Gość: taki.tam IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 18:22 Wymienię, oddam, swoją dusze za spełnienie jednego życzenia Pretorianie6699@vp.pl Dusza w średnim wieku, mało grzechów, tylko tyle mam wartościowego… Jeżeli któś potrafi to jestem zdecydowany.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amaretto Re: wymiana IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 19:08 Ha ha ha- zmień dilera, albo bierz połowę działki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Biorę.. IP: 212.160.234.* 05.09.09, 23:03 Rzeczy niemożliwe czynię od ręki, cuda spełniam do 2 dni roboczych... Wezmę twoją duszę, lecz najpierw ją porządnie wyczyść bo mi zalatuje amfą... Odpowiedz Link Zgłoś
carmilla_vamp Re: Biorę.. 07.09.09, 09:37 No błagam, bez przesady. To już lepiej złotą rybkę zaangażować. Rozumiem, że są sprawy, których rozwiązanie może się wydawać niemożliwe, jednak oddawanie duszy za życzenie jest... co najmniej nieetyczne. Dlaczego? 1) Ta dusza nie należy do Ciebie, a została Tobie podarowana. 2) Masz dowód, że oddałeś/aś duszę za życzenie? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś