Para wyprowadza się za granicę. Tutaj ona jest na jego utrzymaniu od dawna. Żyją biednie, ale to fajni ludzie. Dlaczego więc pojawia się XVI skoro ona i tak niczego finansowo teraz nie wnosi? Doradźcie proszę bo oni już siedzą na walizkach a ja się martwię szczególnie o nią.
On/Ona
S. -
zapomniałam V czy IV/6 Buław
Ona liczy na bardzo wiele, na zmianę życia na lepsze. Wreszcie sukces.
1. Jakie formalności należy załatwić w związku z tym -
Ryc Puch, Q Monet/Mag (AsMon)
On powinien dokończyć zamykanie swoich spraw bytowych tutaj. Chyba niewiele musi zrobić oprócz dobrego nastawiwnia bo całą organizazją zajmuje się ona/ Ona musi jedynie rozplanować finanse w zw. z wyjazdem bo wiele od tego zależy. Może zebrać jeszcze więcej funduszy na start tam.To jej działka.
2.Co lub kto może pomóc -
Koło Fort (Sąd)/ Paź Buław (Pustelnik)
U niego to zwykły przypadek. Coś samo wpadnie w jego ręce i pozwoli na dobry start. Wszystko zmieni się na lepsze. Jej też nikt. Może ktoś podeśle jakąś informacje czy gdzieś coś podsłuszy, ale to wszystko.
3. Co czeka na miejscu -
Q Buław (PaźMieczy) /7 Mieczy (Q Monet,Ryc.Puch)
I tu zaczyna się problem. Czy ona tam kogoś spotka? 7 Mieczy to nie jest sielanka. Doradźcie coś.
4. Jak będą przebiegać poszukiwania pracy -
10Mieczy(Wisielec)/ Ryc. Monet (Świat,10 Mieczy)
oboje mają podobną kartę i mało ruchu. Czy miecze mówią tutaj o prasie, pośredniku u którego się czeka aż coś zaproponuje? Jej XXI i 10 Miecz. to jednak jakiś koniec świata?
5. Jaka będzie syt. materialna -
2 Monet (Cesarzowa)/ Wieża (4Buław, 2 Buł)
On świetnie obraca pieniążkami., może troszkę zmiennie, ale war. materialne doskonałe; może nawet sam założy dobrą firmę. Ona mnie mocno martwi. Tutaj przeciez i tak nie zarabia więc skąd Wieża??? Karty dociągnięte też niewiele dają. Siedzenie w domu i czekanie na cud????
6.Warunki mieszkaniowe -
7 Buław (Siła)/ Księżyc (2 Mon)
nora w cyrku???
7. Przyszłość do 1 roku -
5 Mieczy (9Miecz), Król Puch. (PaźPuch)/ 9Mieczy, Spraw (KrólMon, Ryc.Mieczy)
Jego trapić będą jakieś złe myśli. Nie osiągnie tyle ile zamierzał. Bardzo uczuciowo u niego. Ona zamartwia się z jego powodu??? Sprawiedliwość mnie niepokoi. Znowu powtarzają się u nich karty.
8. Jak si przystosują do nowych warunków -
7Mieczy(Rydwan) /8Buław
Oboje dobrze i błyskawicznie. On będzie umiał tam sobie radzić, kombinować. One elastycznie