asia.33
07.03.11, 15:59
moj zwiazek jak wyglada wiekszosc wie bo mnie znacie od 2lat ....niby obecnie dobrze a jednak obawiam sie ze cos strace, czegos mi brakuje , ze to jednak nie to. mam takie mysli dzisiaj.
chcialabym myslec bardziej o sobie , nie stale o innych. zadałm wiec pytanie w obliczu moich watpliwosci... czy szukac sobie potajemnie oczywioscie kogos , bo nie wiem czy ten moj zwiazek faktycznie wypali i czy bede z Nim szczesliwa bio juz "ba dzien dobry sa problemy" ..ale mniejsza o to ..zadałm [pytanie czy powinnam sobie kogos szukac..obawiam sie jednak ze on sie dowie..kocham go to prawda ale nie jest to zwiazek na tyle parterski bym była w pelni zadowolona....jest na zasadzie "mezczyna tu rzadzi bo jest straszy i bedzie mnie utzrymywal" no i wyjde na tym jak tzw Zabłocki na mydle..czyli nie otrzymam w zamian za swoje uczucie i poswiecenie tyle samo..to na pewno.
Pytam wiec karty czy szukac pokryjomu, choc wiem ze wyda sie , ze moze mnie znalezc ze szukam.
rozkład decyzja, sedno spr = 5mieczy,9kiji
co jest na TAK by szukac = gwiazda(17), słonce(19), 4kiji = suma kart 18 ksiezyc
co jest na NIE by nie szukac = sprawioedliwosc(11), 8mieczy,as kiji
wynik decyzja = 3puch, 7mieczy
az sie kurzy od nieszczerosci , to o czym mowilam ze to moje ryzyko, moje kombinowanie 5mieczy i w wyniku 7mieczy a pozniej z sumy ksiezyc..nieszcxzerosc az kipi...chco kart na TAK sa fajne jako karty na poznanie kogos nowego, cos obiecujacego ale karta 4kiji to raczej romans flirt nic stłego w dodatku ksiezyc jako podsumowani
na nie karty nieciekawe ..nie wiem jak je czytac jakas surowa ocena, stres , nie moznosc ruszenie do przodu..nie podobaja mi sie eh
wynik 3puch (7mieczy) chyba sprobowac ale 7 mieczy kaze uwazac
jak to widzicie ?