Dodaj do ulubionych

MA bez obrazków

02.01.11, 21:47
Pierwsza talia jaką kupiłam była bardzo prosta, MA bez obrazków,a WA maja takie mało przemawiające obrazy, czy ktos z was wrózy taka talią? Jak interpretujecie wtedy, czy kierujecie sie znaczeniem kart, czy kojarzycie z innymi taliami, ktore maja ilustracje, ciekawa jestem jak to jest.
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: MA bez obrazków 02.01.11, 21:57
      piwewrwsza talie zrobilam sama tzn wydrukowalam z neta..i tez mao co bylo widac ..wiec czytlam znaczenie kart a nie obrazki i calkiem dobrze mi sluzyly
    • niwa1 Re: MA bez obrazków 02.01.11, 22:16
      Właśnie, i jak tu ruszyć intuicje patrząc np. na" kilka czegoś" ? a nie na ilustrację która wyzwala w nas emocje?
      To już wtedy czysta teoria co jaka karta oznacza w numerologii-
      Pomaga numerologia i w tarocie ale ilustracja pobudza wyobrażnie.
      Intuicja, wyobrażnia, okazuje się że nie są od siebie zależne?
      smile
    • selene.tussaud Re: MA bez obrazków 02.01.11, 23:07
      Obecnie również posiadam taką talię, korzystam z opisów w załączonej książce, jak również wyszukuję w sieci. Poszukuję talii dla siebie, tzn. już znalazłam, dwie smile tylko muszę zdecydować, którą w pierwszej kolejności zakupić. Pozłacany, czy Snów, Ciro Marchetti.
    • coill Re: MA bez obrazków 03.01.11, 00:04
      hmm ja piwrwsze mialam bez obraqzkow - marsyl. teraz tez jedna urzywam taka. bardzo je lubie. Pamietam znaczenie kart. czasem jak mowisz jakby "w mozgu:" pojawia sie obrazek np 4 mieczy lezacej pani kiedy widze 4 miecze.
      Lubie te talie, czasem chce miec "spokoj" w ukladzie a jak na kazdej mam ludzika to balagan tych ludzi mam. Ale nieraz potrzebuje ludzi i obrazkismile to tak od zachcianki chyba od samopoczucia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka