Dodaj do ulubionych

URODZENI 4 LISTOPADA, JACY SĄ??????

25.12.03, 02:30
no własnie ja sie urodziłam tego dnia, jestem kobietą, podobno jest ze mnie
nieżłe ziółko... ale baardzo chciałabym poznac opinie innych o urodzonych
tego dnia lub też osób, kóre wtedy właśnie obchodżą swoje urodzinki,
zapraszam wszystkich 4 listopadowców!!!! ;)))))
Obserwuj wątek
    • emkach Re: URODZENI 4 LISTOPADA, JACY SĄ?????? 29.12.03, 00:22
      czesc
      znam gościa z tej daty i tyle co mogę powiedzieć o nim to to że jest strasznym
      indywidualistą, skrytym romantykiem, jest niesamowicie przystojny jak na mój
      gust, ma klasę, lubi życie na poziomie, uwielbia kobiety, a przy tym jest jak
      kot tajemniczy, nieprzewidywalny, kochający dobrą zabawę.
      można o nim powiedzieć niezłe ziółko ale kochane ziółko.

nie znam ciebie ale myślęże jesteś osobą twardo stojącą na nogach, możliwe że
      jesteś dobrym psychologiem i zawsze dochodzisz do celu nawet jeśli nie jest
      łatwo.
      pozdrawiam
      • maya30 Re: URODZENI 4 LISTOPADA, JACY SĄ?????? 30.12.03, 00:30
        witam Cię serdecznie emkach ;)), wydaje mi się ,ze jestem podobna do gościa ,
        o którym piszesz,jestem postrzegana jako indywidualistka, jestem odribine
        romantyczna i delikatnie pikantna. a mam pytanko... czy ten pan, ma jakies
        minusy? ja np. jestem bardzo emocjonalna i zazdrośnicą jestem w związkach ;))
        • birda Re: URODZENI 4 LISTOPADA, JACY SĄ?????? 05.01.04, 20:16
          oho, widze, że jednak duzo wspólnego;)) ja tez 4 listopad i tez zazdrosna.
          Tylko inaczej, bom introwertyczka. Widze, zaciskam zęby, rzuce złosliwość, ale
          nic poza tym. jak flircik się przeciaga, to kiedys robiłam to samo, ale dawało
          to przeciwne efekty. Teraz wieję chłodem do panienki, a do lubego słodko cedze
          przez zeby. I pomaga. A zazdrosna bywam o głupoty, o których jednak staram sie
          nie mówić. I zauwazyłam, że skorpionki sa świetnymi kameleonami. Doskonale
          odnajdują się w towarzystwie, nie musza brylowac, ale zawsze znajda sobie kilka
          osób, które potrafią oczarować.;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka