05.11.10, 22:13
Pogoda zwariowana: ciepło, zimno, wiatr, deszcz więc nie wiem którą kurtkę sobie przygotować żeby się nie spocić, nie zmarznąć i nie zmoknąć big_grin Która z nich lepiej się sprawdzi przy takiej pogodzie bo muszę ją sobie jeszcze dziś uszykować

A. 7 Mieczy, Rycerz Monet
B. Gwiazda, Królowa Mieczy
Chyba A. big_grin 7 Mieczy pokazuje, ze dobrze się dostosuje do pogody a rycerz taki akuratny jest
W B. będzie się ze mnie lało jak w dzbanów he he będę sie rozpinać, męczyć i czekać cheili kiedy będę ją mogła zrzucuć z siebie big_grin
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: kurtka 05.11.10, 22:25
      Na cebulę się ubierz rodzynko smile
      • misboaa Re: kurtka 06.11.10, 00:35
        mam nadzieję Zed że to z kart a nie doświadczenia big_grin
        • zainteresowany1977 Re: 06.11.10, 00:48
          No to Cię zawiodłem, jak chcę się ubrać to wyglądam za okno smile
    • coill Re: kurtka 06.11.10, 00:39
      z ta gwiazda to fktycznie mozesz ociekac ale i moze...to kurtka dobrna rezolutnie(Q mieczy) do pogody i bedzie chronic jak trzeba(gwiazda), a 7 mieczy mowi ze to takie zmienne..ze moze trzeba bedzie ją wymienic albo zdjąc?? uncertain kurcze nie wiembig_grin
      • misboaa Re: kurtka 06.11.10, 01:12
        coill napisała:

> z ta gwiazda to fktycznie mozesz ociekac ale i moze...to kurtka dobrna rezolutn
        > ie(Q mieczy) do pogody i bedzie chronic jak trzeba(gwiazda), a 7 mieczy mowi ze
        > to takie zmienne..ze moze trzeba bedzie ją wymienic albo zdjąc?? uncertain kurcze nie
        > wiembig_grin

Kurcze ja też nie wiem big_grin
        przygotowalam już A. jej raczej nie trzeba będzie zdejmować bo jest cieńsza od tej drugiej/ boję się żeby nie trzeba było dokładać cebulek big_grin
        B. ma kaptur więc w razie deszczyku była by lepsza, no i to typowa sportowa kurtka z tysiącami membran, klejonymi szwami i masą innych ułatwiających życie bajerów, ale ma jeden feler o tej porze roku: jest gruba bo zimowa tongue_out
        • nielaik Re: kurtka 06.11.10, 12:44
          Nie wiem co tu napisać, ale myślę, że problem jest ciekawy. W ten sposób można kompletować ekwipunek do wyprawy, zapytać kart który śpiwór lepiej kupić, zwłasza kiedy mamy już po wyżej uszu wszystkich parametrów i porównań, zdań specjalistów.
    • tala-tala Re: kurtka 07.11.10, 17:27
      Ja już się przerzucilam na zimówke wink przynajmniej nie marzne
      • misboaa już po 08.11.10, 10:18
        Zabrałam A. Cały czas lało tak straszliwie, że musiałam dokupiś foliową pelerynę
        / i tutaj brawo dla coill bo coś tam jej się zaświeciło w 7M big_grin o czymś zmiennym choć niczego nie musiałam zdejmowałać, a zakładałam dodatkowo na siebie tą pelerynkę.
        Deszcz był tak obfity, że wszystko co wystawało spod plastiku i tak zmokło do cna. Szłam i co chwilę wykręcałam rękawy!!! W butach chlupało big_grin
        Wydaje mi się, że B. pomimo klejonych szwów itp i tak nie dała by rady na taką ulewę. Napewno bym się w niej ugotowała bo było ciepło i nie wiedziala bym czy się rozbierać i moknąć czy pocić.
        Za radą Zeda zapakowałam jeszcze polar na cebulkę, ale było ciepło więc przeleżał w plecaku smile /rada nie pochodziła jednak z odczytu kart więc nie podlega analizie tongue_out
        Coill mogła być napisać jak kojarzyłaś 7M?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka