Dodaj do ulubionych

PLOTKA W KARTACH

15.01.11, 15:11
zastanawiam sie jak to u was wychodzi, jesli cos sobie wrozycie i karty mialy by pokazać plotkę lub ze ktos np wogole nazmyślał historię o was.
np. pytacie czemu partner zły, i karty pokazuja Plotkę. Lub w pszyszlosci jakiesj itp??

U mnie kiedys był to Księzyc.
Obserwuj wątek
    • pacha.mama Re: PLOTKA W KARTACH 15.01.11, 15:19
      5 mieczy.
      • coill Re: PLOTKA W KARTACH 15.01.11, 15:51
        pacha.mama napisała:

> 5 mieczy.
        fakt, a zapomnialam ze 5 mieczy tez mialam przezycie z plotka przykra
    • wands Re: PLOTKA W KARTACH 15.01.11, 15:37
      5 mieczy, 7 mieczy, diabeł, księżyc smile
      • coill Re: PLOTKA W KARTACH 15.01.11, 15:53
        a paz mieczy np myslisz moze byc? jako plotkarz,
        • wands Re: PLOTKA W KARTACH 15.01.11, 16:04
          paź mieczy bardziej kojarzy mi się z ironią, złośliwością i żartem, raczej otwarte działanie niż robienie komuś czarnego pr-u za plecami,
          ale ja się dopero uczę, więc to tylko moje odczucia na temat kart
          • lukrusia Re: PLOTKA W KARTACH 15.01.11, 17:42
            Q.Mieczy -wskazuje na rozpowszechnianie plotek (tylko takich plotek , które sa prawdą ) , które nie chcą inni słyszeć bo boją się prawdy.
            • lilith-2 Re: PLOTKA W KARTACH 15.01.11, 17:51
              lukrusia napisała:

> Q.Mieczy -wskazuje na rozpowszechnianie plotek (tylko takich plotek , które sa
              > prawdą ) , które nie chcą inni słyszeć bo boją się prawdy.

Zgadzam się, podobnie pokazuje się karta "Sąd ostateczny", to też plotki tylko w szerszym gronie, takie przysłowiowe mycie komuś d.py. Plotki nieprawdziwe to 5 mieczy.
              • blue_kwiatuszek Re: PLOTKA W KARTACH 15.01.11, 18:05
                Q.kijów -potrafi plotkę tak rozognić , ze może dojśc do 5kijów .

5mieczy , 7mieczy = to plotki ale takie , które nie do końca są prawdziwe .Półowa jest prawda a druga częsc zmyślona.

3miecze -plotka , która potrafi zablec pod ukłuciem słów .
    • zainteresowany1977 Matrix i plotka. 15.01.11, 22:28
      ,,Morfeusz: Nie, Neo. Próbuję powiedzieć Ci tylko, że kiedy będziesz gotowy nie będziesz musiał." - cygnus.et.put.poznan.pl/~piotrw/mistycyzm/matrix_archetypy.htm
      I analogicznie, gdy ktoś będzie dojrzały nie będzie się już bał plotek, będzie ponadto smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka