Dodaj do ulubionych

O co koledze chodzi-prośba o karty

02.02.11, 22:19
Mam kolegę, wychodzimy czasami na piwo, a właśnie zaprosił mnie jako osobę towarzyszącą na wesele. Lubię go, ale tylko jako kolegę. Nie jestem pewna jego nastawienia. Czy ktoś chciałby sprawdzić jakie on ma intencje wobec mnie? Czy tylko na tle koleżeńskim, czy będzie startował do mnie?
Z góry dziękujęsmile.
Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: O co koledze chodzi-prośba o karty 02.02.11, 22:48
      a co bys chciała partnerski czy cos innego?
      • czu-jka Re: O co koledze chodzi-prośba o karty 02.02.11, 22:56
        Obojętnie, tak naprawdę chodzi tylko o sens czy on próbuje mnie poderwaćsmile. Bardzo bym sobie tego nie życzyławink.
      • niepokornazonka Re: O co koledze chodzi-proĹ?ba o karty 03.02.11, 02:14
        tez uwazam,ze patnerski bedzie w przypadku tego pytania odpowiedny.
        • czu-jka Re: O co koledze chodzi-proĹ?ba o karty 03.02.11, 08:15
          może bycsmile
    • 2bieguny Tajna kieszeń 03.02.11, 09:17

zrobię tajna kieszeń, Jaki jest stosunek Pana do Czujki?
      Z przełożenia - paz bulaw/ 3 mieczy/ 10 monet
      Tajna Kieszeń
      **** 1 ****
      2**12*****4
      3*****13**5
      6*********9
      7********10
      8********11

1) Cel w stosunkach u Czujki - 7 monet
      2,3,4,5) Co pan o Tobie myśli, co do Ciebie czuje (jego
      wewnętrzne odczucia) - ksiezyc/6mieczy/K. bulaw/6 puch
      6,7,8) Jak on zachowuje się wobec Ciebie -as bulaw/kolo fortuny/Q puch
      9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 buław/ 7 bulaw/ swiat
      12) Co pan ukrywa -rydwan
      13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - Q monet
      Musze przyznac, ze pierwszy raz robie ten rozkład i mnogosc kart mnie zmęczyła smile ale do dzieła.
      Ty mało jestes panem zainteresowana, nie widzisz się u jego boku, taka jestes poprawna, ale nic w tym nie ma z uczuc, taka racjonalnośc, stosunki wasze są zwyczajnie poprawne, nie chcesz go jakos ranic, ale tez nie chcesz się do niego zblizac, niby to karta zbierania plonów, ale ty w tym miejscu ziarna nie siałas i jakis plonów nie oczekujesz.
      U pana tez wielce ciepłych uczuc nie widze, pan tak naprawde mysli o tobie róznie, raz lepiej , raz gorzej, takie mam wrazenie, jak bys była w jego oczach osoba nieustabilizowaną, w której zyciu moze sie jeszcze wiele zdarzyc, on chyba za dobrze cię nie zna, łaczą was jakies przeszłe sprawy, cos co było kiedys, moze to znajomy sprzed lat, pomyslał ze ze moze cię zaprosic i chyba nic wiecej. K buław odczytuje jako to zaprodzenie i tyle.
      Pan Cie zaprosił, nie jest pewny czy się zgodzisz, czy nie, czeka pewnie na Twoją decyzje, tak za bardzo niczego nie oczekuje, ale gdzies tam ma chyba nadzieję, a moze i obawy, ze jakas nic sympatii się zawiąze. Ale Q puch nie traktowałabym jako super uczucia w twoją strone po kole fortuny, moze nie wyklucza, ale tez nie jest to jakas dominanta.
      W najblizszym czasie, zamierza sie dobrze bawic w Twoim towarzystwie, bedzie się starał, zeby było miło, jak się zgodzisz, ale jak się nie zgodzisz, to się elegancko wycofa i pójdzie sobie dalej, nie bedzie cię nekał, tak to mu nie zalezy.
      Potrzebana mu towarzyszka na imprezkę i to go zmusiło do działania, chce się pokazac, jako facet, który ma kobiete z która moze przyjsc, zle by sie czuł gdyby poszedł sam, moze tak byc, Q monet - to moze byc ze mu ktos z bliskich matka, siostra kazały kogos zaprosic, zeby jednak nie przyszedł sam.
      I tyle, chyba Cię nie kocha, nie zamierza usidlic, mam wrazenie, ze to takie kolezeńskie zaproszenie, ze mu po prostu bedzie miło i przyjemnie jak się zgodzisz, alenic złego nie mysli.
      Ja bym poszła. Nachalnosc pana Ci nie grozi.
      pozdr.
      • 2bieguny jeszcze klimat 03.02.11, 09:23
        dla mnie bardzo wazne są te karty z przełozenia, praktycznie nie robie zadnego wiekszego rozkłądu bez tego
        No to tutaj pan Ci zaproponował, Ty sie zdziwiłas, boisz się, czy to nie sidła na Twoja wolnosc big_grin ale wg mnie to tylko propozycja przyjemnego spedzenia czasu smile Seks propozycji nie bedzie smile
        • czu-jka Re: jeszcze klimat 03.02.11, 14:00
          Narazie odniosę bez analizy kart, bo zajmuje mi to jeszcze dużo czasu
          To jest mój kolega z czasów studenckich. Na 1 roku kumplowaliśmy się, po czym on zaczął robić do mnie podchody, ale ja w niezbyt ładny sposób dałam mu do zrozumienia, ze nic nie będzie.No i kontakt się urwał. Przez studia nie mieliśmy już kontaktu, ale odnowił się parę lat po. Czasami spotykamy sie na kawe jak jest w okolicy, mamy internetowy kontakt.
          Lubię go, ale zachowuje się zachowawczo. Bałam się, ze moze miec jakies nadzieje, mimo, że parę razy podkreśliłam, że nic traktuje go tylko koleżeńsko.
          Z seksu tym bardziej nicismile
          Dziekuję Ci 2bieguny.
          Jakiś czas temu miałam magiczny sen i muszę przyznać (mimo, że to może głupio zabrzmi), że śniłaś mi się. Pierwszy raz śnily mi się karty i to, że w tej magicznej aurze Ty wróżyłaś. Fajny sen, ale niestety zapomniałam o co konkretnie chodziłosmile.
          • 2bieguny Re: jeszcze klimat 03.02.11, 14:24
            eszkoda, ze nie pamiętasz wink
            • czu-jka Re: jeszcze klimat 03.02.11, 14:30
              Pamiętam tylko klimat. Był domek w lesie (jak w bajkachsmile) i taka kolorowa, bardzo pozytywna aura. Trochę mgliście. Pamiętam, że ja kładłam karty, a Ty również, jakby w innym pomieszczeniu, części domu. Czułam pozytywna energię i coś chciałam Ci powiedzieć. Tyle pamiętamsmile
              Taki to był sen.
          • neceg Re: jeszcze klimat 03.02.11, 14:57
            Witam.
            Mnie sie wydaje, ze facet sobie jednak marzy o tobie i to zaproszenie wynika z checi pokazania sie z Toba, zaimponowania kolegom, a i moze cos z tego wyjdzie?
            Tu znowu marznia, ksiezyc+6mieczy, wspomina sobie, chcialby sie pokazac z jak najlepszej strony, k.bulaw to taki uwodziciel ale z 6 pucharow- nic groznego, chcialby przyjemnie czas spedzic, poczuc sie jak dawniej, odnowic relacjie.
            Moze ma nadzieje, ze po kilku spotkaniach kolo sie obroci i jakies uczucie zakielkuje?
            Ukrywa pociag do Ciebie , imponujesz mu... cel to Q.monet..
            Tak ja to widze. Pozdrawiam
            • czu-jka Re: jeszcze klimat 03.02.11, 15:56
              Oj, lepiej nie.
              Zgodziłam sie pójść, czysto kolezensko.
              • 2bieguny Re: jeszcze klimat 03.02.11, 17:20
                ... i bardzo dobrze, pamiętam kiedy szukałam kogoś i nikt nie chciał pójśc, to było mi strasznie smutno, a kiedy to wesele, napiszesz nam jak było?
                Moim zdaniem będzie po kolezeńsku, może i chłopak ma jakies nadzieję, ale naciskał nie bedzie smile Zobaczysz smile Zachowa się z klasą wink
                • czu-jka Re: jeszcze klimat 03.02.11, 18:18
                  Wesele za 2 tyg. Napiszę napewno.
                  Zastanawiałam się, bo będę musiała przejechać jakieś ok 200 km, ale ma po mnie przyjechać, więc nie jest źle.
        • czu-jka Zapłata 03.02.11, 14:26
          Mimo tego, że jesteś na diecie przesyłam przepis na mój specjał-Blok czekoladowy. Zawsze robi furoręsmile.
          Czuj-kowy blok czekoladowy
          margaryna
          2 szkl cukru
          1/2 szkl wody
          opakowanie mleka w proszku
          5-6 lyzek kakao
          bakalie, kilka opakowań herbatników
          Margaryne rozpuścić z cukrem, wodą i kakao. Zdjąć z ognia, dodać mleko w proszku, bakalie i połamane herbatniki.
          Pychasmile
          Smacznego
          • 2bieguny Re: Zapłata 03.02.11, 14:48
            w ramach walki z kg ide za chwile na basen big_grin
            • czu-jka Re: Zapłata 03.02.11, 15:52
              Ja w ramach diety objadam się właśnie żelkamismile.
              • 2bieguny Re: Zapłata 03.02.11, 17:21
                a zelki są dietetyczne?
                • czu-jka Re: Zapłata 03.02.11, 18:13
                  331 kcal w 100 g. Ja zjadłam 200smile
                  • nielaik Re: Zapłata 06.03.11, 19:01
                    Z przełożenia - paz bulaw/ 3 mieczy/ 10 monet
                    Dwa typy. Traktuje cię po koleżeńsku tylko, na co wskazuje Paź Buław i 3 mieczy, czyli rozmowy i o wszystkim i i niczym. A 10 monet mówi o jakiejś propozycji związnej z zarobkiem. Albo karty mówią o jakimś rozczarowaniu, jednostronnej korzyści.
                    Stoi kobieta przy drzewie i się zastanwia czy zebrać denary czy ich nie zebrać. A może ktoś inny wejdzie na drzewo i je zbierze. Tak zaprosił bo może musiał kogoś przyprowadzić na wesele. Napisałabym nawet, że chce cię prosić o przysługę, z której on może mieć pieniądze, albo jakiś profit.
                    Nie wiem jak czytać te karty, bo nie mają konkretnie przypisanego pytania. Nie wiem czy Król Buław to co o tobie sądzi, czy jego uczucia.
                    W podejmowaniu decyzji kierujesz się intuicją, masz według niego jakiś radar dzięki czemu potrafisz wyczuć daną sprawę, osobę. Ksieżyc przewija się w dwóch kartach, AW i 6 mieczy. Sama karta może oznaczać tajemniczą osobę, która niechętnie dzieli się swoimi przemyśleniami, jest zamknięta, tajemnicza, trudno z niej coś więcje wyciągnąć. Myśli o tobie jak o spokojnej osobie, którą dobrze zna. Może jesteś trochę humorzasta, zmienna? Trochę melanchilojna. Ale zaraz potem mamy Króla Buław, to może on jest? Albo ty z chęcią do działania, jesteś dla niego niezależną osobą. 6 kielichów uważa cię za dobrą koleżankę, kogoś z kim czuje się swobodnie, przed kim nie musi udawać.
                    Wychodzi z propozycją jest serdeczny, ale nie potrafię do końca tego zinterpretować. Po jednej stronie As Buław, a po drugiej Królowa Kielichów.
                    Mieszanie serdeczności z zainteresowaniem tobą, na zmianę-Koło Fortuny?
                    9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 buław/ 7 bulaw/ swiat
                    W najbliższym czasie będzie do czegoś przkonywać, o coś walczyć. Na czymś bardzo mu zależy. W swojej opinni jest odosobniony, nie ma poparcia. Może chce ci zaproponować wyjazd zagranicę i pracę razem z nim?
                    Wyjazd?
                    Nie wiem czy musi ukrywać, ale Królowa Monet znowu mówi o pieniądzach. Może jakiś interes chce z tobą ubić?
                    • nielaik Re: Zapłata 06.03.11, 19:17
                      Myśli o tobie jak o spokojnej osobie, którą dobrze zna. Może jesteś trochę humorzasta, zmienna? Trochę melanchilojna.
                      Albo jedno albo drugie. Nie jesteś dla niego kimś kto się przepycha łokaciami, nie widać cię w tłumie. Plus uważa cię za kogoś zmiennego.
                      • czu-jka Re: Zapłata 06.03.11, 19:35
                        Czasami żartuje, zebym sprzedała mu ciuchy, bo troche sie tym zajmuje (bardziej hobbistyczniesmile).
                        Akurat tu może chodzić o ostatnie wydarzenia w moim życiu, które wpływały na mój negatywny nastrój. Ale ludzie raczej odbierają mnie jako pogodną i wesołą dziewczynę. Trochę bardziej buławianąsmile.
    • coill Re: O co koledze chodzi-prośba o karty 17.03.11, 00:15
      i co wiesz juz oco chodzilo?
      bo ja ru karty chce przyrownac;D
      • czu-jka Re: O co koledze chodzi-prośba o karty 17.03.11, 08:37
        Nic się właściwie nie zmieniło. Złożył mi zyczenia na walentynki hmmm.., ale pozatym czysto kolezenskie relacje. Po weselu jednak coraz rzadziej gadamy. Na pożegnanie pocałował mnie w policzek, ale ja nie oddałam. Może to o to chodzi, nie wiem.
        Mogę jednak odnieść się do Ksiezyca. Ostatnio pwoiedział coś, co może swiadczyć, że myśli o mnie jako humorzastej osobie. Pozatym chyba poważnej, ale niewiem jak to odnieść do kart.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka