Dodaj do ulubionych

do wrozek i wróży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 11:18
Kolezanka polecila mi obejrzenie programu kosmica na tv5.Oglądając patrzyłam
jak ciele,tam siedzą te same osoby co na Viversum!Wróżka z Viversum wypowiada
sie na kosmice,za chwile program sie konczy,a ona loguje sie na viversum.Jakie
to poniżające!!!!Firmy te powinny wprowadzić zakaz konkurencji!!!
Obserwuj wątek
    • merlinka99 Re: do wrozek i wróży 23.11.09, 13:22
      Jaki zakaz? Przecież tu chodzi tylko o biznes na naiwnych ...
    • Gość: wronka Re: do wrozek i wróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 15:38
      Poniżające powiadasz? Rozumiem, że dbasz o dobre imię wróżek i wróżów tylko widzisz ..jesteś w zdecydowanie lepszej sytuacji niż Oni. Możesz zmienić kanał :) Co do zakazu konkurencji ja bym poszła dalej. Powinno się zakazać pracy w ogóle. Po co ludzie mają zarabiać pieniądze, jak mogli by mieć wszystko za darmo. Takie na przykład portale z gołymi paniami? Przecież płacenie za seks powinno być niedozwolone!!! To poniżej ludzkiej godności ! Albo na przykład taki prąd. Toż kto to widział płacić za coś co ludziom jest niezbędne do życia? pozdrawiam i ..trochę luzu życzę
      • toola-roola Re: do wrozek i wróży 23.11.09, 21:37
        Dokładnie, niektóre sępy wszystko chciałyby dostac za darmo. A
        szanowna autorka postu chodzi do pracy i nie bierze zapewne wypłaty
        bo to by było poniżej godności, co?
        • Gość: olena Re: do wrozek i wróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 23:11
          jasne za kase tylko,umiecie wrozyc
          • Gość: wrozka Re: do wrozek i wróży IP: *.147.117.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.10, 14:38
            Droga Oleno chyba nie przemyslalas tego co piszesz wrozka to zawod ty pracujesz za darmo- nie,dlaczego chcialabys aby wrozki pracowaly gratis podatki z czegos trzeba placic karty za cos kupic itp itd trzeba miec maly mozdzek by nie wiedziec ile jest wydatkow z prowadzeniem firmy a przeciez kazda z nas wrozek taka posiada i nie moze sobie pozwolic na wrozenie za darmo wolny czas wole poswiecic bliskim niz wrozyc za darmo nie dosc ze traci sie czas to jeszcze d...obrobia bo trudno im zrozumiec ze sami ksztaltuja swoja rzeczywistosc a to co widzimy w kartach jest tylko przyszloscia potencjalna na ktora maja wplyw wrozacych pozdrawiam korzystajacych z darmowych wrozb zapraszam do przemyslen to widac w kartach kto biedny i potrzebuje pomocy a kto sep i ma nie szczere intencje.
            • Gość: Maria Re: do wrozek i wróży IP: *.146.152.58.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.10, 15:33
              i zgadzam się z Marią
              wróżka zawód jak każdy inny (poza sprawą oczywistą ze trzeba ro czuć i wiedzę
              posiadać - no i być człowiekiem w pełnym tego słowa znaczeniu), też wymaga
              zaangażowania, poświęcenia swojego czasu, też wymaga jakiś nakładów
              finansowych,, bo tak jak piszesz karty trzeba kupić, literaturę żeby swoją
              wiedzę poszerzać też trzeba kupić nikt tego przecież wróżce za darmo nie da ...

zresztą mam wrażenie że spora ilość osób które za wróżbę zapłacą zdecydowanie
              lepiej się czuje nie am takiego zobowiązania czy skrępowania że zawładnęło się
              częścią wolnego czasu tej wróżki czy wróża, myślę też że wiele wróżek czasami
              wróży pomimo wszystko za darmo - ale po prostu czuje ze komuś trzeba w danej
              chwili pomóc i chce się ta pomoc ofiarować - a gdyby tak wróżyć za darmo
              wszystkim to prędzej czy później taka wróżka i wypaliłaby się i mnóstwo osób
              byłoby niezadowolonych - nie wiem dlaczego tak jest ale często bardziej cenimy
              to za co zapłacimy

dla mnie to jak najbardziej właściwe ze wróżka czy wróżbita otzrymuje pieniądze
              za swój czas czy za wykonanie wróżby
        • Gość: Alina Re: do wrozek i wróży IP: *.zagbot.com 14.02.10, 10:44
          Coś takiego,a ja biore wypłatę,to niemoralne jest.
          • Gość: kluska Re: do wrozek i wróży IP: *.206.244.1.jpk.pl 14.02.10, 18:25
            Ja się zgadzam, że za wróżbę jest zapłata - jak najbardziej i bez cienia
            wątpliwości. Ale wróżenie na kilku portalach jest moim zdaniem nie w porządku,
            kiedy się gdzieś pracuje, często się podpisuje , że nie będzie się robiło tego
            samego dla konkurencji.I to jest w porządku. Z portalami powinno być podobnie,
            moim skromnym zdaniem.
            • Gość: wrozka Re: do wrozek i wróży IP: *.146.86.231.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.10, 18:48
              To tak samo jakby tobie zabronil ktos pracowac w wiecej niz 1 pracy bo wzbogacisz konkurencje a moze swoj portfel zeby wrozka mogla godnie zyc z pracy na 1portalu minuta rozmowy powinna byc po 20zl nie 4 z kawalkiem a 30min porada 200zl poki tak nie jest i zyjemy w wolnym kraju mozemy pracowac na 10 portalach a komu sie nie podoba niech nie korzysta nie widze nic nie w porzadku to tak jakbys byla ksiegowa i miala 1wakat w 1 firmie 2 w innej i jeszcze zarabiala na wlasny rachunek co tu w nie porzadku mamy takie same wydatki i potrzeby jak szanowna Klusko pomysl zanim zaczniesz oceniac bo to nie jest twoja dobra strona.
              • Gość: kluska Re: do wrozek i wróży IP: *.206.244.1.jpk.pl 14.02.10, 18:52
                Dokładnie tak - nie mogę pracowac u konkurencji na tym samym stanowisku. To
                normalne jest.
                • Gość: wrozka Re: do wrozek i wróży IP: *.146.86.231.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.10, 19:08
                  Przykro mi kiedys proponowano mi tzw.lojalke ale przy stawce jaka mam obecnie
                  nie zgodzilam sie i moge pracowac gdzie i ile chce warto zawalczyc jesli sie zna
                  swoja wartosc ja wiedzialam ze jesli nie podpisze to i tak te prace dostane
                  chyba ze zarabiasz tyle ze nie musisz dodatkowo dorabiac...
    • agrentowy4321 Re: do wrozek i wróży 04.03.23, 13:02
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: do wrozek i wróży 23.04.23, 22:58
      Elektryzujące i nurtujące
    • irona.sonata Re: do wrozek i wróży 24.04.23, 12:36
      Ile dołożysz tyle wynik
    • irona.sonata Re: do wrozek i wróży 24.04.23, 16:46
      Ile dołożysz tyle wynik
    • irona.sonata Re: do wrozek i wróży 02.05.23, 22:11
      Sceptyczna na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się