29.10.10, 23:48
Teraz tak karta pląta mi się w myślach.
Może pokazywać np: udanie się do apteki by zapytać co jest najlepszego na korzonki big_grin
Teraz to jestem ja bo zakładam ten wątek i pytam was co jeszcze o trójce i jak ona działa? big_grin
Obserwuj wątek
    • coill Re: 3 Monet 30.10.10, 00:49
      np. ustabilizowanie tego co dzieje sie w dwójcewink
    • zainteresowany1977 Re: 3 Monet 30.10.10, 00:49
      Rodzynko, bardzo dobry przykład z tą apteką smile, taka zagubiona owieczka przychodzi po coś na pękający łeb a bardzo ostukana z farmacji pani magister elokwentnie przekonuje o wyższości leku inteligentnego nad zwykłym i staroświeckim prochem przeciwbólowym.
      Karta działa jak już jest pytanie, dobrze wróży na pracę, wskazuje, że ktoś poradzi albo że trzeba się poradzić, że trzeba się przyłożyć bo inni sprawdzą, no masa.
    • 2bieguny Re: 3 Monet 30.10.10, 07:54
      Mi sie kojarzy, ze spokojem, praca i sumiennoscią, takim tez ' dam sobie rade w tej sytuacji' pomecze sie, ale bedzie dobrze. Robie to tak jak najlepiej potrafie, daje z siebie pełne zaangarzowanie, ale cel w oddali smile ale realny.
      • blue_kwiatuszek Re: 3 Monet 30.10.10, 20:01
        umiejętność wykorzystania doświadczeń w pracy, satysfakcja z dobrze wykonanej pracy
        kariera , która dobrze nam sie zaczyna układac .

Dobre widoki na karierę i sukcesy zawodowe, entuzjazm.
    • krolowa.mieczy Re: 3 Monet 30.10.10, 20:13
      coś jest w trakcie pracy; wyniki będą za jakiś czas ale są przesłanki do dobrych/wymiernych efektów.
      • nielaik Re: 3 Monet 01.11.10, 15:32
        Kiedy ją po raz pierwszy zobaczyłam skojarzyła mi się z kamieniarstwem. Gotycka budowla w tle. Kamieniarze w dawnych czasach byli najwyżej cenionymi rzemieślnikami, fachowcami przy wznoszeniu tego typu budowli. O ile dobrze pamiętam ich fach przechodził pokoleniowo.
        3 denarów-rzeźba, wystawa sztuki, opanowaie warsztatu pracy na wysokim poziomie, efekt pracy ma być podziwnany przez innych, umiejętność odnajdowaia się na secenie, w centrum zainteresowania (nawet jeśli jest to sytuacja typu chciał bym się zapaść pod ziemię). Mam też skojarzenia z ziołami, medycyną naturalną, maseczką z glinki. Jeżelu już dbamy o zdrowie to stosując naturlane, łagodne środki. Ludzie 3 denarów są równie zabawne co 3 z pozotałych żywiołów, ale denary potrafią się zabrać do pracy. Nie bedą tylko marzyć o sławie i karierze one to zaplanują i konsekwentnie zrealizują?
        • lukrusia Re: 3 Monet 01.11.10, 16:58
          Uczciwa praca dała jakiś efekt a pewien etap został zakończony. Jeśli człowiek się nie zniechęci to ciąg dalszy nastąpi na 100%.Z odpowiednimi kartami może ujawnić talent artystyczny.
    • ivana Re: 3 Monet 03.11.10, 20:34
      Dzisiaj mialam 3 minety jako karte dnia a oprocz niej 10 mieczy i Sad Bozy. No i jak myslicie co sie stalo? Otoz tydzien temu kupilam sobie nowy laptop aby doskonalic na nim swoja wiedze uczyc sie. Dzisiaj laptop mi sie popul(10 mieczy). Przybilo mnie to. 3 monet odczytuje wiec jako doskonalenie swojej wiedzy i nauke i nie zawsze ma to zwiazek z wykonywanym zawodem czy praca, raczej z robieniem czegos co chcemy, z pasja, z hobby. Czy tez macie takie doswiadczenia?
      • felutka Re: 3 Monet 03.11.10, 21:46
        Tę trójeczkę odczytała bym jako przerwę w pracy(nauce) z powodu zastoju big_grin Nauka to też praca, wysiłek umysłowy. Komputer zdechł( 10 mieczy) i możesz się polenić. Kupiłaś laptopa w neodpowiednim momencie dlatego nie spełnił twoich oczekiwań (sąd)big_grin. Nikt przy zdrowych zmysłach nie kupuje przedmiotów luksusowych przy Wenus w retro bo właśnie takie są skutki big_grinbig_grinbig_grin Oto najlepszy przykład na działanie astrologii i tego, jak ją można odnieść do Tarota. A jaka miałaś kartę dnia w dniu zakupu?
        • ivana Re: 3 Monet 04.11.10, 13:24
          Felutka nie pamietam jaka mialam karte w dniu zakupu. Z glowy mi wyszlo zupelniewink O raju co to w ogole znaczy Wenus w retro..zielonego pojecia nie mam
        • ivana Re: 3 Monet 04.11.10, 17:22
          No i dzisiaj wyjasnila sie karta Sądu w moim rozkladzie. Zdarzyl sie cud. Mąż dzisiaj wlaczyl laptopa i okazalo sie ze dziala chociaz wczoraj zdechlwink Jestem w szoku!
      • ma_ewa01 Re: 3 Monet 04.11.10, 08:23
        7 paż miałam 10 mieczy jako jedna z kart na dzień. I też zepsuł mi sie laptop. Ale wieczorem udało sie go uruchomić. Jednak po kilku dniach wysiadł kompletnie i jest obecnie w naprawie na wymianie dysku.
        POzdr
        Msmile
        • ivana Re: 3 Monet 04.11.10, 13:26
          Ma_ewo a ja wczoraj zlozylam reklamacje i czekam na odzew a ze jako karty dnia mialam krola mieczy- asa monet -krola monet wiec moze jest szansa ze sie odezwa...wrrr ale sie wczoraj wkurzylam...
          • felutka Re: 3 Monet 05.11.10, 17:39
            Dziewczyny, zakupy dokonane podczas retrogradacji Wenus nie spełniają oczekiwań smile Sprzęt się psuje i jest ciągle w naprawie albo cos innego jest z nim nie tak. Ekskluzywne ciuchy albo mają jakąś skazę której nie dojrzałyśmy albo w jakiś inny sposób przestają nam się podobać(np kolor,tkanina itp), kosmetyk albo uczula albo nie nadaje się do naszej cery itd. Niektóre zakupy zrobione po 7 pażdziernika prawdopodobnie uznacie za pieniądze wyrzucone w błoto jak Weus wyjdzie z retro (za jakieś dwa tygodnie) i wróci do ruchu prostego. Ale to wątek na forum astro big_grin
            Pozdrawiam
            • ivana Re: 3 Monet 05.11.10, 17:46
              Felutka masz racje.. komp znowu mi padl. Pocieszylam sie ze jest ok tylko jeden wieczor;-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka