej przyjaciółki był efekt?
                                                  • Gość: poprostu ja Re: do Elżbiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 17:28
                                                    tak myślę, że będzie dobrze, w końcu im ktoś bardziej tajemniczy, to
                                                    bardziej wiarygodny - w porównaniu do tych co wszędzie się reklamuja
                                                    i ciągle zapewniają, że jest db db wspaniale i wogle, a milczenie
                                                    jest złotem :)
                                                  • Gość: ja Re: do Elżbiety IP: *.chello.pl 16.09.09, 16:36
                                                    czy ten stan zawsze jest skuteczny?
                                                  • Gość: x Re: do Elżbiety IP: *.centertel.pl 16.09.09, 17:24
                                                    Kryspina czy wilma, juz nie pamietam pisala, ze stan nie zabiera sie
                                                    za prace jesli sprawdzi i powie, ze nic sie nie zrobi, bo ponoc i
                                                    tak bywa, wiec skoro sie podjal tzn, ze w tym wypadku skuteczny, tak
                                                    na logike
                                                  • Gość: ja Re: do Elżbiety IP: *.chello.pl 16.09.09, 17:33
                                                    Interesuje mnie czy ktoś korzystał i mu nie pomógł?
                                  • Gość: omg Re: do Iga34 IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 11:43
                                    o matko! 1500zł?? taka kasa?:O
                                    i mówi się że jest kryzys....
      • Gość: lola Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 15:32
        A kim ten facet jest nigdy o nim nie slyszalam.
        • Gość: do Elzbiety??? Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.09.09, 14:35
          elzbieta napisz mi ktory mail jest prawdziwy bo sie zalamalam
          stan@vp.pl nieprawdziwy
          ale stan@iv.pl jest ok???? tak/???
          • Gość: Elżbieta Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.marketplanet.pl 14.09.09, 14:53
            tak, i tylko ten!
            • Gość: do elzbiety Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.09.09, 14:55
              Uffff;)

jakbys mogla napisac do mnie na serotyp@wp.pl chetnie wymienie
              doswiadczenia/ pozdrawiam
              Czy stan ci mowil ile masz czekac i wlasnie dokladnie tyle
              czekalas? czy sie przesunelo???
              • Gość: ubawiony Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: 83.91.86.* 18.09.09, 12:17
                Wam kobitki nie obraźcie się to już się w móżgach poprzesuwało. Chyba towarowy
                Wam po mózgach przejechał.
                • Gość: cv Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 18.09.09, 16:34
                  pisz co chcesz, ja i tak wiem, ze to działa.:)
                  • Gość: ff Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 09:37
                    A czy jest ktoś kto skorzystał z pomocy Pana Stana i niestety, ale bezskutecznie ?
                    • Gość: .... Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.marketplanet.pl 29.09.09, 10:48
                      z tego co mi wiadomo, to nie, podobno wszystkim, którym zgodził się
                      pomóc, wyszło, ale jak to zycie, czasem idzie szybciej a czasem
                      wolniej, takie jest moje zdanie.
                      • Gość: natalia Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: 66.230.230.* 29.09.09, 10:59
                        Obawiam się, że będzie tak jak z lilith666. Te uroki mogą się rozmydlić i zrobi
                        się szum. Za jakiś czas Pan Stan będzie tutaj ciągany i szargany. Nie
                        korzystałam i nie zamierzam. Wątpię czy takie uroki się spełnią/ają. Uważam, że
                        kolejna gwiazda od uroków to wcielenie innej gwiazdy, tutaj kiedyś bywającej.
                        Takie jest moje zdanie.
                        • Gość: .... Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.marketplanet.pl 29.09.09, 11:06
                          tylko, ze ten Pan nigdy tu się nie wypowiadał, szukalam kiedys jakis
                          watkow o nim, i jedyne na co natrafilam to jakies info o
                          dziewczynie, ktorej pomogl, a to bylo z 2008r chyba, albo i
                          wczesniej. to wszystko. jeszcze w tym watku wypowiadaja sie osoby,
                          ktorym ten Pan pomogl.
                          • Gość: do ff Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 29.09.09, 19:25
                            a Ty korzystałaś i nie masz rezultatów?
                          • Gość: mi Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.chello.pl 29.09.09, 21:23
                            Ile czekaliście na efekty?
                            • Gość: alka Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.chello.pl 03.10.09, 10:19
                              zastanawiam sie jak to naprawdę jest ze stanem, czy za jakiś czas nie okaże się
                              tak jak z lilith. Czy osoby które korzystały mogą się wypowiedzieć czy każdemu
                              sie udało?
                              • takizwyczajnynick Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 03.10.09, 10:31
                                Ty chellowa alko pisząca pod różnymi nickami twoje ip tez nie jest zmienne więc za przeproszeniem zostaw agnieszko vel limonko Lilith w spokoju bo nawet te 20 czy jak powiedzieli 50 przy takiej liczbie rytuałów to ogromny sukses a ty z powodu tego ,że masz bana na klienta za próbę oszustwa łazisz i w każdym temacie próbujesz ją oczerniać . Nie byłaś nawet klientem i nie możesz się wypowiadać nawet 50 przy 650 to sukces do potęgi wie to każdy i nic Ci z teog nie wyjdzie co najwyżej Cię w końcu zamkną za dezinformacje internetową , mamienie , fałszowanie faktur i kobiety które do siebie ściągnęłaś .
                                • Gość: alka Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.chello.pl 03.10.09, 11:02
                                  takizwyczajnynik nie jestem osobą o której piszesz i nie korzystałam z lilith
                                  ale widzę co piszą osoby które z niej korzystały. A chello to operator
                                  internetowy i nie sądzę żebym była ich jedynym klientem., z tego co piszesz tak
                                  wynika. Więc nie atakuj wszystkich naokoło, udało sie ci to się ciesz a innym
                                  daj spokój.
                                  • takizwyczajnynick Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 03.10.09, 11:28
                                    Ale ping to juz co innego ;>
                                    • Gość: alka Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.chello.pl 03.10.09, 11:36
                                      Nie mam zamiaru z tobą dyskutować, bo to bezsensu, ani ci tłumaczyć dlaczego tu
                                      pisze ani tym bardziej kim jestem. Żegnam
                                      • Gość: T Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 13:17
                                        Bo zwyczajny ma rację;)
                                        • Gość: marta Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: 79.139.97.* 03.10.09, 14:04
                                          Nie korzystalam z uslug Lilith, ani Stana, ale czytajac ten watek
                                          zastanawiam sie dlaczego takizwyczajnynick tak staje murem za Lilith
                                          i tak potwornie wyzywa, opluwa osoby, ktore nie sa zachwycone
                                          Lilith. Po co? Dlaczego ciagle weszy podstep i jest na 1000 %
                                          pewna, ze pisze tu jedna osoba pod wieloma nickami.
                                          • takizwyczajnynick Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 03.10.09, 14:25
                                            A taka ,że byłam tu długo długo przed tym jak po Lilith widu i słychu nie było . I Lilith w przeciwieństwie do innych nie atakuje wróżących jeśli nikt z nich jej nie atakuje a stoję murem dlatego ,że już pisałam nie raz z kogo korzystałam i ile kasy się pozbawiłam .Jeśli to jest temat o stanie wątek Lilith był niepotrzebny ,ale jest zawsze ze zwykłej zazdrości .
                                            • Gość: gość Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 15:51
                                              dlaczego kłamiesz?
                                              • Gość: ping Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 16:11
                                                Dziecko!!!!
                                                Tu pinga nie zrobisz, przepraszam, mozesz ale nie do adresata wypowiedzi, na
                                                strone to i owszem, lub kokretny adres!!!!!!!!!!
                                            • Gość: marta Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: 79.139.97.* 03.10.09, 16:19
                                              Takizwyczajnynick - czyli wg Ciebie im dluzszy staz na forum tym
                                              wieksze prawo opluwania ludzi. Uwazasz, ze skoro dlugo tu jestes to
                                              wiesz wszystko.
                                              Dlaczego tak nienawidzisz ludzi, ktorzy nie sa zadowoleni z lilith.
                                              Komus moze pomogl ktos inny, a wlasnie lilith moze nie pomogla.
                                              Czy Ty naprawde uwazasz, ze lilith to osmy cud swiata, a cala reszta
                                              to gnoj.
                                              Nie pluj tak nienawiscia, bo to tez ze szkoda dla Ciebie.
                                              Smutno sie robi jak czyta sie ten watek jak podskakujesz,
                                              wykrzykujesz, ze tylko lilith, a cala reszta to glupia konkurencja
                                              • Gość: gość Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 16:51
                                                takizwyczajnynick to lilith przecież. przeczytajcie sobie jej posty. ma dokładną
                                                wiedzę o rytach, klientach i innych sprawach tak jak kiedyś monika czy huna
                                                /czytaj sama sabinka/.
                                                zapomniała, że pisała też z innych nicków. także jako monoral.
                                                Ma tyle nicków, że już się chyba pogubiła.
                                                • takizwyczajnynick Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 03.10.09, 19:41
                                                  Tak i jak o aniołek magić oraz wszystkie osoby ,które się o Lilitrh dobrze wypowiedziały w wątku 700 podziękowań dzięki wam wykoasowanym ;d wystarczy do pongu znalezc małe blokowisko lub osiedle i dostawcę bo adresy są wypisane na internecie ;D macie zamiar więc rozmawiać o Lilith czy stanie ? Gdzie kogoś opluwałam? Nie jestem wami , nie muszę tego robić .
                                                  • Gość: T Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 19:48
                                                    Zwyczajny a Lil pracowała ze Stanem czy nie?Napisz ludziom, bo nie wierzą;)
                                                  • takizwyczajnynick Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 03.10.09, 20:41
                                                    Tego nie wiem ,pogłoski sa ,że od pazdziernika a potem się rozdzielili ,ale z tego co wiem to stan ma e-mail stan@vp.pl lub stan@iv.pl na pewno nie stanley@vp.pl . Pogłoski chodzą ,że pod tym e-mailem podszywającym się pod stana siedział lub jeszcze siedzi ten viper któremu wyszła klątwa jakaś vipowska jak wtedy pisał i nie chciał zapłacic za nastepnego vipa i go Lilith pogoniła . On wtedy się tak darł . Pamiętasz?
                                                  • Gość: T Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 20:51
                                                    Aaaa wiem ten żołnierz co go mu Lil kazała iść do szamana z Ameryki Łacińskiej i
                                                    się odczepić.Dziwny facet.
                                                  • takizwyczajnynick Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 03.10.09, 21:04
                                                    To właśnie był on . Ale to temat o Stanie więc niech klienci Stana pisza a nie osoby ,które tylko szukaja gdzie by tu o Lilith napisać.
                                                  • Gość: Krzysztof Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 23:27
                                                    Jak czytam to co pisze takizwyczajnynick to zastanawiam się czy osoba pod tym
                                                    nickiem się ukrywająca jest normalna? albo czy może nie ma przypadkiem problemu
                                                    z rozumieniem niuansów języka polskiego.
                                                    Mógłbym teraz podać wiele przykładów, ale jak ktoś zechce to sam może to
                                                    stwierdzić czytając jej posty, że ona jest po.....a. Nic tylko się śmiać. Nie
                                                    warto z kimś takim wchodzić w dyskusję i radzę Wam próbującym z nią dyskutować
                                                    abyście zignorowali ją, bo stracicie tylko energię na przekonywanie a ona i tak
                                                    będzie w swoim świecie i nie dopuści do siebie innego punktu widzenia. Szkoda
                                                    czasu i energii. Można tylko współczuć
                                                  • takizwyczajnynick Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 03.10.09, 23:44
                                                    Współczuć t omożna takim milutkim przebierańcom jak ty którzy nie rozumieją słów " wróć do tematu STAN" i nie wiedza co to ipod ;> więc wróć z łaski swojej do tematu stan bo ja jestem tylko zwykłym szarakiem i masz rację ...mam coś nie pokolei w głowie bo siedzę tu i odpisuje burakom takim jak ty .
                                                  • Gość: saz Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 00:23
                                                    Krzysztof!
                                                    Masz rację!
                                                  • Gość: ona Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 06.10.09, 21:07
                                                    Wlasnie,
                                                    i ja podbijam temat. czy są osoby, którym pomógł ten Pan? tylko
                                                    błagam, nie piszcie o sabinie znowu, bo to nie ten watek!!!!!
                                                  • kryspina10 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 07.10.09, 08:52
                                                    Witam,
                                                    Mi Stan pomogl ,z dobrych zrodel wiem,ze nie pracuje z Lilith.
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 11:14
                                                    JUŻ nie pracuje;)
                                                  • Gość: ona Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 07.10.09, 20:57
                                                    gosciu, to nie watek dla psow lili, wiec nie wypowiadaj sie.
                                                  • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 22:29
                                                    Nie jestem psem Lil.Nie rozumiem czemu tak ciężko wam zrozumieć, że oni razem
                                                    pracowali.niby dlaczego stan żądał 1000zł albo 1500?:]
                                                  • Gość: ona Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 07.10.09, 23:10
                                                    a co ma jedno wspolnego z drugim? kazdy ma swoj cennik, a to ze ktos
                                                    bierze 500, czy 1500 czy 15 000 nie oznacza wspolpracy?! ludzie skad
                                                    wy sie bierzecie?????
                                                    jeszcze raz, prosze, aby nie poruszano tu tematu sabiny, moze wkoncu
                                                    dotrze!!!!
                                                    ps, aby stan mogl miec spolke z formułowa gwiazda, musialby to
                                                    zalegalizowac. A z tego co mi wiadomo, to lolita nigdy nie miala
                                                    dzialalnosci i nie odprowadzala podatku. Wiec przestancie zyc
                                                    mitami. Ponadto, zazwyczaj zna sie namiary na swojego partnera
                                                    biznesowego, a nie gdyba odnosnie jego maila. Co za naiwniacy
                                                    wiezacy tej lolicie, kupy sie u niej nic nie trzyma;)))).
                                                  • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 23:50
                                                    Wierzący jeśli już, lolitą to ty jesteś, a nie ona:]Lil ma zalegalizowaną
                                                    działalność gospodarczą, wystawia faktury i ma księgę korespondencyjną.Pracowali
                                                    ze sobą, tylko że Stan się do tego nie przyzna.Jak go ludzie pytają o nią to
                                                    udaje, że nie widzi pytania.Ze spółki zrezygnowała Lil, co przyznała nawet
                                                    publicznie.Moje informacje są sprawdzone, skarbie:]
                                                  • Gość: hgw Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 00:40
                                                    Ciekawe, jest magia, czy kasa?
                                                    Jesli jest magia, to niech zrobi cos, ktos, zaplata po efektach, czy to s, czy
                                                    lilka!
                                                    Albo ktos mocny!
                                                  • kryspina10 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 08.10.09, 08:53
                                                    Ludzie, po co piszecie w watku o Stanie o Lilith, Lilith poswiecony
                                                    jest calkiem inny watek.Wiem,ze Stan nie pracuje z Lilith,
                                                    korzystalam z jego uslug ,zaplacilam przed , nie po, mi pomogl, sa
                                                    efekty.
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: do krispina Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.marketplanet.pl 08.10.09, 09:11
                                                    dzieki Krispina, ze Ty chociaż trzezwo myślisz.
                                                    I jeszcze raz pisze, to watek o Stanie a nie o Lilce, wiec prosze,
                                                    jak chcecie o niej pisac, to nie tu.
                                                    Byłoby miło gdyby tutaj pisały osoby, które zwracały się o pomoc do
                                                    Stana i sa efekty.
                                                    To tyle, a może i aż tyle.
                                                  • Gość: lidia Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 11.10.09, 22:04
                                                    no właśnie, czy z wyjątkiem kryspiny, P. Stan jeszcze komoś pomógł?
    • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 10:51
      forum.gazeta.pl/forum/w,468,84830023,84830023,Milosna_Magia_powrot_Szukam_pomocy_.html
    • Gość: Lord Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 00:33
      I co Stan pomógł? Macie efekty?
      • Gość: v Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 28.12.09, 18:23
        podbijam temat, ma ktoś juz efekty?
        • Gość: klientka Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: 82.113.121.* 31.12.09, 19:36
          Tak mam efekt, ale mocno uboczny- spłacam zaciągnięty kredyt w
          wysokości 2,5tyś. zł. Oczywiście Pan Stan milczy, a osoba która
          miała do mnie wrócić w te święta stanęła na ślubnym kobiercu, a Pan
          Stan dał gwarancję 99%.
          • Gość: giga Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.146.36.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.12.09, 19:43
            A co on ci kazal wziac ten kredyt nie masz wlasnego rozumu niektorzy sa tak
            uzaleznieni od wrozb ze chodza po wrozkach albo pisza dpooki nie uslysza tego co
            chca uslyszec,EFEKT uboczny zalosne to co piszesz ?
            • Gość: gość - do giga Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.chello.pl 31.12.09, 19:54
              Twój komentarz jest kretyński.
              • Gość: :> Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 20:01
                Ludzie!Jest dwóch Stanów, jeden jest oszustem podszywającym się pod Stana.Jeśli
                pisałaś na maila stanley coś tam to nie dziw się, że nie masz efektu, to mail
                tego oszusta.Uważajcie.
              • Gość: giga Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.146.36.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.12.09, 20:05
                Ale powiedz mi jak normalny czlowiek moze napisac ze przez wroza splaca kredyt
                przeciez to nie miesci sie w glowie jak mozna swoje decyzje uzalezniac od zdania
                wrozbity kretyni tak robia co trafili do wroza zamiast psychiatry MADRYCH
                DECYZJI NA NOWY ROK.
                • Gość: :> Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 21:29
                  Rozumiem o co ci chodzi, ale przestrzegam ewentualnych klientów, żeby się nie
                  przejechali:)
                • Gość: klientka do gagi IP: 82.113.106.* 01.01.10, 13:15
                  Gaguś na początek to Ty jesteś kretynką - nikt nie upoważnia Cię do
                  obrażania innych, a skoro już to jednak zrobiłąś, to ja oceniłąm Cię
                  Twoją miarą. Oj, z dużą dozą złośliwości rozpoczęłaś Nowy Rok.
                  Wybacz gaga, że masz mały móżdzek, czytaj ze zrozumieniem-
                  zaciągnęłąm kredyt na usługę Pana Stana, masz problem ze
                  zrozumieniem ?? Powdzenie rytu Pan Stan określił na 99%, pieniążki
                  zwinął, a mnie pozstał kredyt do spłacenia. Czytaj ze zrozumieniem i
                  nie sycz, ja nie zapłaciłam za wróżbę, tylko usługę- konkretny
                  rytuał. Obyś nigdy ne musiała być KRETYNKĄ, która korzysta z usług
                  wróży. Więcej zrozumienia i empatii w Nowym Roku Pani Gago, a moje
                  ewentualne złośliwości były zamierzone. A dla innych
                  zainteresowanych, być może tak miało być, bo na mojej drodze pojawił
                  się inny, fantastyczny mężczyzna.
                  • Gość: giga Re: do gagi IP: *.146.200.129.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.01.10, 13:55
                    Zaplaciias tyle pieniedzy za jakis rytual nie mam wiecej pytan bo to co mi sie
                    nasuwa nie jest mile nie ma cudotworcow sa ludzie zerujacy na glupocie i
                    naiwnosci mysla ze ktos zatrzyma przy nich faceta pieniadze nic bardziej mylnego
                    a pani chcialaby byc przymuszona do milosci?MADRYCH DECYZJI NA NOWY ROK I WIECEJ
                    WIARY W SIEBIE A WTEDY NIE BEDZIE TRZEBA SPLACAC KREDYTOW ZA NAIWNOSC.
                    • Gość: tez oszukana Re: drogie Panie nie kloccie sie IP: *.blutmagie.de 01.01.10, 17:09
                      Bez sensu. Wszystkie te uroki (niby uroki), o kant CH,,,,,a rozbijcie.
                      Nic a nic nie dziala. Dziala tylko sowite sciaganie kasy a m innymi ja tez sie
                      nabralam. Po co sobie ublizac, skoro to nie Wasza wina, ze ktos pie... o
                      urokach i jest zlodziejem. Nie robcie ludzie takim zlodziejom reklamy, bo nie
                      warto.Nie ma zadnych nadziei i prawdziwych pieprzonych urokow od popie.....ch
                      krwiopijcow. Pozdrawiam wszystkich.
                      • Gość: x do klientki IP: *.centertel.pl 02.01.10, 10:57
                        a mogłabys cos wiecej napisac jak to bylo u Ciebie? jesli mozesz, to
                        prosze podaj maila. pozdrawiam
                    • Gość: klientka Re: do gagi IP: 82.113.121.* 02.01.10, 12:34
                      Zakończę nasz dialog gago, może 2-3 zdaniami. Nie masz prawa nikogo
                      obrażać nie znając jego historii. Nie jestem podlotkiem, nastolatką,
                      jestem kobietą, której inna obieta zabrała bardzo podstępnie
                      mężczyznę(notabene przyjaciółka rodziny), a przede wszystkim ojca
                      malutkim dziecim. Nigdy nie zrozumiesz mnie, osób podobnych dopóki
                      sama nie przeżyjesz takiej tragedii,kiedy w głębokiej depresji
                      będziesz szukała każdego możliwego rozwiązania, żeby odbudować dom,
                      dla siebie, a przede wszystkim dzieci, ale ja wiem że na cudzym
                      nieszczęściu swojego nie zbuduje się i pewnego dnia tamata kobieta
                      poczuje moją rozpacz. Dzisiaj na naszej drodze pojawił się cudowny
                      mężczyzna, ale na pytanie czy uroki Pana Stana działają, odpowiadam
                      NIE !! I nie oceniaj zbyt pochopnie, bo któregoś dnia sama, na
                      własnej skórze doświadczysz niesprawiedliwej oceny, a ja nie pozwolę
                      sobie na wyzwiska typu kretynka, czy głupia - uważaj na sówój nazbyt
                      jadliwy język. Na tym kończę wymianę zdań z Tobą, bo jak mniemam za
                      chwilę pojawi się Twój kolejny wpis, nasycony złośliwym jadem, a ja
                      chcąc trzymać się tematu, odpowiedziałam. To nie ja mam się wstydzić
                      swojej "głupoty i naiwności" tylko Ty swoich wpisów, a nieszczere
                      życzenia noworoczne zachowaj dla siebie. To na tyle do Ciebie Gago.
                      • Gość: giga Re: do gagi IP: *.146.7.112.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.10, 16:52
                        Bardzo przepraszam nie chcialam cie obrazic a takiego slowa ktos uzyl we
                        wczwsniejszych postach i odnosnie tego napisalam nie znam tego Stana ani pani
                        sytuacji wydaje mi sie ze 2.500 za rytualy to b,duzo jeszcze raz bardzo
                        przeprasza-Notabene prosze jeszcze raz przeczytac moje wpisy ze zrozumieniem
                        takich slow nie uzylam ale przepraszam
                      • Gość: Obserwująca Re: do klientki IP: *.privacyfoundation.de 03.01.10, 18:33
                        Nie przejmuj się wpisami gagi czy innych klientko.
                        To zwykła szczekaczniczka czyli piesek naganiający,tak jak np kundle byłej
                        lilith. Robią tutaj w tym wątku między sobą, reklamę w obleśnym wydaniu, ciekawe
                        tylko ilu naiwnych złowią.
                        Teraz ja piszę i sie dopisuję.
                        JEST WIELKIE GÓWNO A NIE UROKI. jEST NACIĄGACTWO I SPIEPRZAJCIE DZIADY Z TEGO
                        FORUM.tEN PALANT STAN CZY JAK GO TAM ZWĄ TO KRETYN I ZLODZIEJ. nIE DAJCIE SIĘ
                        LUDZIE WKRĘCAĆ W TO BAGNO. ŚMIERDZI TROLEM I PADLINĄ NIE DO WYTRZYMANIA. CO ZA
                        DEBILIZM!!!!!!!
                        • Gość: giga Re: do klientki IP: *.147.8.67.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 23:06
                          Nie gaga tylko giga po 2 nie jestem zadnym pieskiem i nie zycze sobie takich
                          wyzwisk nie znam ani pana Stana ani zadnej Lili wyrazilam swoja opinie jak mozna
                          byc tak naiwnym i dac 2500tys za jakis rytual niektorzy wierza jak dzieci Facet
                          odszedl to mialabym placic za jego powrot lepiej dla dzieci przeznaczyc te
                          pieniadze .Nie nalezy dac sie zwariowac ja juz zakonczylam z ta pania dialog i
                          nie zycze sobie komentarzy.Ci co mieli zrozumiec zrozumieli reszta niech zyje
                          zludzeniami a swoja droga ciekawe ile osob by sie zglosilo jakby ktos obiecal
                          ryt na 6 w totolotka.
    • Gość: Amore mia Taki urok - działa zawsze czy na chwile? IP: 94.254.224.* 02.01.10, 12:45
      Taki urok, Pana Stana czy Lilith raz rzucony działa już zawsze (na zawsze), czy
      tylko jakiś okres czasu (np 4 miesiące)?
      A może trzeba go powtarzać co jakiś czas (np raz, dwa razy w roku)?
      Jak to jest?
      Magia działa zawsze?
      • Gość: T Re: Taki urok - działa zawsze czy na chwile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 12:55
        Ludzie przede wszystkim wyjaśnijmy sobie coś.Uroki nie mają za zadanie zmuszenie
        kogoś do powrotu tylko do spotęgowania myśli i snów o tej osobie.To nie jest
        tak, że osoba przychodzi i mówi wracam.O to samemu się dba, ludzie się dziwią,
        że im nie wychodzi, mimo że ich uroki działają.To właśnie dlatego tak jest.To,
        że o kimś myślisz nie znaczy, że do niego wrócisz.Osoby oferujące takie rzeczy
        wykorzystują niewiedzę klientów i obiecują im Bóg wie co.Pamiętajcie urok nie
        gwarantuje powrotu.
        • Gość: Amore mia Re: Taki urok - działa zawsze czy na chwile? IP: 94.254.224.* 02.01.10, 13:35
          Witaj T ;)
          Napisałeś/aś:
          "Uroki nie mają za zadanie zmuszenie kogoś do powrotu tylko do spotęgowania
          myśli i snów o tej osobie.To nie jest tak, że osoba przychodzi i mówi wracam.O
          to samemu się dba, ludzie się dziwią,że im nie wychodzi, mimo że ich uroki
          działają.To właśnie dlatego tak jest.To,że o kimś myślisz nie znaczy, że do
          niego wrócisz."

Ok...
          Przypuśćmy, że taka osoba myśli, śni... myśli... i w końcu się odzywa do osoby,
          która zamówiła urok. Zaczynają się spotykać jest cudownie i po jakimś tam czasie
          np. miesiąca - dwóch są razem - parą.
          Czy rzucony urok będzie już na nich działał zawsze?
          Czy tylko przez pewien czas?
          Nie wiem - do pierwszego odezwania się???
          • Gość: T Re: Taki urok - działa zawsze czy na chwile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 13:50
            Urok powoduje tylko spotęgowanie myśli na temat czyjejś osoby, więc nie ma
            wpływu na to czy ktoś cię pózniej zostawi, zdradzi czy cokolwiek
            innego.Przeciwnicy uroków często piszą, że przez nie ludzie nie są sobą, a to
            nieprawda, bo urok powoduje tylko myśli a nie każe ci do kogoś wrócić.Dlatego
            tylu ludzi jest zawiedzionych, bo zapłaciło i nie ma efektów.Ryt może działać,
            ale wszystko zależy od osoby, na którą był zrobiony.Znam przypadek, że facet po
            rycie zostawił dziewczynę po kilku miesiącach.Po rycie niczego nie możesz być
            pewnym, tak jak i w życiu:)
            • Gość: Amore mia Re: Taki urok - działa zawsze czy na chwile? IP: 94.254.224.* 02.01.10, 15:03
              Z tego co czytam dzisiaj na forum widzę, że np Pani Lilith deklarowała, że jej
              urok działa zawsze. I że osoba na którą został zrobiony urok nigdy nas nie
              zostawi, że urok też chroni przed zdradą. Bo ta osoba widzi tylko tą jedyną.
              Jedyna opcja kiedy przestaje działać to ściągnięcie uroku. Ty piszesz inaczej.
              To działają te uroki zawsze czy nie działają?
              Widzę, że każdy ma inne zdanie. Ciekawe jakie na prawdę zdanie na temat czasu
              działania mają osoby je robiące jak Pan Stan czy Lilith. Chyba, że sami nie wiedzą.
              A z drugiej strony, po co w takim razie są rytuały ściągające uroki, klątwy
              skoro nie działają zawsze? Jeśli ich czas działania jest na pewnie czas byłoby
              zbędę zdejmowanie ich...
              • Gość: T Re: Taki urok - działa zawsze czy na chwile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 15:12
                Boże po to żeby osoba, na którą był robiony nie męczyła się myśleniem o kimś
                jeśli ten ktoś jest już z kimś innym, proste.Klątwa to nie to samo co urok.Ryty
                działają zawsze, ale to, że działają nie oznacza, że ktoś z kimś będzie.Od
                myślenia o kimś do bycia z kimś daleka droga.Ja ze swoim facetem się zeszłam po
                5 miesiącach kontaktu, a inni, którzy też mieli ryt nie mieli go wcale.Każdy
                obiecuje nie wiadomo co bylebyś skorzystał:]
              • koralina.1 Re: Taki urok - działa zawsze czy na chwile? 02.01.10, 17:28
                Urok i urok-piszecie jakby był 1 urok, a magia miłosna to temat rozległy. Są uroki działające do odczynienia-a są ingerencje energetyczne na jakiś czas....Różne są przypadki i metody...Aha i nie zgodzę się, że nie można kogoś skłonić do powrotu. Można wywołać szereg zmian w otoczeniu które do tego skłonią. Zależy od wprawności maga.
    • Gość: Amore mia Do T: IP: 94.254.224.* 02.01.10, 18:05
      Z tego co się zorientowałam brałaś T rytuał u P.Lilith.
      5 miesięcy hmm ciut sporo, ale ważne, że się Wam udało :) choć pewnie to ciężka
      praca, choć jak każda nawet dotycząca nowego związku.
      Czy w takim razie możesz powiedzieć, że zrobiony dla Ciebie rytuał działa cały
      czas? Jeśli mogę prosić o odp. Dawno temu miałaś robiony rytuał? A czy
      wystarczył jeden, czy trzeba go powtarzać? Podobno efekty piorunujące i trwałe
      ma się jak do rytuału użyje się rzeczy obu osób, czy to prawda?
      Dziękuję Ci za wyjaśnienia.
      Pozdrawiam
      • Gość: do koralina 1 Re: Do T: IP: *.centertel.pl 02.01.10, 19:38
        koralina, a czy Ty korzystalas ze stana lub lilith?
        • Gość: ops Re: Do T: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 20:17
          czy warto?
          • Gość: T Re: Do T: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 20:33
            Nie warto.Większość ludzi czekała i żyła nadzieją, a nie dostała nic.Wielu
            zostaje wprowadzonych w błąd, obiecuje im się wizje pełne szczęśliwej
            przyszłości.To bujdy, że po rycie ktoś was nie zostawi albo was nie
            zdradzi.Devilangel o tym pisała, poszukajcie sobie tego.
      • Gość: T Re: Do T: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 20:37
        Słuchaj u mnie rytuał w ogóle nie był potrzebny jak się pózniej okazało, inni
        nie mieli nawet kontaktu, a jeszcze inni dowiadywali się, że w między czasie ta
        osoba się z kimś zaręczyła albo będzie miała dziecko.Nikogo nie zmusisz do tego
        żeby był z tobą, możesz go skłonić, wywołać pewne zbiegi okoliczności tak jak
        pisze koralina, ale tak żeby zmusić to nie.Znam osobę, która codziennie robi
        rytuały żeby koleś jej nie zostawił, bo odbiła go komuś kogo on naprawdę
        kochał.Czegoś takiego chcecie?Jak macie pieniądze to ok.
    • Gość: GOŚĆ Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 21:21
      Czy ktoś korzystał z uroków ja2313 ,czy ta pani się sama reklamuje.
      • Gość: T Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 21:27
        Powiem tak jeśli ktoś chce mieć pewność, że rytuały zostaną wykonane i nie
        będzie tak, że coś nie pójdzie i nagle nie ma z tą osobą kontaktu, to polecam
        Laguza.Pomógł dwóm moim koleżankom, które zostały oszukane przez innych.
        • Gość: ola Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 21:31
          Tak Langus zna liliith, jest to w istocie rekomendacja!
          • Gość: T Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:04
            Zna i co z tego?Też ją znam.Nie musisz mi wierzyć, ja nie potrzebuję już pomocy.
            • Gość: ola Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:06
              Ale jest to dobra rekomendacja, wszak Lillith tu byla, masz jakis podtekst,
              jesli nie po po co zasmiecasz watek
              • Gość: T Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:19
                Nie zaśmiecam wątku tylko piszę z własnych doświadczeń kogo polecam.Nie musisz
                mi wierzyć wystarczy do niego napisać porozmawiać i zobaczyć co i jak.O Stanie
                napisałam, że gość pod mailem stanley to oszust podszywający się pod Stana.
                • Gość: ola Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:27
                  Spoko T........ Lillith znamy!
                  O Stanie, pisz smialo, jakis problem, pytanie, kto nas czyta???????????
                  • Gość: T Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:37
                    Napisałam wszystko co miałam do napisania w tej sprawie:)Jeśli ktoś chce
                    skorzystać ze Stana niech nie pisze na maila stanley coś tam, bo to mail
                    oszusta, zresztą pewnej osoby, która tu się kiedyś udzielała na forum i komuś
                    groziła.To mężczyzna.Uważajcie po prostu.
                    • Gość: ola Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:50
                      To co podbijamy dalej watek, czy go konczymy?
                      • Gość: gość Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 23:12
                        mi się wydaje, że Laguz i Lilith są po jednych pieniądzach ;) On
                        dopiero zaczyna robić na tym kasę, ale myślę, że zażyla znajomość z
                        Lilith, tak czy inaczej, spowoduje, że przejmie Jej praktyki i
                        stosunek do klienta :D
                        • Gość: T Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 23:14
                          Też tak myślałam:)Zawsze warto napisać i samemu ocenić, wtedy jest najlepiej.
                          • Gość: ola Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 23:26
                            I o to chodzilo, walkujemy temat dalej, moze cos wspolnie napiszemy, taka
                            laurke, a wetek byl o stanie i beda tropy do kogos innego.............
                            Pisac kazdy moze, rowniez i spiewac, czasem na temat, a czasem o czym chce!!!
                            • Gość: zadowolona Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.chello.pl 02.01.10, 23:44
                              Nieważne kto, ważne, żeby potrafił pomóc.
                              • Gość: ola Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 23:59
                                Stan, Lillith, Languz????????????
                                KTO??????????????
                                • Gość: zadowolona Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.chello.pl 03.01.10, 01:00
                                  Stana nie znam, więc nie będę polecać. Lilith obiecywała gruszki na
                                  wierzbie, nic a nic nie wyszło. U Laguza zadziałało, więc jego będę
                                  polecać.
          • Gość: zadowolona Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.chello.pl 02.01.10, 23:13
            Słuchajcie, Laguz zna lilith, ale on działa niezależnie. Oni są
            tylko znajomymi i każdy pracuje na własny rachunek. On jest rzetelną
            osobą i naprawdę bardzo się stara, żeby każdemu pomóc . Piszę to,
            gdyż sama do niego trafiłam i cieszy mnie to, że w końcu znalazłam
            pomoc.
            • Gość: xcv Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 03.01.10, 10:15
              no dobrze, a co ze stanem, bo o nim jest ten watek
              • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 11:58
                Laguz to Stan
                • Gość: eliza Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 12:18
                  a moze sami zainteresowani odpisz, potwierdza lub zaprzecza..
                  Zaczyna sie robic ciekawie w tym watku....
                • kryspina10 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 04.01.10, 09:52
                  Korzystalam w ubieglym roku ze Stana, mi pomogl. Napewno nie
                  zadzaiala to na przypadkowe osoby jesli ktos upatrzy sobie faceta z
                  ktorym nic go nie laczylo wczesniej, czyli nawet nie wiadomo jak ma
                  na imie, to nie Harry Poter.Troche rozwagi, magia nie zawsze
                  zadziala,to tak jak z lekarstwem.

pozdrawiam
                • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 19:58
                  !!!
                  • Gość: st Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 20:35
                    Poprosze o nr konta!!!!
                    • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 11:38
                      Ma on jakiś link, stronę?
    • aurora_7 Do gość: 03.01.10, 12:55
      > Laguz to Stan <

Kompletna bzdura!!!

Znam Laguza i ze Stanem nie ma nic wspólnego!
      Nawet go nie zna!
      Zajrzyjcie na www.ahunwar.pl to strona Laguza, którego oczywiście szczerze
      polecam ;>
      • Gość: xyz Re: Do gość: IP: *.centertel.pl 03.01.10, 16:57
        rzeczywiscie, kiedys stan byl lilith, pozniej z nia niby pracowal, a
        teraz jest laguzem, niezla mieszanina....
        • brunetka.3 Do klientki (taki nick)!!!! 03.01.10, 17:43
          Zapłaciłaś 2,5 tyś na obiecanki cacanki. Musisz być głupia, no bo
          inaczej tego nie można wytłumaczyć. Masz z nim kontakt ? Czy się
          urwał i nie odpowiada na maile. Napisz do mnie
          brunetka.3@gazeta.pl i daj znac że napisałaś
          • Gość: nie-brunetka Re: Do klientki (taki nick)!!!! IP: *.multimo.pl 03.01.10, 18:00
            brunetka.3 napisała:

> Zapłaciłaś 2,5 tyś na obiecanki cacanki. Musisz być głupia, no bo
            > inaczej tego nie można wytłumaczyć. Masz z nim kontakt ? Czy się
            > urwał i nie odpowiada na maile. Napisz do mnie
            > brunetka.3@gazeta.pl i daj znac że napisałaś

Jaka ty jesteś bezczelna! Najpierw ją obrażasz, nazywając głupią, a potem
            ROZKAZUJESZ, żeby się odezwała i jeszcze (śmiechu warte) potwierdziła, że ten
            mail napisała.
      • Gość: zadowolona Re: Do gość: IP: *.chello.pl 03.01.10, 23:17
        Potwierdzam: Laguz to nie Stan!!
        • Gość: ja Re: Do gość: IP: *.146.160.213.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.01.10, 20:06
          moje dwie koleżanki sa bardzo zadowolone z Pana Stana- mało nie płaciły to fakt
          ale przynajmniej mają jakieś EFEKTY w postaci rozwijających sie związków, obie
          były klientkami pani Lilith i ona nic im nie pomogła a Stan owszem , ponadto on
          nigdy z nią nie współpracował - sam mi tak napisał, także są to tylko plotki,
          jedynie faktycznie mogą być oszukiwane osoby które pisz edo złego Stana - bo ten
          dobry jest .... dobry )))
          • Gość: anita Re: Do gość: IP: *.fejk.se 11.01.10, 21:11
            Ha,hahahahaha, ale dobre. Natomiast ja i 2 znajome nie odczułyśmy nic a nic
            totalna porażka.
            Powinno chociaż jednej z nas coś drgnąć, ale NIC SIĘ NIE SPRAWDZIŁO.
            Informuję, że byłyśmy u tego właściwego na bank.
            Smarujcie miodziem dalej, słodko jak cholera ale kac finansowy niesamowity. Heh,
            • Gość: gość Re: Do anita IP: *.kielce.vectranet.pl 12.01.10, 11:20
              i chcesz żebym uwierzyła że każda z was lekką reką wyłożyła po 3 tys ? w życiu w
              to nie uwierzę bo na logikę robi jedna znajoma a inne czekaja co z tego bedzie
              przynajmniej za taką kase także ściemniaj dalej
              • Gość: jk Re: Do anita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 00:15
                gdyby byl mocny, to zrobilby urok, a kasa po fakcie dokonanym, ja bym nie
                odmowila zaplaty, bo jak ktos potrafi zwrocic , potrafi i zabrac!
                • Gość: gośść Re: Do anita IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.10, 12:07
                  każdy by tak mógł zrobić.ale nie wszyscy ludzie są uczciwi
          • mercedes1979 Re: Do gość: 13.09.12, 06:09
            i nadal sa w tych zwiazkach? szukam skutecznego rytualu na zdrowie
            • q18 Re: Do gość: 13.09.12, 17:06
              nie korzystajcie z uroków pana stana i nie płaćcie mu żadnej kasy!!!! ja wywaliłam masę pieniędzy na zerowe efekty nie piszę tego aby mu zaszkodzić tylko żeby was ostrzec !!! ale każdy ma wolną wolę i zrobi co będzie chciał ))))po szczegóły zapraszam q18@gazeta.pl
    • Gość: gość Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 21:19
      a czy korzystałaś z uroków ja2313 ta ppani też się zajmuje .
      • Gość: Marcia Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: 79.139.97.* 15.01.10, 16:17
        A mi Laguz nie pomogl, a wlasciwie zachowywal sie jak gowniarz,
        wysylal glupie emotikony i zgrywal idiote jak zaczelam zadawac
        pytania.
        ostateczie ani zadne jego wrozby ani talizmany itp nie sprawdzily
        sie. Na moje pytania co sie dzieje, odpowiedzial w koncu, ze to
        dziwne, bo zawsze bylo wszystko ok.
        Smiechu warte
        • Gość: fram Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 23:00
          Stan wedlog waszych opisow jest ok, wniosek by bral zaplate po fakcie jest
          sluszny, co o tym myslicie?
        • Gość: Znajomy Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 13:50
          Jak masz odwagę pisać w ten sposób, to miej odwagę się przyznać z imienia i
          nazwiska.
        • Gość: Znajomy Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 13:55
          Marciu a może będziesz miała odwagę powiedzieć swoje Imię i Nazwisko?

Czasem rytuały lub talizmany mogą nie zadziałać, tak to już bywa.
    • Gość: proste Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 23:13
      Nie zgadzam się z tym.Opamiętajcie się albo poczytajcie coś na temat uroków i
      tego typu rzeczy, bo nie rozumiecie tego.Magia to nie jest towar płacisz i masz,
      to czy się komuś uda zależy od wielu rzeczy, nikt nie daje gwarancji, a jeśli
      daje to chrzani, jeśli ktoś wykonuje swoją pracę to dlaczego ma nie dostać za to
      pieniędzy nawet jeśli nie wyjdzie?On zrobi swoje jeśli komuś nie wyjdzie to
      znaczy, że tak miało być, to jasne.
      • Gość: zefirka Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 23:20
        Czyli i my mozemy robic uroki, jak nie wyjdzie, to tak mialo byc..
        Facet jestes wielki!
      • Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.privacyfoundation.de 15.01.10, 23:27
        Gosciu Proste
        Nie robiac nic nic nie wyjdzie, biorac zaplate za nic mozna, ale Ty nie
        chcialbys placic za nic, logiczne, czyli zaplata po i naprawde sugestia, po
        skutecznym fakcie
        • Gość: proste Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 23:57
          Jeśli wychodzisz z założenia, że ktoś czegoś nie zrobi, to po co do niego
          idziesz??Poza tym ta osoba wykona swoją pracę, efektów nie będzie, bo u
          większości i tak nie będzie i to nie zależy od tej osoby i jej nie zapłacisz, bo
          powiesz, że nie masz efektów.To tak jakbyś brał buty i zapłacił za nie za 2
          lata, jak zobaczysz, że nie trzeba było ich naprawiać.Idzie się do kogoś do kogo
          ma się zaufanie i wie się, że ktoś coś wykona a nie będzie ściemniać.Ja jakoś
          poszłam do kogoś, zapłaciłam kasę od razu i miałam efekty.Dla mnie to nie do
          pomyślenia, że można komuś powiedzieć zapłacę Ci, ale po efektach, których może
          nie być.
          • Gość: ola Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 16.01.10, 08:26
            Ludzie, nie wiem na jakiej zasadzie to dziala, ale pare miesiecy
            temu zglosilam sie do Pana Stana. Mam rezultaty. Nie bede pisala o
            detalach bo to moja prywatna sprawa, ale ten czlowiek byj jedynym,
            ktory mi pomogl. moze tak mialo byc, nie wnikam. ale wszystko
            nareszcie zaczyna sie ukladac pomyslnie. Zycze przede wszystkim
            cierpliwosci.
            • Gość: proste Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 11:55
              Na takiej, że jedni będą mieć rezultaty, bo facet dalej coś czuje, trzeba było
              go tylko ośmielić albo jest słaby psychicznie, a u innych nie zadziała, bo facet
              jest na tyle silny, że da sobie radę.Znam przypadki, gdzie kompetentne osoby, do
              których ktoś chodził po rytuałach wykonanych u kogoś innego(u dobrej osoby)
              mówiły, że rytuał został wykonany prawidłowo przez osobę, która się na tym zna,
              ale koleś jest za silny i będzie kilka spotkań, jakiś telefon, ale na tym
              koniec.Więc jeśli ktoś nie ma efektów po miesiącu to nie będzie już ich mieć.
    • nine-west Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 22.01.10, 18:24
      Czy może ktoś napisać jak faktycznie wygląda sprawa z urokami P.Stana?
      Ile się czeka na pierwsze efekty?
      A to są uroki działające do końca życia?
      Ceny jak widzę bardzo wysokie, to chyba i ich działanie jest imponujące.
      Pozdrawiam
      • Gość: ola Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 22.01.10, 19:17
        na efekty czeka sie w zaleznosci od sytuacji i czlowieka.
        • Gość: uroczy facet. Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: 87.118.116.* 22.01.10, 19:31
          Jeju, jaka parodia. Lepszego serialu nie czytałem. Ach jakie uroki. Śmiechu
          warte. Jestem bardzo ciekaw, jaka klasa te uroki kupuje czy też zamawia. Wstyd
          ogromny takie kity wciskac ludziskom w takim wykonaniu. Jestem pod wrażeniem
          głupoty ludzkiej, dosłownie jak można być tak ograniczonym. To ja się pytam,
          jak można dać komuś coś, czego się samemu po prostu nie ma?

Och..................
          • Gość: jaga Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 22:24
            <b> no właśnie nie można dać komuś jak się nie ma w sobie dlatego pan stan ma
            takie powodzenie</b>
            • Gość: lolita Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.146.230.70.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.10, 16:59
              ja obecnie korzytsam - na razie początek drogi dam znać jak bedą efekty podobno
              po miesiacu mają być jakieś pozytywne zmiany
              • Gość: do lolita Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 27.01.10, 21:14
                super, napisz koniecznie czy masz jakies pozytywne zmiamy:).
                • Gość: madre słowa Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 30.01.10, 13:33
                  dobrze napisane:

Kto rzuciła urok miłosny i jest szczęśliwyIP: Gość:
                  devilangel
                  Lil, a ja dopowiem :D Mowilam o przypadkach gdzie NIE MA wczesniej
                  uczucia. Gdzie go nie ma tam i po uroku nie bedzie. Urok zadziala
                  ale prawdziwego uczucia nie wywola tylko odda te osobe rzucajacemu
                  urok.O takich przypadkach mowilam. Tam gdzie uczucie jest, urok
                  dziala choc nie daje automatycznej gwarancji na wspolne szczescie,
                  harmonie. Skoro jednak wczesniej ta zauroczona osoba kochala ( nie
                  znaczy byla slodka, mila i zdecydowana), bedzie kochac dalej, moze i
                  mocniej, wiec...urok wzmocni przyciaganie, wzmocni ISTNIEJACE
                  wczesniej uczucie. Raczej nie rozwiaze konfliktowych sytuacji ale
                  moze wzmocni motywacje do rozwiazania, roznie bywa.I to jest prawda.
                  Ponizej wspomnialam o historiach znanych mi z tego, ze uczuc tam u
                  mezczyzn nie bylo, kobiety chcialy wywolac je sztucznie poprzez
                  uroki. Po kilku latach widze co im wyszlo a co nie i co z tego
                  mialy. Jestem jak najbardziej za ozywianiem, umacnianiem uczuc, za
                  dazeniem do ulepszania zwiazkow ku wspolnym korzysciom. Nie jestem
                  za uwiazywaniem kogos na niewidzialnej smyczy i tyle :D Pozdrawiam
                  poswiatecznie a przednoworocznie :DDD

• Gość: gosc Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 14:22
                    wywolal urok u tego Pana cos?
                    • Gość: alina Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 15:44
                      są skuteczne, czy nie są?
                      • Gość: nadar Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 17:25
                        dziwne pytanie: czy są skuteczne...
                        - może przekonaj się sama.
                        To, że u kogoś poskutkowało nie oznacza, że u Ciebie też tak będzie.
                        Według mnie bezsensowne są takie pytania.
                        • Gość: ? Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 14.02.10, 17:27
                          macie juz jakies efekty?
                          • Gość: meg Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.centertel.pl 05.04.10, 15:04
                            polecam pana stana.
                            pozdrawiam
    • stokrotniaczek Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 18.05.10, 12:52
      skorzystaj z jej usług www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8
    • kara-8 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 20.07.10, 18:34
      Witam proszę o opnie o tym Panu osoby które niedawno korzystały z jego usług. Pozdrawiam
      • Gość: Mona Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 14:05
        Stan to lilka666....ble ble ble coś taos tam. Nie wiedzieliscie?
        Czekamy tylko na jej nastepne wcielenia.
        • lilith666_vip Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 21.09.10, 10:13
          Moje jedyne wcielenie znajduje się w moim podpisie i jest to porządne wcielenie dlateog to o mnie piszą arty ,ale rozumierm waszą zazdrość . Stan jest stanem . nie wspolpracujemy od listopada 2008 roku ;) A dla wróżących z teog forum wyrazy uznania . musicie się duzo naprawcować pisząc te brednie o mnie ;) żal mi was :)
          • Gość: Albin Lillith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 12:04
            Przynajmniej forum bedzie ciekawsze bo kobitka duzo pisze.
            • Gość: megan stan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 23:40
              bardzo prosze o odpowiedz na moje pytanie osob ktore korzystaly z urokow u pana stana.
              czy jego uroki dzialaja do konca zycia czy maja jakis "termin waznosci" ograniczony? bede bardzo wdzieczna za odpowiedz bo suma ktora sobie zyczy jest ogromna i chcialabym wiedziec miec pewnosc ze to nie za cos co potrwa miesiac czy dwa...
              • Gość: lena Re: stan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 23:44
                Zaplac mu po efekcie, jesli jest pewien swego, to to zaakceptuje, jesli nie, to nie wchodz
                • agnes109 Re: stan 03.05.11, 18:09
                  osoby które kożystały ze stana niech napiszą na mail agusia109@interia.eu
    • Gość: zakrecona Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.xdsl.centertel.pl 09.12.11, 21:48
      proszę osoby które korzystały z uroku u stana o kontakt. zakrecona8686@gazeta.pl
      chciałabym pogadać....
    • zakrecona8686 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 10.12.11, 16:51
      up
    • zakrecona8686 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 11.12.11, 10:50
      up
    • Gość: upp Re: uroki Pana STANa kto korzystał? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.12.11, 21:30
      uppp
      • picollo20 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 10.01.12, 01:27
        Pan Stan też życzy sobie u mnie ogromną kwotę.
        • Gość: Megkontakt Kontakt do Stana IP: *.hostowo.eu 22.05.13, 10:33
          1. Stan nie korzysta z żadnego konta gmail. To starszy mężczyzna, który nie zostawia ogłoszeń na internecie. Korzysta z poczty wp jak zawsze StanMagia@wp.pl
          2. Nie jest nim na pewno Algiz lub ten Szaman Miejski, wie to każdy kto z niego korzystał w przeszłości.
          3. Ceny rytuałów są wysokie, ale nie imponujące. Ja zapłaciłam przeszło rok temu 1800 zł.
          4.Ceny zależą od przypadku. Zawsze rząda opisu sytuacji, zdjęć i dat urodzenia.
          5. Skuteczny i nie zostawia swoich klientów nawet jak się ma pytania po roku.
    • agrentowy4321 Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 05.03.23, 11:34
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: uroki Pana STANa kto korzystał? 25.04.23, 22:21
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka