Dodaj do ulubionych

propozycja

16.10.10, 21:47
jakiś czas temu układaliśmy wspólnie rozkład na zaginioną osobę (jest w przyszpilonym wątku "Rozkłady").
Znalazłam taką informację:
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8522283,Zaginal_byly_wiceminister_transportu__Wyszedl_z_domu.html
Wypowiedzcie się, proszę, co sądzicie: moglibyśmy wybróbować rozkład razem (każdy sam wróży i wkleja karty), ale przyznam się, że mam opory natury moralnej. I dlatego otwieram dyskusję i głosowanie: tak czy nie?
Obserwuj wątek
    • nielaik Re: propozycja 16.10.10, 22:03
      Wiceminister zaginął...spróbowałbym.
    • misboaa Re: propozycja 16.10.10, 22:18
      myślę że można
    • krolowa.mieczy Re: propozycja 17.10.10, 09:34
      2 głosy na tak smile
      a inni? może się wypowiedzą jeszcze?
    • ma_ewa01 Re: propozycja 17.10.10, 09:50
      jestem za.
      Osoba jest publiczna i tak nie ma mowy o zachowaniu prywatności.
      A może w jakiś sposób przyczynimy sie do odnalezienia...
      Poza tym jest to dobry materiał do nauki. Motywem nie jest ciekawośc. Może kiedyś jakiś klient do nas sie zwróci z podobnym problemem...
      Msmile
    • zainteresowany1977 Re: propozycja 17.10.10, 11:55
      Proponuję założyć nowy temat o panu XYZ, kto będzie chciał to sobie skojarzy o kogo chodzi. Ten temat (z personaliami) można skasować i po sprawie smile, i wtedy trudno mi będzie oprzeć się pokusie smile
    • krolowa.mieczy Re: propozycja 17.10.10, 12:18
      więc sąjuż 4 głosy za, ja też czyli 5.
      do wieczora może ktoś jeszcze się wpisze?
      • algaria Re: propozycja 17.10.10, 12:40
        I ja i ja w końcu brałam udział w tworzeniu tego rozkładu wink Mamy szansę go wypróbować i się uczyć
        • misboaa prop. 17.10.10, 13:04
          Zróbmy tak by jedna osoba wylosowała karty do tego rozkładu i według nich bedziemy interpretować + każdy z nas jeśli będzie chciał będzie mógł losować dodatkowe karty pomocnicze np: dopytując o inne szczególy itd. Inaczej zbyt duża ilość kart głównego rozkładu narobi nam zamieszania, ciężko będzie się skupić /będzie warsztatem a tego chcemy w szkółce unikać.
          • ma_ewa01 Re: prop. 17.10.10, 13:15
            To jest bdb pomysł misboaa.
            Moze wyciągnij karty - jako pomysłodawcasmile, żeby już można było zacząc
            Msmile
        • ivana wiadomosci 17.10.10, 13:10
          Oglądam wiadomosci.. prawdopodobnie zabil syn...nie wiem czy jest sens w tej sytuacji wrozyc
          • algaria Ivana!!!!!!!!! 17.10.10, 13:15
            Popsułaś cała zabawę - bo karty by wskazały czy on nie żyje czy został porwany uncertain
            • ivana Re: Ivana!!!!!!!!! 17.10.10, 14:01
              Przepraszam;-(
            • zainteresowany1977 Re: 17.10.10, 20:01
              A tam zaraz zepsuła, tu jest artykuł którego nie trzeba przeczytać, karty można swoją drogą postawić (ja jeszcze nie przeczytałem).
              wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8523557,Syn_podejrzany_o_zamordowanie_bylego_wiceministra.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka