Dodaj do ulubionych

Pictorial Key Tarot

12.11.10, 22:56
Ostatnio zainteresowała mnie ta talia - chce ją zakupić jednak w internecie nie mogę znaleźć strony zawierającej miniaturki wszystkich 78 kart. Jak Wam się podoba ta talia? A może ktoś jest szczęśliwym posiadaczem - jak się Wam z nią pracuje? Będę wdzięczna za podanie linku do pełnej talii Pictorial Key Tarot
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Pictorial Key Tarot 12.11.10, 23:23
      Tutaj masz wszystkie karty
      www.albideuter.de/html/pictorial_key.html
      Talia oparta na rider waite, więc przystępna. obrazki ciut komputerowe, ale bardzo ładne
      Msmile
      • mrgodot Re: Pictorial Key Tarot 12.11.10, 23:29
        Bardzo ją lubię. To moja druga ulubiona po Gilded. Fakt, że może troche komputerowe obrazki, ale niektóre bardzo mi się podobają, nawet bardziej niż w Gilded. A poza tym to bardzo wyrazista talia. Polecam.
        • misboaa Re: Pictorial Key Tarot 12.11.10, 23:45
          nie mam, ale to jedna z mioch ulubionych big_grin
      • kwitnacy_bluszcz Re: Pictorial Key Tarot 13.11.10, 12:39
        Ślicznie dziękuję kiss
    • kwitnacy_bluszcz Re: Pictorial Key Tarot 13.11.10, 12:53
      Zauważyłam, że na kartach nie ma podpisów tylko liczba rzymska? Czy ktoś się orientuje, czy tak jest na każdej talii Pictorial Key Tarot? Osoba początkująca podczas wróżenia może mieć z tym problem jeżeli nie zna na pamięć wszystkich kart ...
      • mrgodot Re: Pictorial Key Tarot 13.11.10, 15:23
        kwitnacy_bluszcz napisała:

> Zauważyłam, że na kartach nie ma podpisów tylko liczba rzymska? Czy ktoś się or
        > ientuje, czy tak jest na każdej talii Pictorial Key Tarot?
        Nie ma podpisów ale obrazki są tak sugestywne i wyraźne, że nie sposób pomylić. Chyba, że ktoś zaczyna zupełnie od początku i w ogóle nie zna kart Tarota.
    • algaria Re: Pictorial Key Tarot 13.11.10, 15:04
      Maja jedyna ukochana talia - zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia a ona pokochała mnie od pierwszego dotknięcia - i mimo że chcętnie kupiłabym jeszcze jedną talię żadna oglądana nie może dorównać mi tej.
      Pracuje mi się z nią cudownie jest piękna kolorowa a przytym symbolika jest jasna i klarowna - polecam do nauki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka