Gość: basiaklich IP: *.net-com.net.pl 18.08.09, 19:32 Czy ktoś korzystał z viversum?Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewelina Re: Viversum IP: *.me.entel.pl 20.08.09, 13:12 Witam, Korzystałam i korzystam z portalu. W szczególności muszę polecić doradczynię - Wróżkę Ariadnę. Telefon odbiera kobieta o młodym głosie a rady jakich udziela są niesamowicie skuteczne. Muszę przyznać, że to co przepowiedziała mi w sprawach zawodowych już się sprawdziło. To niesamowite skąd tak młoda osoba tak precyzyjnie odczytuje przyszłość z kart. Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea.ta Re: Viversum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:39 Dawid Wolski, to według mnie jeden z najgorszych wróżbitów, u jakich zdarzyło mi się wróżyć na przeszczeni 3 lat Moje top 3 najgorszych wróżbitów: nr 1 Wróżka Atis chamica z pogardliwym stosunkiem do ludzi, zero sprawdzalności (przez Viversum telefonem) nr 2 Tarocista Jasnowidz Dawid Wolski zero sprawdzalności, zero trafności, banialuki od studencika (przez mejl prywatnie) nr 3 Wróżka Karo narzuca własne zdanie że musi być tak i koniec, zero sprawdzalności (przez Wrozbyonline smsem) Przestrzegam przed tymi wróżbitami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_iga Re: Viversum IP: *.me.entel.pl 31.08.09, 15:25 Zgadzam się z Tobą. Wróżbita Dawid Wolski nie dość że przepowiada banialuki to w dodatku za każdym razem jak zadzwonisz mówi co innego. Pani Atis mam wątpliwości czy w ogóle rozkłada karty. Co do Wróżki Karo - ja byłam zadowolona. Wróżka Ariadna - rzadko jest on-line ale skuteczność 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pffffffff Re: Viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:31 Z wrozki Karo bylas zadowolona ?Doskonale,ale gdzie masz wrozke Karo na Viversum ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_iga Re: Viversum IP: *.me.entel.pl 31.08.09, 15:35 Wróżka Karo jest na wrozbyonline.pl - na prawdę wiarygodna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Viversum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 14:02 atis zero sprawdzalności, pani helena po zadaniu pytania wie sie ty co przed, na temat jednego pytania 2 rozbiezne odpowiedzi dla mnie przereklamowana. karo wmawia swoja wizje bez mozliwosci innego biegu wydarzen a karty to niewyrocznia i zero sprawdzalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 15:37 Korzystałam z wrozb Atis ,ale nie podoba mi sie jej sposob traktowania klienta,Karo nie korzystalam nie ma chyba takiej wrózki na viversum,natomiast Helena mowiła bardzo konkretnie czesc juz sie sprawdzilo.Zabrakło mi czasu to reszte wrózby dopisała mi szczególowo na maila bez pieniędzy.Korzystalam w porad również Satis i tez mam pozytywne odczucia.Ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaklich Re: Viversum IP: *.net-com.net.pl 15.09.09, 17:00 ja również korzystałam z Satis-telefonicznie i mam pozytywne odczucia.Czekam na spełnienie wrózby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 zgłaszam się Re: Viversum IP: 217.153.158.* 16.09.09, 15:11 Jeśli chodzi o doradców, to Aida lub Satis, ale i jest niezła nowa doradczyni- Wróżka lea, bardzo ciekawa osoba. Jeśli chodzi o potral viversum, czasem przerywa rozmowy, ale zwracają za to kasę i zawsze przepraszają, ot i złośliwość rzeczy materialnych:-) Odpowiedz Link Zgłoś