Gość: delka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 22:41 Co to znaczy, że amulet należy stosować czasowo? Dokładniej, skąd wiadomo, kiedy należy zacząć i przestać go stosować. I drugie pytanko: czym najlepiej wpisywać różne rzeczy w amulet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agalu1 Re: amulet stosowany czasowo 26.06.09, 08:31 z tego co wiem to amulet nosi sie tak dlugo, jak dlugo potrzebujesz jego pomocy. Moze o to chodzi z tym czasowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: amulet stosowany czasowo IP: *.privacyfoundation.de 26.06.09, 13:50 Nie ma przedziału czasu na amulet. Możesz nosić do oporu. Zależy z czego masz ten amulet. Można pisać, rysować lub wyryć napisy, albo znaki. Najlepiej zrobić swój samemu, jest wartościowszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delka Re: amulet stosowany czasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:29 Amulet Thurisaz Po wpisaniu wewnątrz kwadratu swoich inicjałów staje się potężnym amuletem pomagającym uwolnić się od tyranii, agresji i manipulacji otoczenia. Chroni przed magią, klątwami i złym okiem. Pomaga w przezwyciężaniu trudności, wzmacnia libido. Stosować czasowo. Chciałam zakupić ten talizman i przyznam się, że po raz pierwszy zetknęłam się ze stosowaniem czasowym. Automatycznie nasuwa się pytanie, czy można przedobrzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: amulet stosowany czasowo IP: 67.159.45.* 26.06.09, 15:10 A z czego można robić te amulety, jakieś materiały specjalne? Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: amulet stosowany czasowo 05.03.23, 11:31 Bardzo ambitne zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś