coill 15.10.10, 14:57 2 kije Rycerz pucharow. hm...tak zeby owy rycerz fantazje poruszyl swoja?? 2 kije nie wiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:12 Tak żeby go poruszyła, zmysłowo, ale uwaga na przesadę. Ma to być stonowane. Noe może mówić juz mnie masz Odpowiedz Link
coill Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:20 dobra a czy te 2 kije to moze byc zwrocenie uwagi na nogi? (2 kiej-2 nogi haha) ze np leginsy lub spodnica, cos co pokazuje bardziej kończyny a nie np dekolt? Odpowiedz Link
misboaa Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:26 Masz RW? Tam nogi są wprawdzie zakryte, ale mi się wydaje, że własnie lepsze jest pokazanie nóg niż dekoltu. Ty masz być tylko "lekko do przodu" Leginsy są ok, ale niech spódniczka czy tunika bedzie troszkę dłuższa, nie mini z taśiemnki Odpowiedz Link
coill Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:33 moje 2 kije : taroteca.multiply.com/photos/photo/399/66 rycezr taroteca.multiply.com/photos/album/399/Llewellyn#photo=62 musze byc idelana dzis oszalalam !HAHA Odpowiedz Link
coill Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:34 to slonce w dloni Pani mi sie z piersiami kojarzy...takie do dloni HAHAHA Odpowiedz Link
misboaa Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:38 Eeeeeeeeeeee to masz czarno na białym Dawaj tak jak ta babka na dwójce. Kobieca bądź, nie wyzywająca. Delkatnie podkreśl jeden ładny szczególik. Jeśli masz długiw włosy to zwróc uwagę na nie. Troszkę świecidełka na szyję, makijaż, a całość na wygladać na bardzo zadbaną Delikatna kobiecość. Odpowiedz Link
ivana Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:41 Bądz kobieca i naturalna. Zadne legginsy tylko sukienka lub spodnica. Ubierz sie troszke romantycznie, bardzo delikatny makijaz...Własnie na tej Twojej karcie pokazane są nagie ramiona a wiec w jakichs sposob podkresl dekolt. Moze przez jakis ładny wisior na szyi, ktory bedzie przykuwal wzrok... Odpowiedz Link
coill Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:56 to bedzie NOWOSC bo ja nigdy nie jestem taka dleiktatna heheh ok wiec sukienka/spodnica Odpowiedz Link
coill Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:42 oko postaram sie ifakt ona w sxumie ma tyko dekolot szerszy...akurat takiego nie mam(same "kopertowe"),,ae cos sie wykombinue Odpowiedz Link
nielaik Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:38 Góra ma być odsłonięta, tylko nie za bardzo. Tutaj jest balans pomiędzy ostrą wystrzałowością gotyku, a romantycznym, pastelowym stylem rycerza pucharów. Jak na mój gust trochę pikntnych dodatków, czerwone kolczyki, ładna finezyjna torebka i ubiór w pastelach. Odpowiedz Link
coill Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:43 z tym gotykiem strzelilas w 100 bo ja na impreze gotycka ide..HAHA Odpowiedz Link
misboaa Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 16:06 Na gotyk w leginsach chciałaś iść????????????? Zwariowałaś chyba Ubieraj to co a karcie. Koniec i kropka. Ubraqnie proste, mało kolorów tylko biżuteria na maxa wyeksponowana. Coś dużegi i świcącego. Kawał niezłej blachy tylk ładnej, kobiecej. Świecidełko ma skupiać uwagę na sobie. Reszta tak jam mówiłam, stonowana. Prosta sukienka czy spódnica i bluzka. Zrób ładnie włosy Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:36 dawaj linki do kart. może z obrazka coś się wyciśnie. Odpowiedz Link
coill Re: Jak sie ubrac;) 15.10.10, 15:42 moje 2 kije : taroteca.multiply.com/photos/photo/399/66 rycezr taroteca.multiply.com/photos/album/399/Llewellyn#photo=62 Odpowiedz Link
coill aaa 15.10.10, 16:06 tka jescze sie zastaswnwiam. pani na karcie - widzimy jej tyl przodu nie...to moze Tyłek odgrywa tu jakas role? hehe Odpowiedz Link
misboaa Re: aaa 15.10.10, 16:12 coill napisała: > tka jescze sie zastaswnwiam. pani na karcie - widzimy jej tyl przodu nie...to m > oze Tyłek odgrywa tu jakas role? hehe misiała byś chyna do tej sukni tiurniurę założyć tam naprwno będzie ciemno więc kto to dojrzy??? Będzie wiedać tylko to co odbija blask Odpowiedz Link
coill Re: aaa 15.10.10, 16:59 mmmmmmmmmm no dobra bedzie jakas tunika albo sukienka,czarne wiec w sumie zadna nie rozni sie od siebie.. teraz musze szukac i biżu Odpowiedz Link
coill Re: aaa faktycznie swiecic trzeba!:D 15.10.10, 17:08 zeby sie upewnic losowalam z samych WA..i mam gwiazde.czyli musze miec cos swiecacego Odpowiedz Link
nielaik Re: aaa 15.10.10, 17:09 Gotycka impreza? Zlot fanów rpg? Ale to musi być ciekawe...Nie no zdaj relację, jak wrócisz. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: aaa 15.10.10, 17:18 Biały puder, czarne cienie wokół oczu a na usta krwista szminka Odpowiedz Link
misboaa Re: aaa 15.10.10, 17:38 zainteresowany1977 napisał: > Biały puder, czarne cienie wokół oczu a na usta krwista szminka > Ona nie idzie na Wampiriadę Odpowiedz Link