Dodaj do ulubionych

Walentynki dla Coil

14.01.11, 07:27

Walentynki dla Coil:

1. Ogolny moj nastroj? - Q den
2. Co mnie zaskoczy pozytywnie? Rycerz buław
3 Negatywy dnia Umiar
4. Co bede robic rano, w poludnie, wieczorem? 9monet,Śmierć, 4 miecze
5. Jak mam sie zachowac wobec ewentualnych zyczen? 8buław
6 jak ocenisz ten dzień ( w sensie zadowolenia) - paź den
Interpretujcie dziewczyny, ja skrobnę coś później...
Msmile
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Walentynki dla Coil 14.01.11, 13:02
      ma_ewa01 napisała:

>
      > Walentynki dla Coil:
      >
      > 1. Ogolny moj nastroj? - Q den
      dobry nastrój, emocje nie będą tobą targać nadmiernie. Wyluzowana.
      > 5. Jak mam sie zachowac wobec ewentualnych zyczen? 8buław
      bądź na tak smile
      > 6 jak ocenisz ten dzień ( w sensie zadowolenia) - paź den
      zły nie był, to jednak jest coś, choć możesz na koniec mieć pewnien niedosyt
    • ivana Re: Walentynki dla Coil 14.01.11, 15:11

> 1. Ogolny moj nastroj? - Q den
      W tym dniu bedziesz pewna siebie, wyluzowana, otwarta...bedziesz czula sie piękną kobietą wartą adoracji i podchodow ewentualnych "cichych wielbicieli"wink . Moze dlatego ze juz rano dostaniesz jakis prezent od krola bulaw. ktorego w ogole sie nie spodziewalas? Sek w tym, ze Ty oczekiwalas czegos wiecej a ta niespodzianka bedzie taka "akuratna" na te okazje czyli, moze mily sms, moze zyczenia telefoniczne, moze mala maskotkawink (pojechalam po fantazji a cowink )i o tym moim zdaniem mowi wlasnie Umiarkowanie. Smierc mowi ze zrozumiesz w koncu iz milosc nie odrodzi sie w takiej formie jakiej oczekiwalas co doprowadzi Cie do smutku i chwilowej zadumy sam na sam z samą sobą...(4 miecze)
      Na ewentualne zyczenia odpowiadaj milo i szybko, nie ociagaj sie z odpowiedzia na nie bo z pewnoscia ktos niecierpiliwie bedzie czekal na Twoj odzewwink
      Z tego dnia wyciagniesz pewna nauke o facetach ale nie zapadnie ona w Twojej pamieci na dlugo bo przeciez paż denarow jest jeszcze niedojrzaly i dopiero uczy sie wyciagac wnioski z popelnionych błędow , ale checi mawink

Podsumowujac. Bedziesz wygladac pieknie...bedziesz miala dowody sympatii od mezczyzny..naucz sie cieszyc z drobiazgow a dzien uznasz za bardzo udanywink
      Buziaki
    • coill dziekuje:) 14.01.11, 15:27
      za postawione karty oraz interpetacje Ivany i mIss.smile

jestem ciekawa jak to bedzie, zwlaszczal,ze...ja nie obchodze walentynek szczeegolnie hehewink
      Jesli wypadają w tygodniu = to ich nie ma. jak w wekend to tak, co roku idziemy na impreze waentynkowa(moja paczka, lub moja paczka + ew. nasi partnerzy jesli są) i w sumie tylko raz w zyciu obeszlam je inaczej, rok temu...poprostu przed pojsciem na impreze poszam z S do restauracji i dostać prezenty.

w tym roku wypadaja w poniedziaek, wiec imrepza moe byc najwyzej w weekend przed, a nie dokadnie 14stego, glupi ten dzień;/ ale z karty wynika ze mnie moze zaskoczy jakis wielbiciel haha big_grin
      szkoda ze ta smierc tam wisi, wieczorem 4 miecze uncertain chyba cos smutnego mi bedzie doskwieerac. Zdam relacje big_grin

ciekawi mnie ta krolowa den, bo zadko wycohdzi na mnie jako nastroj itp
    • coill Re: Walentynki dla Coil 14.01.11, 15:28
      ma_ewa01 napisała:
      > 2. Co mnie zaskoczy pozytywnie? Rycerz buław

o ! jak Ivana napsaa, ktos z kijem wyskoczybig_grin
    • nielaik Re: Walentynki dla Coil 14.01.11, 20:36
      ma_ewa01 napisała:

Walentynki dla Coil:

1. Ogolny moj nastroj? - Q den
      Nastrój oczekiwana i przygotowań, głównie ubraniowo-kosemetycznych.
      2. Co mnie zaskoczy pozytywnie? Rycerz buław
      Nagle akcja potoczy się w nieprzewidzanym kierunku. Dużo chodzenia po mieście, przemieszania sie z punktu A do B.
      3 Negatywy dnia Umiar
      Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu, zmęczenie. To będzie dzień, który do reszty wypompuje. Przyczyną jest pewnie Rycerz Buławsmile
      4. Co bede robic rano, w poludnie, wieczorem? 9monet,Śmierć, 4 miecze
      Rano będą zabiegi pielęgnacyjne, kilka telefonów. Śmierć mi się pokazuje często jako kontynuowanie czegoś, dokończenie. Jeżeli Coill jest już z kimś umówiona, niech nie liczy, że druga strona odpuści choćby jednen punkt programu. Chyba, że organizatorem Walnetynek jest Coill. Tak mi się wydaje przez tą 9 denarów, że to właśnie kobieta będzie coś organiozwać, zapraszać. Wieczorem zmęczenie po całym dniu, na nic już nie będzie miała ochoty.
      5. Jak mam sie zachowac wobec ewentualnych zyczen? 8buław
      Zrewanżować się życzeniami.
      6 jak ocenisz ten dzień ( w sensie zadowolenia) - paź den
      Interpretujcie dziewczyny, ja skrobnę coś później...
      Złoto, platyna, coś dostaniesz.
      • coill Re: Walentynki dla Coil 15.01.11, 12:33
        to jest interesujace nielaik ehehesmile faktycznie karty oga mowic ze nie bede w ten dzien w domu siedziec,a jesli pojde na uczelnie...to i tak cos pozatym bede robila, bo zwyczajne wyjscie na uczelnie mnie nie przeciąza, pozatym nie maluje sie nawet jak tam ide.. a tu Q denarow na sam poczatek.rano 9 monet, ogolem paz...monety wiodące, pod koniec faktycznie opadek sił(albo zmeczona bede albo humor zly).. no chyba ze te motety jakies zakupy sugeruja..moze przypadkiem beede miec pieniadze i akurat tego dnia pojde je wydac? ehehe choc tu by mi R kijów nie pasowal zabardzo
    • coill Re: Walentynki dla Coil 17.01.11, 14:21
      niech ten rycerz kijow to jakies facet bedzie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka