Dodaj do ulubionych

co pan i pani mysla

25.10.10, 21:34
Co pan o mnie mysli po dzisiejszym spotkaniu?
spotkanie czyto biznesowe. chciałam cos zalatwic ale nie udalo sie. licze ze sie uda pozniej.

sila + 6 bulaw + wisielec

pan uważa ze mam sile pzrebicia, ze umiem walczyć o swoje i chce zwyciestwa, jednak sprawa utkwi ( wisielec) i nie wiadomo czy dotrę do celu.

co o mnie mysli kobieta ktora dowiedziala się ze w tej sprawie rozmawialam z tym panem;?smile

3 miecze+4 denary+ glupiec

uwaza mnie za glupka, jest wkurzona ze przyszlam, moze czuje sie zagrozona. generalnie jest jakas wkurzona przytloczona i zdystansowana. uwazam ze nie pomoze mi uzyskac celu.
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: co pan i pani mysla 25.10.10, 21:40
      mocca_aa napisała:

> Co pan o mnie mysli po dzisiejszym spotkaniu?
      > spotkanie czyto biznesowe. chciałam cos zalatwic ale nie udalo sie. licze ze s
      > ie uda pozniej.
      >
      > sila + 6 bulaw + wisielec
      >
      > pan uważa ze mam sile pzrebicia, ze umiem walczyć o swoje i chce zwyciestwa, je
      > dnak sprawa utkwi ( wisielec) i nie wiadomo czy dotrę do celu.

uważa, ze wyszłaś ze switnej pozycji, parłaś do przodu i miałaś już cel w zasięgu ręki ale z jakiegoś powodu żarło zarło i zdechło... jakbyś zwątpiła w siebie lub sprawę...

>
      > co o mnie mysli kobieta ktora dowiedziala się ze w tej sprawie rozmawialam z ty
      > m panem;?smile
      >
      > 3 miecze+4 denary+ glupiec
      >
      > uwaza mnie za glupka, jest wkurzona ze przyszlam, moze czuje sie zagrozona. gen
      > eralnie jest jakas wkurzona przytloczona i zdystansowana. uwazam ze nie pomoze
      > mi uzyskac celu.

no nie w smak jej ale nie powie tego głosno, a ostatecznie machnie ręką jako, ze nie jej sprawa.
      • mocca_aa Re: co pan i pani mysla 25.10.10, 21:55
        krolowa.mieczy napisała:

uważa, ze wyszłaś ze switnej pozycji, parłaś do przodu i miałaś już cel w zasię
        > gu ręki ale z jakiegoś powodu żarło zarło i zdechło... jakbyś zwątpiła w siebie
        > lub sprawę...
        BINGO. ZgADZA siE wink)))))) doskonale to ujelas

dokladnie...w pewnym momencie zwatpilam..nie wiem dlaczego bylam bardzo pewna siebie..chyba glos tego faceta mnie rozwalil.wink ale ciesze sie ze on mnie milo odebral

kobieta to jego szefowa rozmawiałam z nim czyli jej pracownikiem.
        obawiam sie ze ona juz kogos ma do załatwienia tej sprawy i stad byc moze jej jakas wrogos.
        myslalam ze karty pokaza ze ona sie ucieszy

" no nie w smak jej ale nie powie tego głosno, a ostatecznie machnie ręką jako, z
        > e nie jej sprawa."
        oleje sprawe, dziwne ze tak zareagowala,

chyba bede musiala drugi raz sie tam wybrac
    • 2bieguny Re: co pan i pani mysla 25.10.10, 21:42
      Pan- uwaza, ze jestes kompetetnta i zrobiłabyc to z pozytywnym skutkiem, ale nie wie teraz czy Ci to powierzy, czy nie, mysli...
      Pani- poczuła jakies zagrożenie, niepokoi się o swoją pozycje, nie wie co zrobi pan, niepewność. Może to byc taki pies ogrodnika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka