algaria
27.10.10, 18:41
Mój kolega wyjeżdża do pracy za granicę - zostawia tu córke (która sam wychowuje) jedzie do brata - boi się tego wyjazdu
Wyjazd M do Nowegii
rokład podkowa
1 przeszłość - 5 buław - musiał powalczyc o byt
2 teraźniejszość - król buław - działa zmierzając za wszelka cenę do osiągnięcia sukcesu szuka innych dróg by móc zarobić w tym celu wyjeżdża
3 przyszłość - rycerz kielichów -będzie miał tak korzystne propozycje ale zetrze się z kimś kto wykarze mu bezsens jego działań (mam nadzieje że tych obsesji i perwesji seksualnych nie będzie miał) może byc smutny i miec koszmary.
4 sposób na rozwiązanie problemów - 4 monet - pieniądze pieniądze pieniądze - skrajny materializm to jego cel
5 otoczenie - diabeł, 10 buław giermek buław (wyciągnęły mi się 3 karty) - ktoś będzie miała na niego zły wpływ, jego obsesja na punkcie kasy i paracy która go przytłoczy (giermek tez mówi o cięzkiej pracy której wyniki są niepewne)
6 trudności - umiarkowanie - będzie mu cięzko sie przystosować będzie potrzebował na to duzo czasu i parę razy będzie się poddawał.
7 wynik - 4 mieczy - odizolowanie osamotnienie tułaczka na obczyźnie wyjście z opresji i powrót do domu.