galomis 23.12.03, 17:43 Niech ktoś mi da namiary!!Byłam u Buczek-Szymańskiej ale nic się nie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimfawodna Re: Wróżka z Łodzi 29.12.03, 22:42 Wrozka Ela ,piotrkowska82 albo w telewizji itv-na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
sandra31 Re: Wróżka z Łodzi 31.12.03, 16:15 Witaj. Ja byłam u Buczek Szymańksiej 2 lata temu. Przyszłam zapłakana świeżo po rozstaniu z chłopakiem z pytaniem czy on wróci. Rozłożyła tarota, jeden malutki rozklad, natychmiast go z powrotem złożyła i powiedziała "dziecko ciebie czeka drugie małżeństwo i to z nim a twój mąz umrze". Strasznie mnie tym zdenerwowała i za to jedno zdanie muisałam zapłacić 100 zł !!!!!!!!!!! Nic się nie sprawdziło, chłopak nie wrócił, mąz żyje a ja drugi raz za mąz nie wyszłam. To stara cwaniara, nie idź do niej więcej. U wrózki Eli z Piotrkowskiej też byłam i nic z tego co mi powiedziała się nie sprawdziło ale to kompletnie nic!!! Osobiście polecam ci wrózkę Angelikę z ulicy Zielonej, jak na razie a byłam u niej rok temu wszystko się sprawdza. To bardzo miła młoda dziewczyna, i co najważniejsze nie jest nastawiona tylko na pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś