Dodaj do ulubionych

dziwna relacja

24.11.10, 18:55
Witam Wszytskich,
mam taką znajomość, która raz rusza z miejsca i jest fajnie a potem grzeźnie na jakiejś mieliźnie i cisza jak makiem zasiał, trochę mnie to dezorientuje i postawiał rozkład w wyniku- przyszłość relacji wyszły dziwne karty, dziwna znajomość i dziwne karty heh....
Księżyc, Król buław, Diabeł, 6 kielichów, 7 buław, 4 buław

To co mi przyszło do głowy na gorąco; myślę, że jadnak coś tam mamy do siebie, trzy pierwsze karty mówią o może jeszcze skrytych uczuciach i namiętności.... nie rozmawiamy o naszych wzajemnych uczuciach, bo nie jesteśmy razem i trochę udajemy, przynajmniej ja, że to znajomość służbowa. No ale karty pokazały, ze trochę to ukrywam.... Kolejne karty to chyba dobry znak, jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: dziwna relacja 24.11.10, 20:42
      Księżyc, Król buław, Diabeł, 6 kielichów, 7 buław, 4 buław

no to wyglada jak niejasna sytuacja w ktrej wiele jest niewiadomych i nie wiadomo tez dokladnie o co komu chodzi...krol kiji dowodzi to ona uzaleznia wasza relacje od powrotow ale i wyznacza sposob zachowania ..on nadaje jej ton i wg jego zasad to sie toczy..stopuje po czym sie rozpedza i znowu pwraca do poprzedniego by za chwilke znowu sie rozpedzic - tak mi sie ogolnie to kojarzylo
      • szafranpjk Re: dziwna relacja 25.11.10, 11:34
        Asiu na tak jest, ja przeciez kobietą jestem, więc wykazywanie się inicjatywą mam ograniczne, bo staroświecka jestem. Oczywiście, że w środku zwijam się i czekam jak głupek na telefon..... a on hmmmm ostatnio milczy.
        Sama nie wiem bo kolejne karty mówią raczej pozytywnie o tej znajomości, ale póki co fakty są przytłaczające.

w ramach podziękowania coś fajnego do kielszka winka wieczorkiem wink www.youtube.com/watch?v=hwti6ll5fDg
        • asia.33 Re: dziwna relacja 25.11.10, 14:52
          mmmmm dziekuje istna uczta dla ucha smile
          a winaka mam 3 az nowe i sobie stoja ..coz trzeba by sie podelektowac nimi big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka