Dodaj do ulubionych

2 osoby i sms

19.01.11, 22:25
Podejrzewam te dwie osoby o napisanie sms-a .
Która z tych dwóch osob napisała smsa -donosiciela?
1osoba :10kielichów . 7kielichów. Krol mieczy Kobieta
Ładne karty na tą Pania wyszły więc wątpie aby to ona napisała tego smsa .Hmm zastanawia mnie ten krol mieczy

2osoba:9monet, 6mieczy, Świat Kobieta

9monet a więc wszystko wydobyć na wierzch .Zastanawiam sie nad tą panią bo może to ona wysłała tego sms-a gdyż i 9monet i świat to karty otwarte .6mieczy to brama a więc pierwsza pani odpada ale ta była by mi bliżej podejrzana .

pozdrawiam serdecznie i poprosze o pomoc przy interpretacji kiss
Lukrusiasmile
Obserwuj wątek
    • coill Re: 2 osoby i sms 19.01.11, 23:00
      lukrusia napisała:

> 1osoba :10kielichów . 7kielichów. Krol mieczy Kobieta
      > Ładne karty na tą Pania wyszły więc wątpie aby to ona napisała tego smsa .Hmm z
      > astanawia mnie ten krol mieczy

kurde, Krol mieczy pisze, ale z 2 str ma chyba odwage cywilna by sie przedstawic, jednak przy 7miu kielichach mogl cos przekrecic(tozsamosc?)) gdyby to bylo 7 mieczy bylaby pewnosc hehe, a 7 kielichow nie wiemuncertain
      nie latwe te karty masz;/

> 2osoba:9monet, 6mieczy, Świat Kobieta
      >
      > 9monet a więc wszystko wydobyć na wierzch .Zastanawiam sie nad tą panią bo może
      > to ona wysłała tego sms-a gdyż i 9monet i świat to karty otwarte .6mieczy to b
      > rama a więc pierwsza pani odpada ale ta była by mi bliżej podejrzana .

hm..wlasnie przez te 6 mieczy zastnawialabym sie czy to nie ona...m isie 6 kojarzy z wysylaniem smsa, to kontakt internet... nawet jak paczki odbnieralam/zakupy wychodzila..Swiat moze byc tez plotkami w sensie, duzo ludzi wszystko wie, ale to tak samo pasuje do 10 kielichow jako do grupy. Faktycznie ktos "zachowując pozory" mogl wyslac sms kt chcial by wyszedl na Swiat...

...ale cos mi bardziej pasuje na te pierwszą.Krol mieczy sprytny, moze umiec manipulowac - tu cos przekłamał(7 puch).

czy w kt. z tych kart zawiera sie tresc smsa?
      • lukrusia Re: 2 osoby i sms 19.01.11, 23:06
        W tym smsie ktoś sie podpisał za mnie i wkręcił w niemiłą sprawę(nieprawdziwą ) , która miała na celu właśnie wyjście na światło dzienne.
        • coill Re: 2 osoby i sms 19.01.11, 23:22
          jeszcze przemysle. ale jezeli chodzi o to ze Ktos udał Ciebie, to stawiam na osobe nr 1.
          • coill Re: 2 osoby i sms 19.01.11, 23:24
            przypomnialo mi sie, ze ja kiedys "poszukiwalam" osobnika kt w sprawie kłamał. i jedna z osób pokazał Król mieczy(+chyba wlasnie jakies puchary, mozliwe bardzo ze 7 ale glowy uciac niedam, nie wazne). Pomyslalam ze eee, Krol mieczy? taki "prawy" uparty i wogole odwazny gdzie tam nie klamie. Wlasnie to ten osobnik klamał i nazmyslal. Z zimna-mieczowa krwią, manipulujac sytucja
      • asia.33 Re: 2 osoby i sms 19.01.11, 23:10
        zgadzam sie z coill 7puch to sciema az sie kurzy y krol mieczy wiadomosci
        • lukrusia Re: 2 osoby i sms 19.01.11, 23:28
          Coil i Aniu wiecie już od pewnego czasu ktos podkłada mi ''swinkę '' i mam przeczucie , ze to te dwie panie .
          Czy dobrze podejrzewam te dwie osoby ?
          as kijów
          rycerz kijów
          2monety

przeczucie mam chyba dobre as kijów jak to sie mówi na trop trafiłam ale rycerz kijów hmm może to jakis mężczyzna jeszcze sie kryje za tym .2monet to moje wachanie ale tez wachanie nad tymi dwoma paniam .
          • coill Re: 2 osoby i sms 19.01.11, 23:48
            lukrusia napisała:
            > przeczucie mam chyba dobre as kijów jak to sie mówi na trop trafiłam ale rycerz
            > kijów hmm może to jakis mężczyzna jeszcze sie kryje za tym .2monet to moje wac
            > hanie ale tez wachanie nad tymi dwoma paniam .

2 monet to moze tez oznaczac wspolprace dwoch osob/umowe. osobnik wział kija w swoje ręce, ale uzgodnił to z kims jeszcze. W sensie ze to nie jedna osoba samodzielnie zrobila, moze jedna wyslala ten sms, ale nie dzialala samotnie.
            Wiecej nie wypowiem sie odnoscie tego drugiego pytania..bo..... nie umiem smile
            • lukrusia Re: 2 osoby i sms 19.01.11, 23:55
              W każdym razie dziękuje baardzo Kochane za pomoc Asiukiss i Coil kiss
              Wasze interpretacje są bardzo pomocne kiss

• coill Re: 2 osoby i sms 20.01.11, 00:03
                fajnie ze sie wkoncu na cos przydalam hehe, w zamian za Twoja trafna wrozbe dla mnie z wrzezsniawink

tak pozatym wspolczuje. Tez bylam kiedys taka jakby "ofiara" takiego spisku czyjegos wlasnie, niefajna sprawa ;/
                • blue_kwiatuszek Re: 2 osoby i sms 20.01.11, 00:30
                  Lukrusiu wachasz się nie jestes jeszcze takna 100 %pewna te dwie panie to agentki sa i niby iesz ale nie masz odpowiedzi czy to napewno ten trop jest dobry .
                  W każdym razie rycerz kijów to ównież jakiś mężcyza może być takze wg mnie to moga byc te panie i jakiś pan .

Pozdrawiamsmile
                • lukrusia Re: 2 osoby i sms 20.01.11, 17:30

coill napisała:

> fajnie ze sie wkoncu na cos przydalam hehe, w zamian za Twoja trafna wrozbe dla
                  > mnie z wrzezsniawink
                  >
                  > tak pozatym wspolczuje. Tez bylam kiedys taka jakby "ofiara" takiego spisku czy
                  > jegos wlasnie, niefajna sprawa ;/

Coil a mogła byś mi wysłac linka do tej wróżby bo nie pamietam na co wróżyłam a chciała bym sobie porównac kartykiss
                  Ciumekkiss
    • lilith-2 Re: 2 osoby i sms 20.01.11, 08:42
      2osoba:9monet, 6mieczy, Świat Kobieta

9 monet to tak jak napisałaś, wydobycie czegoś na wierzch...6mieczy + świat...no i poszło w świat.
      Król mieczy zawsze pokazuje mi uczciwych ludzi, jak dotąd się nie zawiodlam. 7puch to mogą być twoje wątpliwości. Myślę że chodzi o drugą panią, 9 monet to zdradliwa karta.
      • misboaa Re: 2 osoby i sms 20.01.11, 08:56
        Dla mnie bezapelacyjnie to 2.
        Pamiętam wątek coill, ale nie pamiętam kart obok a wiadomo Mieczowy mógł się pojawić w różnym kontekście. Dwrójka w tej sprawie ma na myśli przede wszytkim siebie i swój interes w tym.
        Z drugiej strony karty na to czy dobrze typujesz te panie dla mnie nie są jasne, ale i pytanie poatawiłaś zawiłe.
    • krolowa.mieczy Re: 2 osoby i sms 20.01.11, 20:34
      Również mam odczucie że pani nr 2 puściła w świat to co wiedziała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka