11.06.10, 16:29
Jakie plany do końca tego roku ma szefowa w związku z moją znajomą?

5 mieczy,Paź monet,Król monet,Paź buław
hmm pierwsza karta niezbyt ciekawa,ale chyba nie mówi o wypowiedzeniu?? Może
będzie chciała ją przenieść na jakieś niższe stanowisko? Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • coill Re: Plany 11.06.10, 16:35
      a czy oznaczaly cos miejsca kart czy porpostu cztery karty w ciągu kolejno??
      bo nie dokonca wiem jak podejsc do tych dworskich figuruncertain
      5tka mieczy faktycznie moze byc niemila, ale wydaje mi sie ze nie musi to byc
      odrazu wypowiedzenie, bo w konsekwencji chyba jakas silniejsza karta by wyszla?
      czy ona ma stanowisko b niskie czy wysokie w firmie?

bo zobacz: Paz monet
      K monet
      Paz bulaw.
      k monet - widomo szefowanie. pomiedzy nim dwie osoby, na równi bo dwa pazie - z
      tym ze paz monet moze ma lepsze podsawy edukacyjne/umiejetnosciowe w
      firmie(wiedza itp?)? to moze ona chce jakies zamienic miedzy soba osoby miejcem?
      • ingenious Re: Plany 11.06.10, 16:40
        Dzięki Coilsmile Jeśli chodzi o karty to je rozłożyłam tak po prostu,bez
        konkretnych znaczeń. Właśnie nie wiem co ta piątka może oznaczać,zwłaszcza,że
        moja znajoma boi się zwolnienia,ale moze faktycznie jej szefowa zaprowadzi jakąś
        rotację w firmie.
        • coill Re: Plany 11.06.10, 16:46
          no ja nie czuje sie pewnie w biznesowym tarocie haha, tak w miare logicznie do
          tego podeszlam co widac. wydaje mi sie ze moze zamiana stanowisk - WYDAJE smile
          moze niech ona wyjmie sama karty za siebie i wtedy jakis partnerski krotki na
          relacje i zamairy, albo bezposrednio na to co zrobi szefowa i dlaczego?
    • ivana Re: Plany 11.06.10, 16:39
      Jej szefowa wyraznie nie jest z niej zadowolona. Mam wrazenie ze
      uwaza ze nie jest dosc kompetentna, ze powinna sie jeszcze czegos
      douczyc.Szefowa jako osoba kompetentna i oddana pracy wydaje sie tez
      wymagac od znajomej jakiegos swieżego spojrzenia, kreatywnosci,
      wiekszego zaangazowania i aktywnosci ..niewykluczone, ze będzie
      wymagała od znajomej doksztalcenia sie..
      • ingenious Re: Plany 11.06.10, 16:43
        Dzięki Ivankosmile hmm sama nie wiem,moja znajoma planuje zajść w ciążę i w
        poprzednim wątku mi wyszło,że prawdopodobnie już w niej jest,więc może te 5
        mieczy oznaczają jakieś papiery,dokumenty,które otrzyma znajoma jak pójdzie na
        zwolnienie?
        • coill Re: Plany 11.06.10, 16:47
          hej no moze... wiesz a moze ona ukryc jak najduzej by chciala ciąze w przacy i
          stad to 5 mieczy?
        • ivana Re: Plany 11.06.10, 16:47
          Byc moze bedzie tak ze pojdzie na to zwolnienie a jak wroci z
          powrotem do pracy to nie zajmie poprzedniego stanowiska tylko inne
          gdzie bedzie musiala sie doksztalcic.. Ta rotacja tez mi przyszla do
          glowy .. przeciez jak pojdzie na zwolnienie ktos bedzie musial ja
          zastapic...moze ten ktos tak sie sprawdzi na jej stanowisku ze dla
          Twojej znajomej szefowa zaproponuje inne ?
          • ingenious Re: Plany 11.06.10, 16:53
            Wszystko jest możliwe Ivanko.
            • ingenious Re: Plany 11.06.10, 16:56
              Dopytałam jeszcze kart: Co zrobi szefowa w związku z moją znajomą do końca tego
              roku?
              Kochankowie,4 buław,Wieża,Królowa mieczy
              No i się załamałam,to mi wygląda na zwolnienie.

Dlaczego to zrobi?
              2 monet,Rycerz mieczy,As buław,Diabeł
              Przyjmie nowego pracownika na jej miejsce,bardziej wykwalifikowanego?
              • ivana Re: Plany 11.06.10, 17:15
                Twoja znajoma nie wykazuje takiego zapalu do pracy jaki podobalby
                sie szefowej. Nie chce pisac tego dosadnie ale czy przypadkiem ona
                nie jest leniwa lub w jakis sposob "lawiruje" w pracy zamiast zajac
                sie tym co trzeba?
                Mam wrazenie ze szefowa juz ma kogos na jej miejsce i dokona wyboru.
                Kobiety w ciazy nie mozna zwalniac ingenious wiec pewnie przeniesie
                ja na inne stanowisko
                • ingenious Re: Plany 11.06.10, 17:22
                  Tak wiem Ivanko,że nie wolno zwalniać kobiet w ciąży,ale może ona ją zwolni
                  zanim się dowie o jej ciąży?? Nie wiem jakim jest pracownikiem moja znajoma,ale
                  wiem,że ma tej pracy dość i to od dłuższego czasu,ale jednocześnie boi się
                  zmiany na inną i boi się zwolnienia. Może powinna jak najszybciej powiedzieć
                  szefowej,że jest w ciąży,wtedy się uchroni od zwolnienia i dostanie wszystkie
                  świadczenia.Dopiero później po urlopie pomyśli nad inną pracą.
                  • ivana Re: Plany 11.06.10, 17:31
                    To na pewno. Ocdzywiscie ze powinna powiedziec o tym jak najszybciej
                    szefowej. Bez dwoch zdan. Tym bardziej ze ta ostatnia nie ma o niej
                    najlepszego zdania jako o pracowniku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka