coill 09.07.10, 08:22 jakie to moze byc nstawienie osoby do nas? moim gl.skojarzeniem bylo, ze chodzi o zachowanie pozorów, pozorów - Umiaru za wszelka cene - wstrzymani sie i umiaru(we wsztytkim),by nie popelnic blędu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
red-diamond Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 11:30 Nastawienie niezbyt emocjonalne,raczej takie chłodne i na dystans.Ta osoba nie potrzebuje bliskiego kontaktu z tobą.Liczy raczej na koleżeństwo,przynajmniej na razie. Odpowiedz Link
coill Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 11:32 dzieki tak moze byc w sumie. ja w niektorych zestawieniach mam jakby..nie dokonc wyczucie 9tki monet, cos mi tam nie gra i nie umiem. jak np w tym zestawieniuwogole Umiarkowanie jest dziwne..i ktos moze soe odsuwac(nie chciec konaktu), i moze czuwac nad nami jak aniol albo szukac zlotego srodka na nas.. jeszcze jakeis suegsie ktos, cos? Odpowiedz Link
red-diamond Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 20:05 Coil spod jakiego jesteś znaku? Podoba mi się Twoja zaciętość Odpowiedz Link
coill Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 20:38 czemu zaciętosc? Rak Kiedys w tv Cejrowski mowil zse jest rakiem i tam pani mowila ze taki uparty hehehe Odpowiedz Link
red-diamond Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 20:47 Zacięta i przebojowa wydaje mi się Piszę co zaobserwowałam A jaką masz wibrację numerologiczną? Odpowiedz Link
coill Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 21:05 z numrol jestem 4. ale tam widze,czwórka ma duuzo cech ktore sa moim zapczerzeniem Odpowiedz Link
milka.beauty Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 20:59 Natawienei umiarkowane bęz większych emocji widzi , ze jesteś wartościowa osobą , która jest zrównowazona i on to docenia w tobie. Taki spokojny stosuek ma do ciebie jestes tak spokojnie i bez emocji odbierana przez niego. Odpowiedz Link
coill Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 23:06 moze byc tez.jedyne co nie pasuje to to ze jestem zrównowazona hehe, tego na bank nie moze myslec Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 20:56 Coil, to jest dystans ale też jakaś obojętność. Pierwsze skojarzenie miałam takie ze osoba "bada" cie i teren między wami... obserwuje, hmmm... jeśli piszesz że jesteś Rakiem to mozesz ukrywać skutecznie własne nastawienie "zasłaniać sie" Ksieżycem (moja bratowa-Rak czasem wychodzi w swoim zachowaniu wobec mnie w księżycu). I sądzę, że nie bez powodu pojawiła sie 9 monet po str osoby o którą pytasz. Jakby ona chciała odsłonić twoje prawdziwe nastawienie do niej. Heh... chyba kwestia czasu gdy spróbuje cię odsłonic lub sama to zrobisz. PS nie jest wrogo nastawiona. Odpowiedz Link
coill Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 21:07 dzieki w sumie nawet pasuje chyba ja z 9 mam problemy jak wychodzi co do mnie haha. da mnei jest ona pozorami, wszsytkim tym co wiaze sie z wygladem jak i z obyczajem-manierami, to co z zewnątrz, jak i oczywiscie materializm. dzieki za odp, chyba wrzuce caly rozklad w nocy haha Odpowiedz Link
coill Re: umiarkowanie + 9 monet 09.07.10, 21:08 no ja sie czesto zasaniam Ksiezycem, jak to rak Odpowiedz Link