coill 18.10.10, 17:01 jak sie owe karty spelnily dzis strzelajcie;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivana Re: As puchrów(Diabel)dzienne, zagadeczka;) 18.10.10, 17:24 Ktos chciał Cie wyciągnąć na piwo Odpowiedz Link
liri-th Re: As puchrów(Diabel)dzienne, zagadeczka;) 18.10.10, 17:41 Uwiodłaś kogoś lub ktoś uwiódł ciebie. Odpowiedz Link
coill Re: As puchrów(Diabel)dzienne, zagadeczka;) 18.10.10, 18:04 narazie nie zgadliscie Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: As puchrów(Diabel)dzienne, zagadeczka;) 18.10.10, 18:08 na głowę ci kapało, zmokłaś w deszczu i musiałaś się suszyć. przemoczyłaś buty; może z sufitu się lało - sąsiad, wykipiała woda (albo coś innego) w garnku i zalała ogień na kuchence... Odpowiedz Link
malinka-1 Re: As puchrów(Diabel)dzienne, zagadeczka;) 18.10.10, 18:32 może dostałaś jakaś niemoralna propozycje randkowa? albo ktoś oszukać Cie chciał? albo spotkałaś sie z jakimś kolega/uwodzicielem hmm a moze po prostu szalony seks Odpowiedz Link
ivana Re: As puchrów(Diabel)dzienne, zagadeczka;) 18.10.10, 18:20 Jakis sprzedawca probowal Ci cos sprzedac i mamił promocją? Odpowiedz Link
algaria Re: As puchrów(Diabel)dzienne, zagadeczka;) 18.10.10, 19:52 dostałaś prezent frywolny - skojarzyło mi się z bielizną - albo uległaś pokusie i coś sobie ekstra kupiłaś. Dostałaś łapówkę lub ktoś chciał przekupić - a może ty chciałaś przekupić kogoś. Odpowiedz Link
coill Re: As puchrów(Diabel)dzienne, zagadeczka;) 18.10.10, 21:43 podpowiem - bardziej cień kart Odpowiedz Link
uruz3 Re: As puchrów(Diabel)dzienne, zagadeczka;) 18.10.10, 23:13 mysle,ze dzisiejszy dzien mial byc dla Ciebie dniem zakonczenia sporow,chcialas "zakopac topor wojenny"doprowadzic do zgody z osoba z Twojego otoczenia,ale bardzo destrukcyjna ze znaku koziorozca,osoba ktora budzi w Tobie negatywne emocje,ktora jest zadza wladzy,chciwa i przewrotna w swoich relacjach: i gdyby byla trzecia karta wtedy moze bys wiedziala jak powinnas postapic Odpowiedz Link
coill odp 19.10.10, 12:45 roztkliwienie(Lzy,a wiec As puch) na widok filmku o kłusownictwie-tortutach(obdzirranie ze skór dzikich zwierząt zywcem itd). juz ktorys raz Diabel 'spelnia' mi sie mowiac o zwierzynie. tez-jak wy-szykowalam sie na cos innego tego dnia Odpowiedz Link
ivana Re: DIABEŁ 19.10.10, 13:05 Czy nie macie takiego wrazenia ze niektore karty pokazują swoje jedno ze znaczen czesciej dla danej osoby, tak jakby chcialy zaakcentowac jego znaczenie indywidualnie? W tym przypadku dla Coil DIABEŁ czesto pokazuje sie jako zwierzyna, dla mnie diabeł najcześciej pokazuje sie jako pożadanie a jak najczęściej kojarzy sie Wam? Pytam, bo mam wrazenie ze to iz pokazuje sie nam w takim a nie innym znaczeniu jest jakas wskazowka.. Odpowiedz Link
lilka107 Re: DIABEŁ 19.10.10, 20:37 Dla mnie tez Diabeł jest przede wszystkim pożądaniem i lubię tę kartę, w innych znaczeniach (tych złych) ukazuje mi się jedynie w otoczeniu innych niefajnych kart, przeważnie mieczy. Odpowiedz Link
coill Re: DIABEŁ 19.10.10, 20:54 Diabe jest i tym i tym,a to JAK i od ktorej strony postanowi....to tak jak to z Diablem bywa a to nie pyt o energie miedzy dwojga a karta dzienna,wiec róznie moze sie spelniac. Pozatrym uczucia "diablowe" tez tu pasuja, bo poza tym ze smutek nad futrami, to jednak ja jestem ogromna fanką futer i futerkowych dodatkow i uwieolbiam je nosic...WIec czulam sie jakby uwiązana, bo pozadam czegos o czym tak sie mowi itd itp Odpowiedz Link
ivana Re: DIABEŁ 19.10.10, 21:01 Wiem ze diabel jest przewrotny, tylko zastanawialo mnie co innego coil. Chodzilo mi o czestotliwosc z jaka diabel wystepuje u jednej osoby w takim samym znaczeniu..czyli np u mnie najczesciej wychodzi jako pozadanie i pprzewrotnośc u innych moze najczesciej wystepowac jako zwierze, u jeszcze innych moze wystepowac jako zlo, narkotyki itp.. rozumiesz? Mysle ze ta czestotliwosc nie przypadkowa i karty chca nam dac jakas lekcje samoanalizy... Odpowiedz Link
coill Re: DIABEŁ 21.10.10, 10:00 ivana napisała: > Wiem ze diabel jest przewrotny, tylko zastanawialo mnie co innego coil. Chodzil > o mi o czestotliwosc z jaka diabel wystepuje u jednej osoby w takim samym znacz > eniu..czyli np u mnie najczesciej wychodzi jako pozadanie i pprzewrotnośc u inn > ych moze najczesciej wystepowac jako zwierze, u jeszcze innych moze wystepowac > jako zlo, narkotyki itp.. rozumiesz? Mysle ze ta czestotliwosc nie przypadkowa > i karty chca nam dac jakas lekcje samoanalizy... No ale w zaleznosci od pyt/sytucji i kart sąsiednich pokaze co innego za kzdym razem. Jesli pokazuje komus tyko jedna rzecz..to albo ktos tylko to chce widziec i na inne jest zamkniety, ale wrózy ciagle na podobne sprawy. Bo np w kwestiach uczuciowych - trudno zeby diabel mowil o zwierzetach i futerkach, iwtedy tez mi pokazuje inne sprawy wracajc do tematu-karty dziennej, to fakt niektorym karta "spelnia" sie jako COŚTAM co np u mnie nie ma nigdy miejsca itd itp..ale mi sie wydaje ze to zalezy od tarocisty i tego co przypisal karcie..bo NP moge wyjac 3 miecze i tego dnia dostane prezent(wg nie nic to z karta nie ma wsolnego) - ale bede mowic ze to oznacza ta karta..wkoncu tak bedzie w mojej talii Odpowiedz Link
coill Re: odp 19.10.10, 20:56 nooo, bo te filmy z torturami co chinczycy(czy jacys tam azjaci..)robia na zwiezaczkach sa straszne. Diabel w sumie dziczyzna(nawet rogi ma) jak i dzikie rządze i podobne energie "niehumanitarne",a moj diabel wogole to pokazuje Odpowiedz Link