chanella.net 30.11.09, 09:08 Witam Bardzo proszę o postawienie dla mnie kart odnośnie przyszłego roku. Czy czekają mnie jakieś ważne wydarzenia? Jeśli tak to jakie? Pozdrawiam serdecznie Anna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: Prośba o wróżbę 30.11.09, 09:13 Witaj, oczywiście - masz wystarczającą ilośc postów. Jeszcze dobrze by było gdybyś określiła w jakiej dziedzinie te ważne wydarzenia cię interesują. Bo twoja prośba jest nieprecyzyjna i trudno będzie wyłuskać coś konkretnego z kart. Tak więc określ Odpowiedz Link
chanella.net Re: Prośba o wróżbę 30.11.09, 09:20 Witam Najbardziej interesuje mnie jak to będzie u mnie w miłości? Czy z moim obecnym partnerem zrealizujemy nasze plany? Jakie będa moje finanse i jak potoczą się sprawy w pracy? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Prośba o wróżbę 30.11.09, 09:35 Oj! Kompleksowa obsługa. Strasznie dużo pracy i rozkładów. Wybierz 2 dziedziny najważniejsze dla ciebie. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy KOREKTA!!!! 30.11.09, 09:40 zaraz, zaraz! Ja teraz dopiero zobaczyłam, ze twój poprzedni wątek został usunięty przez adminkę. Popełniłam niedopatrzenie i gafę tym samym robiąc ci nadzieję na postawienie kart. Jesli korzystasz z innego nicka na gazetowym forum i masz więcej postów, to napisz @ do mnie i ma_ewa01 udowadniając ten fakt. Wtedy będą stawiane karty. Innej możliwości nie widze. Odpowiedz Link
chanella.net Re: Prośba o wróżbę 30.11.09, 10:09 Witam Właśnie nie wiem dlaczego tak się stalo, ponieważ dzisiaj liczyłam wszystkie posty raz jeszcze i posiadam wymagane minimum. Nie licząc dzisiejszych trzech. Proszę sprawdzić raz jeszcze: numerologia 7 o perfumach 2 wrózbiarstow 6 czas wolny 2 dot. Aniłów 2 interpretacja snów 1 kobieta 1 wrózka Joanna.. 1 Razem 26??? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Prośba o wróżbę 30.11.09, 12:04 Widocznie wczoraj miałaś mniej. teraz np pokazuja mi sie 8 wpisow o perfumach. Dziewczyny, mozna stawiac. Odpowiedz Link
chanella.net Re: Prośba o wróżbę 30.11.09, 12:12 Witam Dziękuję, że poświęciła Pani raz jeszcze czas na sprawdzenie Odpowiedz Link
chanella.net Re: Prośba o wróżbę 30.11.09, 19:45 Ponawiam więc swoją prośbę o wróżbę)) Odpowiedz Link