Dodaj do ulubionych

SEN PORADA WYPROSZONY..

28.01.11, 15:44
to pyt glownie do tych co moze sie interesuja tym? ok 60%moich snow sprawdza mi sie, reszta to stek bzdur..stad nie zawsze umiem odroznic czy sen jest "proroczy" czy to znowu jakies fantazje senne. i dopiero po fakcie jak sie os stanie wiem co bylo bzdura we snie a co nie. tak jest i tym razemwink

Zdarza mi sie wymodlić, albo prosic Aniola Stroza o porade,wskazuwke we snie itp. Ostatnim razem zrobilm to jakos w listopadzie, nie wiedzialam co zrobic- ktorego faceta wybrac. Przysnila mi sie przykra sytuacja dosc, ktora mialaa faktycznie potem miejse gdy wybalam tego ze snu(z ktorym mialam ten nieprzyjemny sen).

Wczoraj zrobilam podobnie, plakalam i poprosilam o sen. Bo juz nie wiem co robic, mysle..po co trqacic czas mam i nadzieje jezli moze sytuacja z Nim nie jest do naprawy? Moze juz go nie zobacze a on sie tylko bawi i nasmiewa lub wykorzystuje moje uczucia? Wiedzac to przeciez bym nawet minuty nie tracila na niego.. a moze ktos inny jest w pzxyszlosci i ta "milosc" oddala mnie od poznania tego jedynego??
No i mialam sobie sen,przed oburzeniem.. Przysnil mi sie On. Bylismy razem,wszsytko po staremu. BYl u mnie wyjechal do domu, mial wrocic w sobote(jakies waazne wydarzenie bylo w ten dzien,imrpeza moze? nie pamietam jakie). Nie wrocil(ta..),ale wrocil dzien po. Potem znow mial byc, zmienil termin - ale BYŁ, porpostu z poslizgiem. Snilam tez ze opowiadal bajki moim znajomym przy piwie(to moze byc sygnalem ze zmyslac lubi, i ze klamstwo przy nim zostaniewink
Snilo mi sie ze bylam w ciazy z brzuchem jechalam wybierac szpital do porodu bo nadchodziłuncertain pod koniec snu zrobilam mu cos do jedzenia(bo przyjechal), poszlam sie myc. W wanne uslyszalam ze wyszedl, wiec zaczelam myslec... ze czego jja sie spodziewalam po powrocie do niego, caly on. Odmienilo mu sie, wystarczy ze jestem w wannie i jemu juz sie zmienia zdanie, nawet sie nie pozegnal tylko uciekl do domu kiedy ja sie myje, jaki niestaly czlowiek!! w tej chwili wszedl mi do lazienki, powiedziel ze jest tu przeciez, i ze zmywa po mnie naczynia,i kiedy ja wyjde my w tym pomoc?

co o tym myslicie? Bo mi sie wydaje ze skoro prosilam o wskazówke... to teoretycznie mam jasnqq odpowiedz - jak bedzie wygladac miedzy nami, ale tez ze nie bedzie az tak zle jak mysle(ze ucieknie,zniknie oszuka...albo ze juz go nie zobacze?)..ale jakos boje sie ze to sen, typu "marzy mi sie zeby bylo dobrze".. zna sie ktos?sad

kart nie losowalam na sen, bo ostatnim razem jak to zrobilam to nic nie rozumialam ;D
Obserwuj wątek
    • lilith-2 Re: SEN PORADA WYPROSZONY.. 28.01.11, 17:46
      Ten sen pokazuje, że istnieje taka możliwość że się zejdziecie, co więcej jest możliwa wspólna przyszłość (ciąża we śnie). Czy to dobrze czy to źle, musisz ocenić sama. Moim zdaniem nie zmieni się to, że nie masz w nim oparcia, to jest człowiek nieprzewidywalny (w typie koła fortuny), twoje życie z nim (w przyszłości) to ciągła niepewność, czekanie, możliwe rozstania i powroty. Końcówka snu wywołuje u mnie skojarzenie, że to jest ktoś, kto w sytuacjach wymagających wsparcia drugiej strony jest (lub będzie) przy Tobie tylko pozornie. To wszystko co udało mi się wyczytać z tego snu.
      • coill Re: SEN PORADA WYPROSZONY.. 28.01.11, 19:06
        lilith-2 napisała:

> Ten sen pokazuje, że istnieje taka możliwość że się zejdziecie, co więcej jest
        > możliwa wspólna przyszłość (ciąża we śnie). Czy to dobrze czy to źle, musisz oc
        > enić sama. Moim zdaniem nie zmieni się to, że nie masz w nim oparcia, to jest c
        > złowiek nieprzewidywalny (w typie koła fortuny), twoje życie z nim (w przyszłoś
        > ci) to ciągła niepewność, czekanie, możliwe rozstania i powroty. Końcówka snu w
        > ywołuje u mnie skojarzenie, że to jest ktoś, kto w sytuacjach wymagających wspa
        > rcia drugiej strony jest (lub będzie) przy Tobie tylko pozornie. To wszystko co
        > udało mi się wyczytać z tego snu.

jestem wdzieczna Ci za pomocwink wiesz moim podst. pytaniem w tej prosbie o sen bylo to, czy wogole jest szansa(chocby na pogodzenie i proby jakiekolwiek), bo moze sie oszukuje.
        jak napisalas(jestem w szoku haha) - to Kolo fortuny, on potrafi wszsytkie swoje plany w przeciagu godziny z 5 razy zmienic..nie tyczy sie to mnie, wszytkiego.
        jaa wiem ze bedzie nierpzewidywlny, ale mam ost.lęki ze nie bedzie go wogole, ze wiesz ze on oszukal itp i pewlno roznych innych mysli... chyba ten sen jednak je troszke rozwiewa.
        odnosnie koncowki snu, co rozumiesz przez "bycie pozornie"?
        • czu-jka Re: SEN PORADA WYPROSZONY.. 28.01.11, 19:14
          Ja sny odczytuje w kategoriach tego co dzieje się w Twoim wnętrzu a nie biegu spraw w rzeczywistości.
          Moim zdaniem boisz się tego, że Cię zostawi, że nie będziesz mogła na niego w liczyć w najtrudniejszych momentach. Ciąże zinterpretowałabym jako coś kiełkującego w Tobie, jakieś nowe postrzeganie spraw. Myślę, że ten brak kontaktu nie pozostaje bez wpływu na Ciebie.
        • lilith-2 Re: SEN PORADA WYPROSZONY.. 28.01.11, 19:29
          "bycie pozornie" tzn że on być może nie potrafi być dla Ciebie psychiczną podporą, brak komunikacji na poziomie emocji, być może inaczej odczuwacie. Z pewnymi problemami możesz zostać sama, pomimo tego, że on będzie obok, nie będzie rozumiał.
          • coill Re: SEN PORADA WYPROSZONY.. 30.01.11, 11:13
            lilith-2 napisała:

> "bycie pozornie" tzn że on być może nie potrafi być dla Ciebie psychiczną podpo
            > rą, brak komunikacji na poziomie emocji, być może inaczej odczuwacie. Z pewnymi
            > problemami możesz zostać sama, pomimo tego, że on będzie obok, nie będzie rozu
            > miał.

bardzo mnie interesuje jak bylas w stanie to ze snu wyciagnac, bo bardzo madre i pasujące rzeczy mowiszsmile
            • ma_ewa01 Re: SEN PORADA WYPROSZONY.. 30.01.11, 11:51
              Zgadzan się z dziewczynami, że ten typ tak ma i taki z niego póki co znikający punkt.
              Ale potem jest ciąża, wspólna codziennośc i on cudownie odnaleziony w tej codzienności, wykonujący prostą przyziemną ( uziemiającą ) czynność- zmywanie naczyń w Waszym domu. Ty zajmujesz się sobą- mycie może symbolizować oczyszczanie się ze złych emocji i schematów, zajmowanie się własnym rozwojem, sobą, pokazaniem jemu, ze sama dla siebie wiele znaczysz i możesz o siebie sama zadbać. Sen Ci tez pokazał, zebyś bardziej skupiła się na sobie, zatroszczyła się o swoje potrzeby, wtedy on bardziej Ciebie doceni i będzie starał dotrzymać Ci pola ( jest tuż obok, zmywa gary). Obydwoje zajmujecie się w pewnym sensie oczyszczaniem, myciem, co może świadczyć o chęci polepszenia Waszej relacji, szczególnie z jego strony.
              Ogólnie myślę że sen pokazał Twój brak zaufania do niego i możliwość jego przemiany na lepsze, ale bez przesady. Pokazał też Tobie, jak do tego doprowadzić - skup się bardziej na sobie, zadbaj o swoje sama, żyj normalnie bez odkładania na potem...
              Jak dla mnie to dośc optymistyczna odpowiedź.
              Msmile
              • coill Re: SEN PORADA WYPROSZONY.. 30.01.11, 12:36
                dzieki ma_ewa.ja wsny wierze bardzo, sprwdzaja mi sie bardziej niz karty, niestety częsc to bzdury senne lub marzenia, nie zawsze umiem to odroznic... ale modlilam sie o ten sen przed usnieciem bardzo mocno, wiec postanowilam go nie ignorowac smile

nie wpadlabym na to by czynnosc mycia wogole brac pod uwage! a faktycznie, ja w wannie(wkurzona ze uciekl) a on tez MYJE...
                wogole w tej wannie poza myciem pamietam, goliłam się myslac w glowie, ze musze byc gładka dla niego na noc skoro przyjechal, no a potem myslalam ze wyszedl i bylam zla hehebig_grin
            • lilith-2 Re: SEN PORADA WYPROSZONY.. 30.01.11, 12:36
              Chodzi dokładnie o ten urywek:
              pod koniec snu zrobilam mu cos do jedzenia(bo przyjechal), poszlam sie myc. W wanne uslyszalam ze wyszedl, wiec zaczelam myslec... ze czego jja sie spodziewalam po powrocie do niego, caly on. Odmienilo mu sie, wystarczy ze jestem w wannie i jemu juz sie zmienia zdanie, nawet sie nie pozegnal tylko uciekl do domu kiedy ja sie myje, jaki niestaly czlowiek!! w tej chwili wszedl mi do lazienki, powiedziel ze jest tu przeciez, i ze zmywa po mnie naczynia,i kiedy ja wyjde my w tym pomoc?
              Niby wyszedł, a jednak został- czyli niby jest (trudno zaprzeczyć, skoro fizycznie jest obok), ale go nie ma (brak wsparcia, zrozumienia, jakbyś trafiała w próżnię)
              twoje emocje w tym śnie to rozczarowanie, smutek, czujesz żal do niego. W tym momencie wchodzi on z jakimiś pretensjami, czyli jego reakcja jest zupełnie nieadekwatna do emocji, które wyraziłaś we śnie. Wydaje mi się że on w ogóle "nie odbiera" przekazu na poziomie emocji, do niego trafiają tylko słowne komunikaty, całą resztę przepuszcza przez siebie jak przez filtr.
              Jeżeli trafiłam to swoje oczekiwania musisz mu oznajmiać drukowanymi literami, jak w 3monet, sam się nie domyśli o co chodzi. Może to jest sposób na niego.
              • coill Re: SEN PORADA WYPROSZONY.. 30.01.11, 13:11
                lilith-2 napisała:
                > Jeżeli trafiłam to swoje oczekiwania musisz mu oznajmiać drukowanymi literami,
                > jak w 3monet, sam się nie domyśli o co chodzi. Może to jest sposób na niego.

Kocham Cie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka