Dodaj do ulubionych

Pytanie o związek

30.12.10, 04:56
jak w temacie ciągnąłem 3 karty ( za przeciw i wynik)
1 - As monet
2 - Król Monet
3 - 9 monet
Pytalem czy moge liczyc na związek z tą osobą, czy ta osoba będzie tego chciała.
Wydaje mi się ze tak, ale nie rozumiem tak dużej ilości monet, nigdy żadne sprawy finansowe nie lączyly mnie z tą osoba i nie będą za pewne smile
jedynie dzieli nas troche kilometrów, prosze o pomoc! smile
Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: Pytanie o związek 30.12.10, 09:57
      As monet jako za jest ok, to zapoiwiedx nowego poczatku, realnego, więc coś co ma szanse zaistniec. Przeciw K. Monet - jakby jeszcze był inny pan, z którym pani moze chciec probowac tworzyc swoja przyszłosc.
      Wynik - 9 monet - to karta jednak mówiaca o byciu szczesliwym w samotnosci. powiem, ze dla mnie te karty nie zapowiadają szczesliwego rozwoju sytuacji.
      Prawde mówiac nie lubie interpretacji 3 kart.
      Ale dla mnie pani bedzie bardziej cenic swoją obecną sytuacje niz wchodzenie w nowy zwiazek.
      Pozdrawiam.
    • ivana Re: Pytanie o związek 30.12.10, 10:36
      Same monety mowia o tym, ze zwiazek nie jest oparty na uczuciach tylko na seksie. Jest szansa na udany seks, gdzie kazdy z partnerow zaspakaja swoje potrzeby fizyczne , niestety nie widze tu na te chwile miejsca na uczucia..ktore moga polaczyc partnerow trwale...
      Być moze cos zaiskrzy, ale nie teraz..
    • krolowa.mieczy Re: Pytanie o związek 30.12.10, 12:01
      Przywołuję do porzadku autora wątku - w regulaminie jest napisane że trzeba podać włąsną interpretację zanim forumowicze sie dołączą.
      Kasuję posty 2bieguny i Ivany do momentu, gdy napiszesz swoje spojrzenie na karty.
      • alericur Re: Pytanie o związek 30.12.10, 15:48
        Heh ależ napisałem swoja interpretację, wydaje mi się że tak as monet jako karta na tak wskazuje na duzy potencjał, karta ostrzegająca król monet jest ciężka w interpretacji... może powinienem uważać by nie dać się zdominować w tej relacji i umieć stawiać na swoim? Tak ją rozumiem mam uważać na to by ta osoba nie przyjęła postawy króla monet wobec mnie, a 9 monet to karta zysku wiec jak najbardziej tak, tylko jak już pisałem ciężko mi zrozumieć czemu sa tu własciwie same monety.

Pozdrawiam
        • 2bieguny Re: Pytanie o związek 30.12.10, 18:21
          Hej,
          Jak widzisz interpretacje sa rózne, dla mnie monety nie kojarza sie z seksem, ale sa osoby, którym mam wrazenie, ze wszystko kojarzy się z seksem big_grin
          napisałam, ze dla mnie 9 monet, to kobieta zadowolona z zycia, poukladana, samotna, własnie ja taka osobą jestem i czesto własnie ta karta wychodzi na okreslenie mojej sutuacji, zgadza sie, ze to karta bogactwa, jakiekolwiek by ono nie było, ale wg. mnie nie zapowiedz zwiazku. To takie samotne bogactwo, duchowe, mentalne intelektualne, materialne, zadowolenie ze swojego zycia, ale jednak w pojedynke. To ani karta zwiazku, ani poczatku, ani rodzinna.
          Tyle mojego smile
          Pozdrawiam.
          • alericur Re: Pytanie o związek 30.12.10, 18:27
            przy czym 9 monet to także trójkąt a ja formalnie z kims jestem, ale nie ma narazie jak widze szans na przerodzenie się tej znajomosci w wielki związek?
          • ivana Re: Pytanie o związek 01.01.11, 16:22
            Jak widzisz interpretacje sa rózne, dla mnie monety nie kojarza sie z seksem, ale sa osoby, którym mam wrazenie, ze wszystko kojarzy się z seksem big_grin

Tak, masz racje 2bieguny ,sa osoby ktorym wszystko kojarzy sie z seksem... ufff no coments
        • krolowa.mieczy Re: Pytanie o związek 30.12.10, 18:26
          Dzięki smile Nic personalnego to nie było, tylko pilnowanie porzadku big_grin
          Tak mi się skojarzył król monet jako przeciw - moze ona materialistką jest i dla niej po prostu jesteś goły? Albo moze materialistka za mocno powiedziane: po prostu chce mieć meżczyznę ze stablinymi dochodami, aby spokojnie żyć. Ktoś kto byłby jej równy lub miał więcej - jako, ze wyszła w 9 monet.
          • alericur Re: Pytanie o związek 30.12.10, 18:34
            zaprosilem ją na bardzo ważny dla mnie bal, powiedziala ze musi sie zastanowić ( ale raczej tak - bardziej spr terminy) rozłożyłem karty i układ był bardzo pozytywny ( krzyż celtycki a jako karta wyniku tez 9 monet) moze to ten bal ma byc takim wydarzeniem które moze wszystko zmienic?
    • niwa1 Re: Pytanie o związek 30.12.10, 18:34
      Na obecny czas nie możesz liczyć na związek uczuciowy, bo o taki chyba chodziło.
      Dziewczyna na silnej pozycji i sięga po towar z naiwyższych półek i trzeba się natrudzić aby ją zadowolić.
      Nie twierdzę że nie potrafiłbyś ale to nie jest ten czas, nie teraz.
      Karty nie mówią o braku szans w ogóle na przyszłość-tylko na \czas obecny.
      Pozdrawiam
      • alericur Re: Pytanie o związek 30.12.10, 18:49
        Powiem wam jak sytuacja się rozwinie po tym balu smile
    • bielunka Re: Pytanie o związek 30.12.10, 19:29
      a ja będąc zupełnym laikiem, popatrzylam sobie z ciekawości do Taraki i odniosłam wrażnie takie że sytuacja jest czysta taka niewinna dopiero kiełkuję coś więc wszytsko się moze zdarzyć "że każda rzecz, kiedy jest na pozór słaba, a to dlatego, że jest młoda i ledwie narodzona, w istocie jest wtedy najsilniejsza"

Ona traktuje to jako czystą karte " Królowie w tarocie wskazują na osoby, które nie są bezpośrednio zaangażowane w jakieś akcje - ale te, które stoją gdzieś w tle" niemniej Tobie zależy na niej i dlatego moze mieć nad tobą władze niejako. "Karta Król Monet, jako należąca do koloru Monet, związanego z żywiołem Ziemi, wskazuje też na takie cechy tych osób, jak wytrwałość, zawodowa biegłość, zdolność do firmowania swoją osobą ponadczasowych praw i wartości."

"Jednakże właściwy trop wskazał (jak zwykle) Aleister Crowley, który w swojej talii nadał tej karcie tytuł Zysk albo Korzyść. To zrozumiałe, bo skoro dziewiątki są kartami mistrzostwa, to wśród Monet musi być pod numerem dziewięć karta wyrażająca zysk jako taki, czysty zysk"

więc może na plus tzn każde z was skorzysta na tym "związku" może niekoniecznie materialny ale duchowy, emocjonalny.

i co ładnie napisałam? jak myślicie?
      • nielaik Re: Pytanie o związek 01.01.11, 15:07
        jak w temacie ciągnąłem 3 karty ( za przeciw i wynik)
        1 - As monet
        2 - Król Monet
        3 - 9 monet

Przeciw może być jakiś mężczyzna w jej życiu. Ma wszytko to czego ona potrzebuje. Niekoniecznie wartości materialne, ale chyba jest dla niej w jakiś sposób ważny. Karta za Asa Denarów to początek, coś nowego, nieznanego. Podobno jedna z szęśliwszych kart w tarocie. Więc jest jakaś szansa dla ciebie. Ona jest też chyba kobietą, która może przebierać w propozycjach.
        Nie narzeka na brak powodzenia. Wynik 9 denarów tak jakby kobieta czekała aż As lub Król do niej podejdzie, a ona sama wskaże, którego chce.
        Żeby czasem pojedynku nie byłowink

• coill Re: Pytanie o związek 02.01.11, 00:43
      uwazam ze szanse sa, ale na takie pyt to lepiej b ylby partnerski rozkl. lub jakis analizujący postawe tej osoby do nas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka