szafranpjk
05.09.10, 11:55
Znalazłam na blogu Anahelli fajny rozkład na znajomość, której nie jesteśmy pewni. Mówi generalnie
o obecnym czasie o mozliwościach w teraźniejszości. Anahella zasugerowała , że na przyszłość
można po prostu dołożyć 3 karty co zrobiłam .
Rozkłada się 5 kart;
1- czego partner oczekuje od pytającego - As pucharów
2- czego na pewno nie oczekuje od pytającego - 3 pucharów
3- czego pytający może oczekiwać od partnera - Cesarz
4- czego pytający nie moze oczekiwac od partnera- 3 buław
5- jak pytający ma postąpić, by relacja dała mu satysfakcję- Rycerz monet
Przyszłość : Królowa pucharów, 9 pucharów, Kochankowie
Jak ja to widzę hmmm on w tej znajomości widzi szanse na miłość, nowy związek ( as pucharów)
jednak póki co w obecnym czasie nie jest jeszcze zdecydowany na spotkania, randki - dedukuję to
w kontekście asa pucharów, inaczej bym 3 pucharów widziała jako brak ochoty na blizszy związek.
W związku z tym, że razem pracujemy ten Cesarz mówi, ze po prostu mogę oczekiwać
wzajemnych relacji zawodowych, przyjaznych i wspierających. Póki co nie mogę oczekiwac z jego
strony żadnych działań, bo ich nie będzie... A ja powinnam cierpliwie czekać i obserwować, no i
dalej utrzymywac kontakty zawodowe. Natomiast 3 karty na przyszłość, nie bardzo rozumiem
królowa pucharów to ja zakochana, 9 pucharów to fajna karta i Kochankowie, może kiedyś w
przyszłości wyjdzie coś z tego fajnego, ale cierpliwie chyba trzeba będzie długo czekać...
Jak to widzicie?