Dodaj do ulubionych

rozkład Anahelli- niepewna znajomość

05.09.10, 11:55
Znalazłam na blogu Anahelli fajny rozkład na znajomość, której nie jesteśmy pewni. Mówi generalnie
o obecnym czasie o mozliwościach w teraźniejszości. Anahella zasugerowała , że na przyszłość
można po prostu dołożyć 3 karty co zrobiłam .

Rozkłada się 5 kart;
1- czego partner oczekuje od pytającego - As pucharów
2- czego na pewno nie oczekuje od pytającego - 3 pucharów
3- czego pytający może oczekiwać od partnera - Cesarz
4- czego pytający nie moze oczekiwac od partnera- 3 buław
5- jak pytający ma postąpić, by relacja dała mu satysfakcję- Rycerz monet

Przyszłość : Królowa pucharów, 9 pucharów, Kochankowie

Jak ja to widzę hmmm on w tej znajomości widzi szanse na miłość, nowy związek ( as pucharów)
jednak póki co w obecnym czasie nie jest jeszcze zdecydowany na spotkania, randki - dedukuję to
w kontekście asa pucharów, inaczej bym 3 pucharów widziała jako brak ochoty na blizszy związek.
W związku z tym, że razem pracujemy ten Cesarz mówi, ze po prostu mogę oczekiwać
wzajemnych relacji zawodowych, przyjaznych i wspierających. Póki co nie mogę oczekiwac z jego
strony żadnych działań, bo ich nie będzie... A ja powinnam cierpliwie czekać i obserwować, no i
dalej utrzymywac kontakty zawodowe. Natomiast 3 karty na przyszłość, nie bardzo rozumiem
królowa pucharów to ja zakochana, 9 pucharów to fajna karta i Kochankowie, może kiedyś w
przyszłości wyjdzie coś z tego fajnego, ale cierpliwie chyba trzeba będzie długo czekać...
Jak to widzicie?
Obserwuj wątek
    • coill Re: rozkład Anahelli- niepewna znajomość 05.09.10, 12:36
      szafranpjk napisała:

> Rozkłada się 5 kart;
      > 1- czego partner oczekuje od pytającego - As pucharów
      poczatku znajomosci jakiejs napewno, szansy na romans. To nie jest 2
      puchary(gdzie juz mamy flirtujących,a zalewie as a wiec mowa o zalążku ale nie
      malymwink

> 2- czego na pewno nie oczekuje od pytającego - 3 pucharów
      no s to spotkania, takie "na piwo" lub ze znaomymi. to nie musi koniecznie
      tyczyc sie randki ale np luznnej znajomosci czy kolezenstwa.

> 3- czego pytający może oczekiwać od partnera - Cesarz
      no no.. csarz uparty,ale dorosly. mozna uznac ze mozesz oczekiwac
      zainteresowania obecnosci jego jako mezczyzny.

> 4- czego pytający nie moze oczekiwac od partnera- 3 buław
      hm..wspolnyhgo wyjazdu, duzego kroku na przód odrazu jak i planowania
      przyszlosci uz od zaraz.

> 5- jak pytający ma postąpić, by relacja dała mu satysfakcję- Rycerz monet
      kurcze napewno cierpliwie i systeatycznie.Kazdy rycerz-dziala i ja(wbrew
      niektorym)uwazam ze ten monetowy takze, tyko on wolnie i opieszalej ale jakos
      tak malymi kroczkami dochodzi do celu.
      >
      > Przyszłość : Królowa pucharów, 9 pucharów, Kochankowie
      >

no tu widoczne zblizenie miedzy wami napewno, zanim do tego dojdzie pewnie
      bedziesz zyc w zauroczeniu i torche moze nudzic sie czekaniem
    • weronika0408 Re: rozkład Anahelli- niepewna znajomość 05.09.10, 12:37
      Myśle, ze co do asa pucharów sprawa jest jasna - coś jest na rzeczy, uczucie
      jeszcze nie wypowiedziane, takie miłe łaskotanie w brzuchu. As kielichów radzi,
      zeby nic nie robić tylko czekać co sie wydarzy.
      Przy 3 pucharów trochę się zastanawiam. nie chodzi mu o przyjaźń i o wspólna
      radość. O dzielenie się tymi uczuciami. Pytanie było czego nie oczekuje. Więc
      chyba, ze wasz związek z zawodowego zmieni sie w czysto prywatny.
      Cesarz to jasna odpowiedz. Czego możesz oczekiwać - partnera w życiu - ale uwaga
      to silą osobowość on dowodzi i wyznacza drogę, którą idzie. A Ty jak chcesz to
      możesz iść z nim.
      3 buław on nie będzie z niczego rezygnował dla tego związku. Nie jest gotów do
      zmiany poglądów, to To ty musisz sie dostosować.
      No i śmietanka została - Rycerz monet - dawać to czego chce, ale nie tracić
      kontroli. Nie działac agresywnie i nie wymagać.

On chyba miał złe doświadczenia, trąci trochę egoizmem. Pamiętaj, ze on jest
      szefem jeśli pasuje Ci władczy facet to będzie dobrze bo zapewni ci dom i
      godziwy byt. Kontrolować musisz go umiejętnie, wymaga to rozwagi i spokoju.

trzy karty - zakochana uczuciowa wrażliwa kobieta, 9 pucharów to sukces po
      trudach więc będzie się działo lub teraz się dzieje, traci tez nuda, stabilne
      uczucie. Brak mi tu tego czegoś. Co do kochanków to mam pytanie ile było osób na
      karcie. jak dwie to ok. jak 3 to może być inaczej.

Pozdrawiam

Ps. jestem początkująca wiec mogę sie mylić.
      • szafranpjk Re: rozkład Anahelli- niepewna znajomość 05.09.10, 12:57
        Coill to czekanie to naprawdę nurzace jest.... no niby taki facet konretny a tu takie jakieś nie
        wiadomo co.... No silna osobowość, ale mąrdy człowiek, ja tez jestem silną osobowościa, ale
        potrafię być uległa, ale tylko w stosunku do mądrych ludzi. Nie wiem co dalej będzie...jak się
        spotykamy zawodowo to 90% czasu poświęcamy na gadanie o sprawach prywatnych a ja potem
        się czuję jak po randce a nie po zadodowym spotkaniu... Nasze zawody się uzupełniają, także fajne
        sa to spotkania i na polu zawodowym, pobudzające i kształcace i dla niego i dla mnie.
        Ale wszystko to się ślimaczy, niby dostaję od niego coś więcej niż zwykle relacje zawodowe ale w
        sumie nic konkretnego by sobie snuć plany.... choć i tak to robię wink

Weronika 0408 Kochanków zawsze odbieram jako miłość, związek sex, romans dociągnęłam do
        kochanków jedną kartę wyszedł Mag dla mnie to coś wyjątkowego.... chyba
        • coill Re: rozkład Anahelli- niepewna znajomość 05.09.10, 13:02
          rozumiem cie bo jestem YWJATKOWO niecierpliwa osobabig_grin i czekanie to dla mnie horror.
          ale wiesz..czasem lepiej gdy cos toczy sie powoli i ma sie owoce fajne, a co
          nage to po diablebig_grin
          fakt R monet tez zawodu dotyczy, moze mozna jako pretekst to wykorzystywac do np
          czestrzych spotkan itp. Wg kart spotkania z jego str nie wychodza w kolezenstwo,
          ale przeciez mowisz ze na spotkaniu gadacie o rzeczach prywatnych. Moze on
          potzebuje tej "otoczki" ze niby zawodowo..wiec tak sie spotykaj, ale moze
          zaskocz czasem np innym ubraniem?(tego nie radze z kart, tak jako kobietawink
          • szafranpjk Re: rozkład Anahelli- niepewna znajomość 05.09.10, 14:13
            Coill no z tym ubraniem to już zrobiłam manewr wink jak weszliśmy do gabinetu to zaczął się śmiac, że
            zrobiłam duże poruszenie w męskiej części załogi .... kilka razy to podkreślał, cyba był zadowolony,
            typowy samiec wink
        • weronika0408 Re: rozkład Anahelli- niepewna znajomość 05.09.10, 13:04
          jak Mag to budowa czegoś od podstaw, dobrego i stabilnego. Bedzie ok.

Co do kochanków to nie tylko miłość - jak trzy osoby proste położenie zdrada.
          jak odwrotnie miłość
          dwie osoby miłość- odwrotnie zdrada

jak pytasz o inne rzeczy - może oznaczać konieczność wyboru.
      • szafranpjk Re: rozkład Anahelli- niepewna znajomość 05.09.10, 19:16
        Weronika0408 pomyślałm o tym co napisałaś, czego on nie oczekuje i doszłam do tego samo
        wniosku na co wskazały karty... zawsze mi się marzyło, zeby z partnerem razem wspierać się
        zawodowo, aby nasze sparwy się łaczyły i uzupełniały... moze nie wspólna firma, ale takie wsparcie
        moje w kwestiach z mojej dziedziny no i jego wspieranie mojej firmy w jego dziedzinie....
        Może on też ma takie marzenia, takie 2 w 1 wink i dlatego wyszła 3 pucharów....
    • nielaik Re: rozkład Anahelli- niepewna znajomość 11.09.10, 14:52
      szafranpjk napisała:

Skąd wzięłaś tego męża stanu?

> Rozkłada się 5 kart;
      > 1- czego partner oczekuje od pytającego - As pucharów
      > 2- czego na pewno nie oczekuje od pytającego - 3 pucharów
      > 3- czego pytający może oczekiwać od partnera - Cesarz
      > 4- czego pytający nie moze oczekiwac od partnera- 3 buław
      > 5- jak pytający ma postąpić, by relacja dała mu satysfakcję- Rycerz monet
      >
      > Przyszłość : Królowa pucharów, 9 pucharów, Kochankowie

Nie lubi osób roztrzepanych, które śmieją się z byle czego. Poważna osoba, która nie rzuca słów na wiatr. Mówi o tym karta Cesarza i Rycesza Denarów. Z nim trzeba rozmawaić jasno i konkretnie, żadnych niedomówień, trzepania rzęsami, kokieterii. As pucharów oznacza, że chce zaangażowania w związek, romantycznych gestów, pokazania, że ci na nim i tylko na nim zależy. Trójka pucharów, nie oczekuje rozrywki, wyjść towarzyskich, zabawy? Ty także nie możesz się po nim tego spodziewać. 3 buław, pewnie działa opieszale, według z góry ustalonych zasad. Zauważ, że ceni stabilizację, powagę. Możesz na nim polegać. W razie problemów pomoże ci, wstawi sie za tobą.
      • szafranpjk Re: rozkład Anahelli- niepewna znajomość 11.09.10, 16:04
        nielaik to prawda gość poważny i stateczny, momentami materialistycznie nastawiony.... Niestety kontakt się nam urwał, a ja staroświecka jestem, więc się nie odezwę szukając pretekstu, wyszłam z założenia, że to bardzo konkretny facet i gdyby się zauroczył to by znalzał sposób by się umówić... skoro się wszystko rozlazło to widać nic z jego strony nie było. może ci kochankowie to rozejście się dwóch dróg
        • szafranpjk Re: rozkład Anahelli- niepewna znajomość 12.09.10, 15:28
          w ramach podziękowania wszystkim, którzy mi pomogli w interpretacji
          astroforum.hekko.pl/index.php?topic=632.0;wap2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka