algaria
05.11.10, 17:50
sygnifikator mojej koleżanki B - 10 mieczy[/b] - jest przybita tym co znalazła w komórce męża oraz tym co przeczytała w jego mailach
sygnifikator jej męża R - 5 mieczy - niepewny zdradliwy niespokojnynieszczery oszukańczy wstosunku do swojej rodziny ale i nie wie co go czeka na kolacji przy świecach na którą zaprosiła go jego żona
stosunek B do R - 3 monety - jeszcze przyjacielskie chce rozmowy i wyjaśnienia całej sytuacji (jak mówi puknięcie mu wybaczy ale zakochania juz nie)
stosunek R bo B - 3 buławy - on również chce negocjować tylko jeszcze nie wie do konca o co B chodzi
czy faktycznie doszło do zdrady -7 kielichów- nie sądzę raczej oboje marzyli myśleli rozmawiali o tym
okoliczności - 6 kielichów - tu nie pytałam o zdradę a jedynie o okoliczności poznania rozmawiania spotykania - R pracował w innym miejscu niż mieszka odbudowywał stary dom - na obrazku na moich kartach dzieci siedza przy starym murze i domu (pani ładna pochodzi z tamtąd)
przyczyna - sąd - pan R jest w takim wielu że chciałby się odmłodzić - poczuć zew natury 40 latek łysiejący potrzebuje uwagi i wiecznych pochwał zainteresowania i uwielbienia
czy R się zakochał - ryc monet - nie raczej ten "flirt" był by się dowartościować
Jak B powinna postąpić - księżyc - wydaje mi sie że nie pokazywać że cos wie być tajemnicza dla R i udawać że nic się nie stało - ale z tego co wiem tak jak pisałam wcześniej - wywozi dzieci robi romantyczna kolację przy świecach i spuszcza mężowi "łomot" o tamtą
Czy będą dalsze zdrady - 5 kiel - być może ale on dostanie mniej niż by chciał
3 karty na przszłość R i B - cesarzowa, 8 mieczy, 9 monet - martwie się czy R nie zostawi B i czy nie będzie jej tylko płacił alimenty
3 karty na R i kochankę - kapłanka, kochankowie, 10 kielichów - jestem zdruzgotana bo lepsze karty wyszły niż na małżeństwo - nie jestem tu obiektywna ale podam 2 wersjie 1 pani ładna będzie kochanką R i założą rodzinę a 2 chciałabym żeby się sprawdziła R po krótkim związku wybierze jednak rodzinę.
Jak to widzicie - szczególnie karty na przyszłość.