Dodaj do ulubionych

nadzieja ..

06.10.10, 10:59
podkowa na prace. szukam pracy... jednak nikt nie prosi narazie na rozmowy. czy ten rozklad daje nadzieje?

1) Obecnie- 3 denary poszukuje, rozmawiam z ludzmi...

2) Co przede mną( niedaleka przyszłość)-krol denarow rozmowy, kontakty...

3) Sedno sprawy- 6 bulaw rozreklamowac sie?? chce zwyciestwa..ale go nie mam narazie. jakies wazne wiadomosci?

4) Niedaleka przyszłość- 7 mieczy dzialnia bez pzre,konania, posuzkiwanie pracy jednak takie na odczepnego, brak w tym sensu. Czyli jest to również pretendowanie do stanowisk do których kompletnie nie mamy wykształcenia ani umiejętności ani talentu lecz w każdym szaleństwie jest metoda i ta aktywność może wtedy skutkować sukcesem.
5) Odległa przyszłość- 8 kielichow- nie wiem lipa...
Obserwuj wątek
    • the_sunny Re: nadzieja .. 07.10.10, 08:55
      co cos chyba BYDZIE wink
      czy nie bydzie?smile
    • tala-tala Re: nadzieja .. 07.10.10, 14:30
      A może gdzieś wyjecha i tam szukac??
      • cytrynowa_valeri Re: nadzieja .. 22.10.10, 09:44
        wyjechałam, ale narazie efektow nie ma.
    • ma_ewa01 Re: nadzieja .. 22.10.10, 10:12
      Ten rozkład wbrew pozorom daje sporo nadziei a to za sprawą króla den , który przyczyni się niewątpliwie do Twojego sukcesu.
      Hm... 6 buław- spójrz optymistycznie z poziomu osoby, która pełna nadziei jest dopiero na początku szukania pracy, jest zaangażowana i chętna. Nie podżera jej zwątpienie i pesymizm. Te ogłoszenia lub prace , które nie wypaliły są przeszłością a te, które się otworzą potraktuj bez balastu potencjalnej porażki. Mów sobie teraz albo nigdy...TERAZ!!!
      Nawet jeśli wydaje Ci się, że nie sprostasz, działaj trochę na wyrost, przecież uczysz się szybko, więc dasz radę.
      Za sprawą Króla den, po drobnych perturbacjach, postawisz wszystko na jedną kartę, odejdziesz od typowych, wypróbowanych przez innych sposobów szukania i znajdziesz pracę a raczej sama ją sobie wymyślisz, tylko posłuchaj, co Ci w sercu gra...
      Nie bój się samodzielności
      Msmile
      • cytrynowa_valeri Re: nadzieja .. 22.10.10, 10:17
        ja juz wymyslilam sobie prace. jakos na wiosne chce dzialnosc otworzyc. czy to mzoe o to chodzic?
        • ma_ewa01 Re: nadzieja .. 22.10.10, 10:42
          No widzisz, jak karty ładnie to pokazały.
          Tak, to może być własna działalnośc, 7 mieczy może pokazywać początkowe trudności typu formalności i papiery, być może trzeba będzie trochę się pogłowić, żeby ując w nich to, co chcesz... A król den to może być też jakaś dotacja, albo projekt, ktoś lub coś, co Cię finansowo wesprze...
          Trzymam kciuki
          Msmile
          • cytrynowa_valeri Re: nadzieja .. 22.10.10, 10:48
            dokladnie wsyztko sie zgadza bede sie strac o dotacje. obawiam sie ejdnak bardzo czy dam rade.
            • ma_ewa01 Re: nadzieja .. 22.10.10, 11:08
              Sedno sprawy- 6 bulaw rozreklamowac sie?? chce zwyciestwa..ale go nie mam narazie. jakies wazne wiadomosci?

... i tu widzisz, co jest - masz odrzucić lęki i obawy, poczuć, że już ją masz tę dotację. Nie możesz wątpić i się zamartwiać, bo dostaniesz dokładnie to, czego sie boisz.
              6buław - przyjrzyj się dobrze tej karcie i przyjmij postawę zwycięzcy, człowieka, który osiągnął sukces, któremu się powiodło.
              A te 7 mieczy może mówić- poczytaj dokładnie, jakie są wymagania do spełnienia w tej dotacji. Ujmij swoje cele tak, aby jak najbardziej przystawały do jej założeń.
              I wszystko jasne, prawda?
              Msmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka