IP: *.net-com.net.pl 18.08.09, 19:32
Czy ktoś korzystał z viversum?Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelina Re: Viversum IP: *.me.entel.pl 20.08.09, 13:12
      Witam,
      Korzystałam i korzystam z portalu. W szczególności muszę polecić doradczynię - Wróżkę Ariadnę. Telefon odbiera kobieta o młodym głosie a rady jakich udziela są niesamowicie skuteczne. Muszę przyznać, że to co przepowiedziała mi w sprawach zawodowych już się sprawdziło. To niesamowite skąd tak młoda osoba tak precyzyjnie odczytuje przyszłość z kart.
      Ewelina
      • Gość: bea.ta Re: Viversum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:39
        Dawid Wolski, to według mnie jeden z najgorszych wróżbitów, u jakich
        zdarzyło mi się wróżyć na przeszczeni 3 lat
        Moje top 3 najgorszych wróżbitów:
        nr 1 Wróżka Atis chamica z pogardliwym stosunkiem do ludzi, zero
        sprawdzalności (przez Viversum telefonem)
        nr 2 Tarocista Jasnowidz Dawid Wolski zero sprawdzalności, zero
        trafności, banialuki od studencika (przez mejl prywatnie)
        nr 3 Wróżka Karo narzuca własne zdanie że musi być tak i koniec,
        zero sprawdzalności (przez Wrozbyonline smsem)

Przestrzegam przed tymi wróżbitami.
        • Gość: mała_iga Re: Viversum IP: *.me.entel.pl 31.08.09, 15:25
          Zgadzam się z Tobą. Wróżbita Dawid Wolski nie dość że przepowiada banialuki to w
          dodatku za każdym razem jak zadzwonisz mówi co innego. Pani Atis mam
          wątpliwości czy w ogóle rozkłada karty. Co do Wróżki Karo - ja byłam zadowolona.
          Wróżka Ariadna - rzadko jest on-line ale skuteczność 100%.
          • Gość: pffffffff Re: Viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:31
            Z wrozki Karo bylas zadowolona ?Doskonale,ale gdzie masz wrozke Karo na Viversum ?!
            • Gość: mała_iga Re: Viversum IP: *.me.entel.pl 31.08.09, 15:35
              Wróżka Karo jest na wrozbyonline.pl - na prawdę wiarygodna osoba
              • Gość: kamila Re: Viversum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 14:02
                atis zero sprawdzalności, pani helena po zadaniu pytania wie sie ty
                co przed, na temat jednego pytania 2 rozbiezne odpowiedzi dla mnie
                przereklamowana. karo wmawia swoja wizje bez mozliwosci innego biegu
                wydarzen a karty to niewyrocznia i zero sprawdzalnosci.
                • Gość: Magda Re: Viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 15:37
                  Korzystałam z wrozb Atis ,ale nie podoba mi sie jej sposob traktowania
                  klienta,Karo nie korzystalam nie ma chyba takiej wrózki na viversum,natomiast
                  Helena mowiła bardzo konkretnie czesc juz sie sprawdzilo.Zabrakło mi czasu to
                  reszte wrózby dopisała mi szczególowo na maila bez pieniędzy.Korzystalam w porad
                  również Satis i tez mam pozytywne odczucia.Ja jestem zadowolona
                  • Gość: basiaklich Re: Viversum IP: *.net-com.net.pl 15.09.09, 17:00
                    ja również korzystałam z Satis-telefonicznie i mam pozytywne odczucia.Czekam na
                    spełnienie wrózby.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: 007 zgłaszam się Re: Viversum IP: 217.153.158.* 16.09.09, 15:11
                      Jeśli chodzi o doradców, to Aida lub Satis, ale i jest niezła nowa doradczyni-
                      Wróżka lea, bardzo ciekawa osoba.
                      Jeśli chodzi o potral viversum, czasem przerywa rozmowy, ale zwracają za to kasę
                      i zawsze przepraszają, ot i złośliwość rzeczy materialnych:-)
    • irona.sonata Re: Viversum 25.04.23, 20:45
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka