coill 14.06.10, 20:29 czy ktos moze jeszcze pomoc? w zwiazku zm inionym watkiem, nic nie mozemy wymysec Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:34 o i orazu zapytam czy z tych krt mozna WYKUCZYĆ - internet(portale towarzysko spolecznosciowe) oraz tramwaj? bo wydaje mi sie ze tak ae co do neta pewna nie jestem Odpowiedz Link
coco_angel Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:40 sluchaj a czym wrozysz? RW? Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:44 llyvellyn (w tamtym watku o nonimie podalam link o tego jak towyglada) ale symbolicznie wielkich roznic nie ma od RW, tyle ze w smierci sa psy czy wiki a karcie poszukam zaraz tego linka znow Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE- talia 14.06.10, 20:45 taroteca.multiply.com/photos/album/399/Llewellyn takie karty moje Odpowiedz Link
coco_angel Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE- talia 14.06.10, 20:50 Patrze na Towje karty :sluchaj a moze kogos na spacerze poznalas? w wietzrny piekny dzien he he? a uparawasz jakies sporty? moim zdaniem ktos cie musi znac skoro nawiazuje do twoich sytuacji w zyciu czy zycia uczuciowego.. Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE- talia 14.06.10, 21:00 no, nawet celowo robi mi zagadke, nei wiem zy psychopata sie mną bawi czy jakis ex od d..dupy strony robi cyrk. rzekomo jest mi bardzo bliski,wie np ze pracowaam dawno emu jako fotomodeka i pozowaam do zdj bez ubran - to wie na prawde malo jaki facet.. w sumie oe mnie wie to tylko dwoch. jakos tyko ja zadnego Adama nie znam haha Odpowiedz Link
coco_angel Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE- talia 14.06.10, 21:27 no widzisz czyli znal cie od dawna..6 kielichow... grafike wyczytalam 6 mieczy plus tam bylo 8 den? ale mowilas ze sie zajmujesz artystyczna strona ( farby, aparat)a na 6 monetach jets witrazyk np a na twojej smierci piekny swit... a moze to facet co ci robil zdjecia? Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE- talia 14.06.10, 21:36 fajnie interpet myslalam ale watpie zeby ktorys z fotografow akurat, bo oni nie znaja sie na tym o czym on pisze..sztuki walk, odzywki na treningi i dopaacze jakies da koksów, itp itd. taki starszy pan fotograf to nawet nie wie odrózni pewnie tego od siebie heh. mam dwoch podejrzanych w tej chwili w sumie. moze ja ich wymienie(opissze krotko) i z tego sie wyjmie(porownujac do kart) Odpowiedz Link
coco_angel Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE- talia 14.06.10, 21:47 coil a sluchaj a tam nie bylo zadnego pomocnika? a czy ty nie przechodzilas np jakiejs metamorfozy?a moze jakis fryzjer, wizaysta? badz nauczyciel kursu? Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE- talia 14.06.10, 21:55 nie ej...chyba nie chcesz napisac ze to transwesyta jakis(bo smierc)? bo znaam ranswestyte i nie chcialabymzeby to byl on hahaha Odpowiedz Link
coco_angel Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE- talia 14.06.10, 22:07 he he no o tranwestycie nie pomyslalam..a nikomu nie pozowalas?nikt ci umizgow nie robil? a ty nie zauwazals go? kto napakowany np. he he Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE- talia 14.06.10, 22:13 umizgi to wielu(tacy sa fotografowie niestety) ale to jakies pany chudziutkie szczypiorki wątle odswieze chyba tamten wątek bo gosciu napisal o sobie cos i teraz pyt czy to prpawda czy nie hehehe. jest moziwosc ze chce mnei zmylic,abo podac sie za kogos innego Odpowiedz Link
coco_angel Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:45 jesli uzywasz innych zalazc link do nich.. Moim zdaniem to miejsce powiazane jednak z praca ( monety) i dobrami materialnymi, smierc to tez ktos kto przyjezdzal, moze jakis nowy w pracy? moze uslsyzal jak komus sie zwierzasz albo pomagal ci w pracy jak ty bylas nowa? Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:50 ja nie pracuje u kogos na zatrunieniu kokooje miejce roboty to mojdom - moj komputer, moje farby i aparat fot. kiedys daawno jako nastoatka pracowalam w sklepie le to odpada. chyba ze chodzi o jego prace, ze znam go z miejsca gzie praucje -on Odpowiedz Link
coco_angel Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:53 no to poddaje sie nie wiem... nigdy nie prosilas nikogo o pomoc ? np graficzna?czy powiazana z twoja praca, nauka? Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 21:06 oj o pomoc to mozn w zyciu wieu prosic;/ o graficzna to predzej mnie ktos prosil(narysowac mu cos albo zdjecie zrobic)moze tak>?: Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 21:12 koko cay czs myse o tej grafice, w kt miejscu to inerpetujesz? pytam bo coprawda ja od nikogo takiej pomocy nie bralam, ale przypomnialo mi sie ze jeden z tych dwóch podejrzanych na samym poczatku znajomosci porpostul zeby mu cos narysowac/zaprojekowac. Odpowiedz Link
higienistka Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:44 Najbardziej dosłownie - kościół lub kaplica Mniej dosłownie - Śmierć jedzie na koniu, więc pomyślałabym o środku transportu 5 Monet - może jest to ktoś, kto Ci pomógł? Albo jest to miejsce, w którym ktoś Ci pomógł? Może w tym miejscu z założenia się pomaga? Przychodnia? Szpital? Kombinuję, wiem. Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:52 higienistka napisała: > Najbardziej dosłownie - kościół lub kaplica > Mniej dosłownie - Śmierć jedzie na koniu, więc pomyślałabym o środku transportu > 5 Monet - może jest to ktoś, kto Ci pomógł? Albo jest to miejsce, w którym > ktoś Ci pomógł? Może w tym miejscu z założenia się pomaga? Przychodnia? Szpital > ? > Kombinuję, wiem. bezposrenio nie ale jest pub - obok niego jest Kosciol, cmentarz(nawet dwa) oraz gabinet lekarski. zanstanawia mnie czy moze to Ochroniaz z takiego iejsca byc - ktos kto stoi "na baramce" i wpuszcza? Odpowiedz Link
instalar Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:58 Może chodzi o tą pobliskosc kościoła...ale jednak te karty jakos nie wskazują na Pub, to miejsce zabawy, alkoholu itp...a tu karty są inne. Odpowiedz Link
instalar Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:52 Coil pytałaś o internet. Jako że smierc jest dla mnie nowoczesna, a nowoczesnym miejsce gdzie się pomaga sa internetowe portale typu gazeta.pl, zadajesz pytanie a inni Ci pomagają Może tez jakies inne portale bardziej tematyczne. Odpowiedz Link
instalar Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:45 smierć oznacza równiez transformację Miejsce związane z transformacja? Wymyśl cos coil Śmierć idzie z postępem, gdyż transformuje, więc może oznaczac cos nowoczesnego. Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:53 instalar napisała: > smierć oznacza równiez transformację > Miejsce związane z transformacja? Wymyśl cos coil > hm.. "brama" wejscie(gdziekowiek)? Odpowiedz Link
instalar Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 20:54 miałam na myśli transformację na zasadzie unowoczesnienie, to tak jak kiedyś był paiger ( nie wiem czy dobrze napisałam) a teraz korzystamy z telefonów i smsujemy....że cos umiera bo przeobraża się w coś nowoczesniejszego. Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 21:04 kum. wasnie karty nie wskazuja ani na pub(nie ma w nich zabawy, lania sie % itp ani grupy ludzi) na internetowe tematyki Nasza-klasa czy fotka.pl dla mnie tez nie bo nie ma tu nic o znajomosciach sympatii typu 3 puchary;/ te karty cos innego pokazaly(nie wiem co haha) moze faktycznie kosciol i cmentarz w okolicach? cay czas mysle co jeszcze moze byc smiercią hehe Odpowiedz Link
instalar Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 21:06 Coil pytałaś o internet. Jako że smierc jest dla mnie nowoczesna, a nowoczesnym miejsce gdzie się pomaga sa internetowe portale typu gazeta.pl, zadajesz pytanie a inni Ci pomagają Może tez jakies inne portale bardziej tematyczne. Odpowiedz Link
coill Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 21:08 aa juz rozumiem ja nie poznaam zadnego faceta na akich port, w sumie nigy n takich nie poadlaam tez nr tel Odpowiedz Link
ivana Re: 5 monet+ smierć CO TO ZA MIEJSCE 14.06.10, 22:19 Nie wiem o co chodzi ale jesli moge dodac swoje zdanie to uwazam ze śmierc to model..5 monet to praca..jesli chodzilas po wybiegu to karty te pokazuja wybieg..a na nim modela.. Odpowiedz Link
ivana mała poprawka 14.06.10, 23:27 Poprawiam sie to nie jest meczyzna tylko kobieta a wiec uwazam ze to jest jakas modelka, ktora zostala przez Ciebie upokorzona zawodowo. moze wygladalas lepiej od niej i teraz w ten sposob sie mści.. Odpowiedz Link
coill Re: mała poprawka 14.06.10, 23:31 ale ja nie jestem zdna modelka, tymbardziej z wybiegu ps - tu chodzi o MIEJSCE - lokalizacje. a nie o ludzi. Odpowiedz Link