Dodaj do ulubionych

Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE

04.11.10, 09:40
witam.
Zależy mi na kimś, ale on bardzo chłodno mnie traktuje. Inicjatywa wychodzi z mojej strony jednak on ciągle zachowawczo do mnie podchodzi. Ostatnio ujawnilam swoje nastawienie do niego, pokłóciliśmy się. Nie wiem jak powinnam się teraz zachować, czy branąć w to dalej, czy dać sobie spokój, Takie było moje pytanie.
Przeszłość: Pustelnik
Teraźniejszość: Sprawiedliwość
Przyszłość: Słońce

Proszę o podpowiedź.
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 04.11.10, 10:11
      Czy wyciągałaś tylko w WA?
      Pustelnik na przeszłość, to chyba informacja, że któreś z Was było zupełnie niezainteresowane nawiązaniem tej relacji.
      Obecnie u Was taki racjonalizm, on waży tą znajomość, Ty ją ważysz, jesteście na dystans, z tego ważenia raczej nic dobrego nie wynika, bo sprawiedliwość to chłodna karta, karta rozumowej kalkulacji. Na przyszłość wyszło słońce, więc sytuacja może się poprawić ale nie wyszła karta na związek, no ale nie od razu Kraków zbudowali. Jeśli nie wyjdziecie z okopów to zbyt długie tkwienie w sprawiedliwość Was oddali.
    • ma_ewa01 Re: Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE 04.11.10, 10:14
      Witaj Czujka.
      Spróbuj chociaz w paru zdaniach napisać jak Ty sama czujesz te karty - to po pierwsze.
      Po drugie czy ciągnęłaś tylko z WA a po trzecie jakie masz karty.
      I po czwarte mam nadzieję, ze nie wpadłaś tu tylko po wróżbę i zostaniesz z nami na dłużej
      Msmile

• czu-jka Re: Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE 04.11.10, 10:22
        Korzystałam tylko z WA, bo taką talię posiadam. Interesuje się tarotem od niedawnasmile.

Czuję, że sytuacja wymagała przemyślenia, teraz powinnam podjąć jakąś decyzję. Nie jest to dla mnie łatwe, ale decyzja, którą podejmę będzie właściwa (to Słońce). Tylko właśnie, jaka decyzjasmile.
        Mu zależy tylko na przyjacielskich stosunkach, a ja brnąc w to, odzywając się jako pierwsza nie wnoszę w tą relację i tak nic nowego.

Napewno zostanę z Wami na dłużejsmile Pozdrawiam
        • ivana Re: Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE 04.11.10, 15:10
          Mu zalezy na tych stosunkach przyjacielskich i wlasnie takie w przyszlosci bedziecie mieli. wink Ocieplenie i przyjazn...to bedzie na pewno jesli Ty rowniez tego rodzaju relacji bedziesz zainteresowana
          Sciskam cieplo

Napisz swoja interpretacje powtorzę za ma_ewąwink
          • czu-jka Re: Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE 04.11.10, 15:27
            To była właśnie moja interpretacjasmile. Pytałam o to, jak powinnam się teraz wobec niego zachowywać.
            Pustelnik-powinnam się nad wszystkim zastanowić, Sprawiedliwość- racjonalnie zdecydować, czy kontakt z nim jest dla mnie dobry, Słońce- ciepły kontaktsmile.
            Tak powinnam się do niego odnosić, ale sama nie wiemsmile
            • zainteresowany1977 Re: 04.11.10, 15:51
              obecnie sprawiedliwość
    • ma_ewa01 Re: Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE 04.11.10, 15:45
      Nie wiem jak powinnam się teraz z
      > achować, czy branąć w to dalej, czy dać sobie spokój, Takie było moje pytanie.
      > Przeszłość: Pustelnik
      > Teraźniejszość: Sprawiedliwość
      > Przyszłość: Słońce

Uszanować jego wolę i nie próbować na siłę tworzyć związku. Dać czas. Traktować jak przyjaciela, partnera do rozmów, nic o uczuciach, nie zdradzaj się ze swoimi emocjami, zadnych przypadkowych przytuleń , muśnięc itpsmile. Zachowaj dystans. Słońce pokazuje że jest szansa na ocieplenie relacji, na przyjaźń. Być może coś się dalej z tego rozwinie, jeśli wykażesz sie cierpliwością i nie będziesz go naciskać.
      To Eremita, programowo odrzuca bliskośc i fizyczność. Sprawiedliwość - hm... może mu już zaczyna świtać w głowie, że bycie Eremitą w takim wieku to nie do końca jest fajne, może jakieś argumenty przebłyskują. Trzeba czekać, aż któraś szalka przechyli się w stronę Słoneczka. A potem również delikatnie i z wielkim wyczuciem spróbować uświadomić mu, ze miłe jest dwuosobowe ciepełko...Szansa jest...
      Msmile
      • ma_ewa01 Re: Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE 04.11.10, 15:49
        I jeszcze jedno- jeśli chcesz poważnie podejść do nauki Tarota, to skombinuj sobie całą talię WA+MA razem 78 kart, najlepiej Rider Waita
        Pozdrawiam
        Msmile
        • czu-jka Re: Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE 04.11.10, 17:03
          Dziękuję za odpowiedź.
          Nie jest to łatwe, ciekawe czy się zmieni, gdyż ta osoba spotyka się z innymi i widzi szanse na związki, flirty z innymi kobietami.
          • ma_ewa01 Re: Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE 04.11.10, 21:08
            No właśnie, to taki " typek" , który nie wchodzi w bliskie, romantyczne związki, Zachowuje wewnętrzny chłód i rozsądek. Ale słoneczko tak cieplutko świeci...Kto wie, moze kiedyś roztopi jego serducho...
            Msmile
            • czu-jka Re: Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE 05.11.10, 08:46
              Ma-ewo jestem pod wrażeniem tej interpretacji (tak jak poprzednich). Wszystko się zgadzasmile. To niesamowite, że z kilku kart można "zobaczyć" sytuację.

ma_ewa01 napisała:

> No właśnie, to taki " typek" , który nie wchodzi w bliskie, romantyczne związki
              > , Zachowuje wewnętrzny chłód i rozsądek. Ale słoneczko tak cieplutko świeci...K
              > to wie, moze kiedyś roztopi jego serducho...
              > Msmile
              • ma_ewa01 Re: Co zrobić? PUSTELNIK-SPRAWIEDLIWOŚĆ- SŁOŃCE 05.11.10, 10:17
                smile smile smile

Msmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka