anuska22 20.04.10, 19:22 Chciałabym prosić o radę ws. miłości, oczywiście odwdzięczę się, czy jest taka szansa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: nieśmiała prośba 20.04.10, 19:28 jest sprecyzuj: szukamy faceta czy kłopoty z facetem? ktoś na pewno zglosi sie do położenia kart. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: nieśmiała prośba 20.04.10, 19:31 Anuska, masz wystarczająca liczbe postów, ale powiedz co chcesz wiedzieć, co cie trapi. Jakie masz konkretne pytanie do kart. Masz kogoś, czy dopiero szukasz, a moze sie rozstajesz i potrzebujesz wsparcia kart? Bo tak ogólnie to nie ma sensu, niczego sie nie dowiesz, ponad to, co już wiesz. Śmiało pytaj, postaramy sie pomóc, im dokładniej opiszesz swoja sytuację, tym precyzyjniejsza bedzie odp. Na pewno ktoś pomoże. No... śmiało... M Odpowiedz Link
algaria Re: nieśmiała prośba 20.04.10, 19:34 Mogę spróbować - nawet karty już wyciągnęłam ale muszę wiedzieć o co chodzi Odpowiedz Link
anuska22 Re: nieśmiała prośba 20.04.10, 19:41 Dziękuję już piszę o co chodzi.Jestem sama od 2 lat.Półtora roku temu byłam u wróżki w moim mieście, mogę powiedziec, że sprawdzalność jej prognoz jest bardzo wysoka, powiedziała ona, że w ciągu roku spotkam kogoś odpowiedniego, opisała mniej więcej jak będzie wygladał itd.Długo, długo nikt taki sie nie pojawi, dopiero praktycznie po upływie roku spotkałam kogoś kto pasuje do opisu fizycznego (choć znałam tą osobę już wcześniej, a wrózka mówiła, ze nie znam i będzie to ktoś nieznany wówczas).Ten ktoś jest mi bardzo bliski, ale go nie kocham i nie chce się wiązać, bo czuję, że to nie to, choć na przjaźni bardzo mi zalezy.Na początku tego roku skorzystałm z wróżby na allegro i pewna pani napisała, że w ciagu paru miesięcy spotkam kogoś nowego i będe szczęsliwa, ale chyba wróżby tej pani można miedzy bajki włożyć.Wiem, ze to moj życie uczuciowe jest bardzo skomplikowane, już obiecałam sobie, że nie będę pytać o miłość, ale doszłam dziś do wniosku, ze do 3 razy sztuka i mam nadzieję, że ktoś pomoże mi tutaj czy spotkam miłość? czy może powinnam spróbować z tym moim przyjacielem? co robić? moze po prostu czekać na swój czas? Odpowiedz Link
algaria Re: nieśmiała prośba 20.04.10, 19:57 Wzięłam rozkład zakręt życiowy i pytanie czy anuśka do końca tego roku spotka miłość? 1,2 teraźniejszość giermek kielichów, 6 mieczy 3,4,5 rozwój wypadków co cię czeka w najbliższym czasie 9 buław, ryc buław, kapłanka 6 co stanie się w przyszłości moc 7 wpływ zewnętrzny ryc kielichów 8 wynik papież Odpowiedz Link
algaria interpretacja 20.04.10, 20:05 Masz przy sobie człowieka uwodziciela, marzyciela jednak chciałabyś uciec od niego i trafić na człowieka którego byłabyś pewna W najbliższym czasie (bardzo bliskim) będziesz musiała podjąć walkę samej z soba i zastanowić się cio tak naprawdę chcesz w życiu będzie to ostatnia walka i kiedy ją przetrwasz w bardzo szybkim czasie poznasz kogoś kto zapewni ci wewnętrzny spokój, bezpieczeństwo i stabilizację. Da ci to siłę uskrzydli cię będziesz uwodzona kochana i nie wykluczone że nawet skończy się to ślubem. Bardzo dobre karty na przyszłość i na miłość i oby się sprawdziły. Dziewczyny dodacie coś do interpretacji? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: nieśmiała prośba 20.04.10, 20:28 dorzucę: mało działasz. Czas w tarocie jest względny, bo bardzo trudno powiedzieć na 100% że jesień albo październik (przykłady). Może jest jak jest, bo czekasz na to, co przyniesie ci życie, a nie wychodzisz mu naprzeciw. Karty teraźniejszości odnoszę do ciebie i zgadzałoby się to, że czekasz na bodziec z zewnątrz wygladając co jest za zakrętem jednak sama nie wyjdziesz na powitanie. Pojawiło się 2 mężczyzn: jeden będzie cię zdobywał jak ksieżniczkę na wieży, a drugi pojawi się w trakcie (że tak to nazwę) zdobywania przez pierwszego. Nie widac w kartach, żebyś się wahała który; po prostu będziesz wiedzieć który odpowiada ci bardziej. Co do wyniku - również skłaniam się ku ślubowi kościelnemu. PS nie pytaj nas który - będziesz to wiedzieć sama - karta Mocy o tym mówi Odpowiedz Link
algaria Re: nieśmiała prośba 21.04.10, 13:05 Ja bym jeszcze dodała (po nocnym przemyśleniu)iż wydaje mi się że ten jeden pan będzie zapoznany poprzez drugiego. Bo skoro jako wpływ zewnętrzny na twoją przyszłość wyszedł ryc pucharów to chyba on pozna cię z jakimś innym mężczyzną. Ale to tylko moja insynuacja. p.s. dziękuję za zapłatę Odpowiedz Link
anuska22 Re: nieśmiała prośba 20.04.10, 20:14 Bardzo bym chciała zakochać się szczęśliwie i ze wzajemnością. Człowiek który przy mnie jest-mój przyjaciel jest romantykiem, ale chyba nie uwodzicielem, jakos to mi do niego nie pasuje, choć faktycznie on bardzo by chciał, żebyśmy byli razem i może faktycznie nieudolnie mnie uwodzi Odpowiedz Link
anuska22 Re: nieśmiała prośba 20.04.10, 20:35 Faktycznie może mało działam, zawsze wychodziłam z założenia, że co ma być to będzie, ale może czas faktycznie więcej wychodzić z domu. Podziękowania wysyłam, czyli jest szansa, że to nastąpi w tym roku? bo chwilami zaczynam się czuć i zachowywać jak stara panna Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: nieśmiała prośba 20.04.10, 20:40 Czy w tym roku to nie wiem, bo Algaria kładła karty. Może założyła z góry jakiś czas, a może "bezczasowo". Sama nie będziesz na pewno szła przez życie Odpowiedz Link
anuska22 Re: nieśmiała prośba 20.04.10, 20:47 Tak wiem, że takie bylo pytanie do kart, bo prostu chcialam się jeszcze upewnić dziękuję Odpowiedz Link
anuska22 Re: nieśmiała prośba 21.04.10, 17:19 Aha i też dziękuję za odpowiedź na kartkę Odpowiedz Link
anuska22 Re: nieśmiała prośba 04.05.10, 15:30 Witajcie chciałabym się z Wami czymś podzielić i poprosić o postawienie kart, jesli oczywiście ktoś znajdzie czas.Za sprawą porad i bardzo miłego kontaktu z Wróżkami, postanowiłam zacząć działać.Wyszłam kilka razy z domu, odprężyć się i poznałam kogoś ) chłopak bardzo inteligentny, przystojny i się zastanawiam, czy to już może jest Ten, który miał się pojawić? wiem, że pewnie powinnam cierpliwie poczekać na rozwój sytuacji, ale może mi coś podpowiecie, ma na imię Marcin, będę bardzo wdzięczna i zapłacę miłego dnia Odpowiedz Link