05.11.10, 17:50
sygnifikator mojej koleżanki B - 10 mieczy[/b] - jest przybita tym co znalazła w komórce męża oraz tym co przeczytała w jego mailach
sygnifikator jej męża R - 5 mieczy - niepewny zdradliwy niespokojnynieszczery oszukańczy wstosunku do swojej rodziny ale i nie wie co go czeka na kolacji przy świecach na którą zaprosiła go jego żona
stosunek B do R - 3 monety - jeszcze przyjacielskie chce rozmowy i wyjaśnienia całej sytuacji (jak mówi puknięcie mu wybaczy ale zakochania juz nie)
stosunek R bo B - 3 buławy - on również chce negocjować tylko jeszcze nie wie do konca o co B chodzi
czy faktycznie doszło do zdrady -7 kielichów- nie sądzę raczej oboje marzyli myśleli rozmawiali o tym
okoliczności - 6 kielichów - tu nie pytałam o zdradę a jedynie o okoliczności poznania rozmawiania spotykania - R pracował w innym miejscu niż mieszka odbudowywał stary dom - na obrazku na moich kartach dzieci siedza przy starym murze i domu (pani ładna pochodzi z tamtąd)
przyczyna - sąd - pan R jest w takim wielu że chciałby się odmłodzić - poczuć zew natury 40 latek łysiejący potrzebuje uwagi i wiecznych pochwał zainteresowania i uwielbienia
czy R się zakochał - ryc monet - nie raczej ten "flirt" był by się dowartościować
Jak B powinna postąpić - księżyc - wydaje mi sie że nie pokazywać że cos wie być tajemnicza dla R i udawać że nic się nie stało - ale z tego co wiem tak jak pisałam wcześniej - wywozi dzieci robi romantyczna kolację przy świecach i spuszcza mężowi "łomot" o tamtą
Czy będą dalsze zdrady - 5 kiel - być może ale on dostanie mniej niż by chciał
3 karty na przszłość R i B - cesarzowa, 8 mieczy, 9 monet - martwie się czy R nie zostawi B i czy nie będzie jej tylko płacił alimenty
3 karty na R i kochankę - kapłanka, kochankowie, 10 kielichów - jestem zdruzgotana bo lepsze karty wyszły niż na małżeństwo - nie jestem tu obiektywna ale podam 2 wersjie 1 pani ładna będzie kochanką R i założą rodzinę a 2 chciałabym żeby się sprawdziła R po krótkim związku wybierze jednak rodzinę.
Jak to widzicie - szczególnie karty na przyszłość.
Obserwuj wątek
    • ivana Re: Zdrada 05.11.10, 18:04
      Niepotrzebny jest ten łomot żony w stosunku do meza bo widac wyraznie ze ona nadal chce pracowac nad zwiazkiem i ze nie tedy droga. Jak zrobi mu awanture to tylko oddalą sie od siebie jeszcze bardziej, on juz wybral(3 bulawy) ma plan i wie jak ma postepowac. Karty na przyszlosc mowia o malzenstwie z kochanka. Na razie nie kochali sie ale dojdzie do tego jak zonie nerwy puszcza. Ta kolacja przy swiecach jest wiec zupelnie nietrafionym pomyslem. Tamta pani mu sie bardzo podoba i powoli realizuje swoj plan, zbliza sie do niej krok po kroczku.
      W przyszlosci zostawi zone , zabezpieczywszy ja na przyszlosc(byc moze alimenty)
    • krolowa.mieczy Re: Zdrada 05.11.10, 18:10
      Moim zdaniem zdrada miała miejsce ale nie teraz, ale dawno temu. On sobie czasem wspomni i poduma jak było.
      Żona ma nie wyjawiać co wie - ksieżyc. Niech zostawi wszystko tak, jak jest chociaż karty na przyszłość mówią, ze ją będzie gryzła ta wiedza i w końcu w najmniej odpowiednim momencie rzuci mu swoja wiedzą w twarz.
      Karty na kochankę - była, ale wybrał rodzinę. Dlatego pojawiła sie 5 mieczy - nie powiedział jej, ukrywa i już.
      I nie zakochał się na pewno - rycerz monet kochliwy nie jest.
      Moim zdaniem puknięcie(a) były, ale jakiś czas temu. A to zdjecie to jak w 7puch - do poogladania i pomarzenia.
      • algaria Re: Zdrada 05.11.10, 18:31
        Chyba już nie będzie miał na co patrzeć bo zdjęcie zostało skasowane
        Ja tez mówiłam B by udawała że nic nie wie ale była czujna obserwowała i szpiegowała - ale nic z tego - chyba i ja bym nie była w stanie zdusić w sobie taką wiedzę.
        B chce dziś na kolacji by on się zdeklarował kogo chce kogo woli. B podejrzewała zdradę bo R 2 lata pracował w innej miejscowości a do domu przyjeżdżał na weekendy
        B mu powiedziała że jak już chce ją zdradzić to niech to zrobi tylko ona nie chce się o tym dowiedzieć.
        Cięzka sprawa - bo on naprawdę kocha swoje dzieci i chyba B też . Czy faceci nie mogą trzymać ptaków na uwięzi uncertain albo przynajmniej dobrze zacierać śladów??
        • ivana Re: Zdrada 05.11.10, 18:37
          Jesli mu to powie przy kolacji to w nim narosnie bunt(3 kije) i moze sie malzenstwo rozpasc. Nie sadze aby on zdradzil, on o tym do tej pory tylko fantazjowal
        • krolowa.mieczy Re: Zdrada 05.11.10, 18:54
          No to jak już podjęła taką decyzję, to nic jej od tego nie odwiedzie.
          a ta 5puch to żal za grzechy chyba... No nie wiem co z tego wyjdzie, bo 3 karty: cesarzowa, 8 mieczy i 9monet chyba mówią tylko o wygarnięciu mu...
    • coill Re: Zdrada 06.11.10, 00:39
      wrzucisz nam karty na ten rozkl. jak juz powrozysz?smile
    • lisenne Re: Zdrada 07.09.14, 15:10
      Algario, czy mogłabyś napisać, jak się skończyła ta historia?

VII Kielichów to faktycznie, raczej jedynie fantazjowanie "jakby to było, gdyby...".
      Rycerz Monet - realista, myślący o ekhm, konkretach.
      Nawiązując do treści - o pukaniu, a nie zakochaniu.

Ale karty wieńczące rozkład - Kapłanka (kochanka "wyczekująca" w ukryciu) przy Kochankach i X Pucharów - raczej oznaczają, że kochanka doczekała się wyjścia z ukrycia i zostali oficjalnie parą.

Wiecie co, im więcej czytam na forum wątków, jak to kobieta zostaje z dzieckiem, a facet pryska do innej, to chyba w życiu na dziecko z obecnym partnerem się nie zdecyduję sad.

• hanna1985 Re: Zdrada 08.09.14, 11:30
        Ciekawe jak potoczyly sie losy, ale on w tej 5 mieczy to dla mnie juz znak, ze wbije noz w plecy w nieodpowiednim momencie, a rada dla niej Ksiezyc, to przestac ludzic sie, zaczac dostrzegac prawde i niezwodzic sie magiczna moca Ksiezyca.
        • lisenne Re: Zdrada 09.09.14, 22:36
          Podzielam Twoje odczucia Haniu względem V Mieczy. Używam talii RW i nie podoba mi się na niej ten "cwaniaczek" ze skrywanym uśmieszkiem. Dlatego obawiam się, że karta ta źle rokuje na uczciwość męża.

Dla sprawiedliwości jednak dodam, że V Mieczy pokazała mi się i w przeciwstawnej sytuacji. Pytałam o przebieg rozmowy kwalifikacyjnej mojego TŻ. Pierwszy etap przeszedł świetnie, wykazał się kwalifikacjami zgodnymi ze stanowiskiem, na które aplikował. Jednak na drugim etapie znienacka uznano, że jest zapotrzebowanie na inne stanowisko i maglowano go pod tym kątem. Oczywiście wypadł źle i odbiło się to negatywnie na jego poczuciu wartości.

Tak więc V Mieczy może wskazywać także sytuacje, gdy niespodziewanie spotyka nas coś negatywnego, takiego z poczuciem niezasłużonej krzywdy.

Natomiast co do Księżyca jako porady, to odbieram ją raczej na odwrót. Wydaje mi się, że to była porada, by rozmyślnie pozostać w półmroku (dręczącej) niepewności, kierować się intuicją i nie ujawniać się z tym, co się wie - może zbierać dowody, póki mąż nic nie wie? Choć po tym, jak skasowała tamto zdjęcie w komórce, to już raczej nie było takiej możliwości, niedługo w każdym razie.

No, ale nie dziwię się, że dziewczynę poniosło. Ile z nas w takiej sytuacji byłoby w stanie nie dać po sobie niczego poznać?
          • lisenne Re: Zdrada 09.09.14, 23:00
            Dodam, że nie bardzo rozumiem, jaką wskazówkę może dawać karta Księżyc?
            Co w niej w ogóle dobrego? Co może podpowiadać?
            Mi kojarzy się z przytłaczającą niepewnością, jakby staniem na grząskim gruncie.
            Na dodatek te ruiny w tle kojarzące się z Wieżą i wyjące psy, o-krop-ność.
            • magdalena.1230 Re: Zdrada 09.09.14, 23:36

Księżyc to karta niepewności , nic co jest przed nami nie daje pewności czy wyboru czy obranej drogi , decyzji . Relacja jest niepewna lub wskazuje na ukrywanie relacji z jakiegoś powodu najczęściej romansu ,ukrywanie faktów z życia bo wstydzimy się o czymś powiedzieć coś ujawnić to zawsze jest przykryte uczuciem przygnębienia , żalu jaki czujemy , blokady .
              Trudno tą kartę przerobić gdy obok jest Wieża to zupełna porażka bo wszystko sie wali pali ,grunt rozjeżdza się spod stóp , nie wiadomo co robić . Ratujący chwyta się brzytwy .

magicznytarotmagdaleny1230.blox.pl/html
              forum.gazeta.pl/forum/f,46867,Szkolka_Tarota.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka