Dodaj do ulubionych

Pytanie o pieniadze

11.03.11, 17:41
Czy w przyszlosci tarot mi przyniesie duze dochody?

Sygn. Kochankowie -moj wybor

Rycerz Pucharow 10 monet 8 mieczy( As denarow 2 bulawy Krolowa Mieczy)

Mysle ze tak(oś As Monet- 10 monet) a po drodze kupa doswiadczen i pracy z ludzmi ...

Jak myslicie?
Obserwuj wątek
    • ivana Re: Pytanie o pieniadze 11.03.11, 18:02
      8 mieczy na koncu to dostatek i bogactwo tylko tak mi przyszlo do glowy ze to bedzie w okresie wdowienstwa na co zwraca uwage Krolowa Mieczy...
      • asia.33 Re: Pytanie o pieniadze 11.03.11, 18:13
        wdowa lub rozwodka lub kobieta majaca problemy w małzenstwie tak tez czytałam
        ale nie powiedziałabym ze 8mieczy to dostatek ... nie lubie tej karty bo ilekroc mi sie pokaze to jest to zwiazane z jakims stresem
        czesto w rozkł na 3 srodkowa karta pokazuje w czym tkwi problem
        • ivana Re: Pytanie o pieniadze 11.03.11, 18:26
          Asiu przeczytaj prosze ten link o 8 mieczy
          www.ezoforum.pl/arkana-male/3369-8-mieczy.html
          • ivana Re: Pytanie o pieniadze 11.03.11, 18:33
            8 mieczy wedlug Chrzanowskiej to bogactwo itd..
          • asia.33 Re: Pytanie o pieniadze 11.03.11, 18:53
            a to tego nie wiedziałam , no prosze
          • ma_ewa01 Re: Pytanie o pieniadze 11.03.11, 20:34
            Chrzanowska jest znana z niekonwencjonalnego podejścia do archetypów. Dla mnie 8 mieczy to blokada, schemat działania , utrudniający dalszy rozwój...
            Msmile
            • ivana Re: Pytanie o pieniadze 11.03.11, 21:01
              Ma_ewo nie ukrywam ze dla mnie tez do tej pory ta karta pokazywala sie z tej strony i dlatego tak sobie o niej dzisiaj poczytalam troszke i doszlam do wniosku ze moze karty chca mi powiedziec ze nie bede potrzebowala dorabiac sobie w ten sposob bo wczeniej mam 10 denarow a wiec bede miala zapewnienie bezpieczenstwa materialnego w rodzinie a to czy otworze drzwi Asowi Denarow z Karty uwiezionej w 8 mieczach czy tez nie bedzie kwestia mego wyboru i byc moze jakichs konsultacji z kims(2 bulaw) co jakby zmacnia karta Kochankow jako Sygnifikatora.
              W sumie moge miec z tego pieniadze ale nie wiem czy dokonam wyboru bo moze nie bedzie takiej potrzeby...
    • niwa1 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 00:44
      Z 8 Mieczy nie mam pozytywnych skojarzeń, niektóre opisy kart Chrzanowskiej do mnie
      przemawiają, jeśli chodzi o tę 8 to nie za bardzo.
      Miecze jako takie mało mają wspólnego z kasą, poza tradycyjnym odbiorem karty
      zdarza mi się,że wróży rozwiązanie jakiejś sprawy wymagającej dużego wysiłku
      intelektualnego, takie wessanie się w problem aż do bólu żeby go wyjaśnić do końca.
      Dochodu Ivano ja tu nie widzę, ale tak jak piszesz- to zależy jak właśnie się daną kartę
      odbierzesmile
      • ivana Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 09:02
        No tak ale zauwazcie ze w wyjasnieniu tej karty w nawiasie znajduje sie ten As Denarow wlasnie a gdzies czytalam ze jesli w rozkladzie pojawi sie ta karta to bez wzgledu na pozostale , jesli takowe nasuwaja nasze watpliwosci wplywa ona bardzo korzystnie a wrecz mowi o pozytywnym wyniku pytania ktore tarotowi stawiamy...
        Czy spotkalyscie sie z tym?
    • niwa1 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 12:09
      As Den 2 Buł Q Mieczy
      A może chodzi o współpracę z kobietą i ten As tu pokazuje tę szansę.
      Gdyby był zamiast tej 8M, a tak to będą jakieś utrudnienia, ale po ich pokonaniu
      jest taka możliwość, tylko z czyjąś pomocą, z kimś razem.
      Ta 10 Den mnie zastanawia, może zacieśnisz z kimś relacje tak blisko,że będzie
      jak w rodzinie i wspólny biznes? Związesz się z synem znanej wróżki i stworzycie spółkęsmilesmilesmile Wszystko się może zdarzyćsmile
      • ivana Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 12:15

> As Den 2 Buł Q Mieczy
        > A może chodzi o współpracę z kobietą i ten As tu pokazuje tę szansę.
        > Gdyby był zamiast tej 8M, a tak to będą jakieś utrudnienia, ale po ich pokonani
        > u
        > jest taka możliwość, tylko z czyjąś pomocą, z kimś razem.
        > Ta 10 Den mnie zastanawia, może zacieśnisz z kimś relacje tak blisko,że będzie
        > jak w rodzinie i wspólny biznes? Związesz się z synem znanej wróżki i stworzyci
        > e spółkęsmilesmilesmile Wszystko się może zdarzyćsmile

wink Mam podobne odczucia co do tych kart jesli chodzi o wspolprace z kims ale nie wpadlabym na tego syna wrozkiwink Dobre , cha chawink a moze znasz jakiegos mega przystojniaka ezoterycznego?wink
        • czu-jka Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:05
          a moze znasz jakiegos mega przystojniaka ezoterycznego?wink
          To napewno nasz Zetsmilehihi
          • ivana Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:07
            Czujkowink.....no coment buziak...wink
            • ivana Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:09
              Oj zjadlam jedno "m" z wrazeniawink wybacz... mialo byc "no comment"wink
              • czu-jka Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:15
                Taki żarciksmile.
            • niwa1 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:17
              Coś przepadł, musi być bardzo zajęty, Ivano wiesz coć o tym?smile
              • ivana Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:23
                Nic nie wiem poza tym ze z zaskoczenia kasuje postywink
                "Pojawia sie i znika i znika i znika...." dalej nie pamietam tej piosenki...
                • czu-jka Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:28
                  Widzę właśnie, ze jest zalogowany.
                  Więc gorące pozdrowieniasmile
                  Pewnie dostanie mi się po nosie, ale dziś mam taki durnowaty humor. To pewnie przez tą wiosenną pogodę.
                  • zainteresowany1977 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 17:45
                    Pstryk po nosie smile, wiosna nadchodzi, hormonki szaleją smile
                    • czu-jka Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 17:49
                      U mnie to tak przez cały roksmile.
                • krolowa.mieczy Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:32
                  ivana napisała:

> Nic nie wiem poza tym ze z zaskoczenia kasuje postywink
                  A dlaczego jesteś przekonana, ze to on? Skad masz takie informacje?
          • krolowa.mieczy Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:33
            czu-jka napisała:

> a moze znasz jakiegos mega przystojniaka ezoterycznego?wink
            > To napewno nasz Zetsmilehihi

Oj, woda na młyn, Czujko.
            W tym ambaras.
    • dobema Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 13:07
      ivana napisała:

> Czy w przyszlosci tarot mi przyniesie duze dochody?
      >
      > Sygn. Kochankowie -moj wybor
      >
      > Rycerz Pucharow 10 monet 8 mieczy( As denarow 2 bulawy Krolowa Mieczy)
      >
      > Mysle ze tak(oś As Monet- 10 monet) a po drodze kupa doswiadczen i pracy z ludz
      > mi ...
      >
      > Jak myslicie?

Nie zgodzę się z tobą.
      Chrzanowska niech ma swoje podejście, z całym szacunkiem... ale najwazniejsze jak Ty odbierasz tą kartę i jakie miałaś z nią doświadczenia, a nie Chrzanowska.
      > Rycerz Pucharow 10 monet 8 mieczy
      Nie widzę to zarobku, Rycerz pucharów - zaprzyjaźnisz się z tarotem, będziecie w harmonii żyli, co potwierdza 10 monet, ale to tyle. 8 mieczy - nie wyjdziesz po za rodzinę, zblokujesz się.
      To moje spojrzenie.
      • ivana Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 13:52
        A jak widzisz Asa Denarow w tym ukladzie?
        • dobema Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 14:32
          ivana napisała:

> A jak widzisz Asa Denarow w tym ukladzie?

W ogóle na niego nie patrzę, nie biorę tych kart pod uwagę, bo nie stosuję takich "rozkładow" i cięzko mi się odnieść.
          Ale idąc Twoim tropem... że jest to rozwinięcie 8 mieczy - to, chciałam zauważyć, że doskonale to potwierdza!
          As denarów widzę tu w negatywnie, że chciałabyś bardzo zabłysnąć, olśnić otoczenie, móc się pochwalić tytułem "tarocistka", ale niestety pozostanie to dalej jako plan i marzenie... w oddali, jak na 2 buław.
          Nie wyjdziesz poza 8 mieczy.
          To nie Chrzanowska kładła Ci karty, tylko Ty sama, więc najważniejsze, jak Ty je odczuwasz, ale moim zdaniem nie ma tu zarobku, ani pracy z ludźmi.
          Kiedyś Asia pisała o 8 mieczy forum.gazeta.pl/forum/w,46867,121073697,121075072,Re_8_mieczy.html, ja mam identyczne doświadczenia: blokada, stres, niemożność ruszenia z miejsca, więc nie moze pokazywać zarobku, zresztą w podobnym tonie moje przedmówczynie się wypowiedziały sad

Rozumiesz Ivano, czy dalej uważasz, że tak?
          • asia.33 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 14:52
            dziewczyny kazdy ma swoje odczucia tej karty 8mieczy..ja milam taka sytuacje po ktorej poznałam czym jest dla mnie , dla kogos innego moze znaczyc cos zupelnie innego, moze byc decyzja by ruszyc z miejsca..ja tak milam ....w kanjpie u mojego faceta byli goscie i milam zaniesc im kawe na tacy ..mialm wtedy szpile 12 cm...a oni siedzieli na tarsie (tars z deseczek ze szparkami o zgrozo!) juz mialm tace z tymi kawami i normalnie jak zamuroawna tak balam sie ruszyc poniewaz wiem jak mogloby to sie skonczyc ..wyobrazilam sobie moja szpilke w tejk kratce , moje potkniecie i rozlana kawe oczywiscie wstyd jak nie wiem co. Od tej pory tak mi sie objawia jako nie moznosc ruszenia dlaej ...tzn mozna o ile sie ktos zdecyduje..tu byl pokazany moj stres akurat ..no i to ze mialm takie buty , gdybym byla w japonkach pewnie bym sie nie zawahala
            • dobema Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 14:56
              Dokładnie Asiu i tak też napisałam.
              To Ivana kładła karty, więc powinna umieć wyjaśnic i przełożyć swoje odczucia z kart na posta.
              Dla mnie to jest dokładnie taka blokada o której piszesz! U mnie na karcie nawet jest tak dużo ludzi co na Twoim tarasie he he he wink
          • asia.33 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 14:59

sadze ze karty mogly pokazac szanse w asie ze taka wogole jest bo wiedze masz , na tym poziomie cos juz wiesz...ale 2kiji tu dopiero mysli i zastanawia sie , mozliwe zde potrzebuje bodzca by ruszyc , wsparcia , mobilizacji mozliwe ze bodziec ten znajdzie w q mieczy..... o ile sma nia nie jestes Ivanko....8mieczy tu odczytuje o mierzenie zamiarow na posiadane sily i zmaganie sie z decyzja czy juz ruszyc czy poczekac taka wewnetrzna decyzja ..kiedys do niej dojrzejesz..mozlwe ze na dzisiaj masz jakies obawy ... realnie patrzac Tarot to nie samo bogacenie sie ale przede wszystkim wrozenie ..a tu weryfikuje sie w realu = zadowoleni klienci, sprawdzalnosc wrozb i opinia przekazywana innym - polecenia innym o ile wrozby beda sie realizowały tak to przeciez działa.
            • krolowa.mieczy Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 15:27
              Ja się wpiszę, bo poprzednie moje posty w tym wątku zostały skasowane.
              I napiszę to samo: kilka miesięcy temu kilka osób z oburzeniem przyjmowało moją decyzję o braniu pieniędzy (o zgrozo! koniec świata!) za usługi tarotowe. Ale żadna z tych osób nie zastanowiła się, ze aby żyć trzeba jakoś zarabiać, prawda? I istotniejsze: trzeba jeszcze mieć ogromną chęć pomocy drugiemu człowiekowi i spojrzenie dalej niż na czubek własnego nosa.
              Teraz rozumiesz Ivano? I te kilka osób?

I jeszcze jedno: daj ci panie Boże talent do tarota i dużo pieniedzy z niego. Ale jeśli utkniesz na traktowaniu ludzi w interpretacjach jak w wątku Selene, to 8 mieczy gwarantowana.
              • algaria Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 15:30
                A dlaczego się kasuje cudze posty?/ Jak ja chciałam by coś skasowano - to nikt tego nie zrobił?/ To są tu wybrani i wybrańcy którzy mogą decydować u adminów co kasować a czego nie?/
              • niwa1 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 15:34
                Dlaczego Królowo Mieczy nie napiszesz do Ivany na priv?
                Po co mieszać prywatności w nasze nauki interpretacji?
                • dobema Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 15:36
                  niwa1 napisała:

> Dlaczego Królowo Mieczy nie napiszesz do Ivany na priv?
                  > Po co mieszać prywatności w nasze nauki interpretacji?

Jakie prywatności Niwo?? Może czegoś nie doczytałam??
                  Ja nie widzę tu nic prywatnego, jest odniesienie sie do 8 mieczy.
                  • niwa1 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 15:42
                    No jeśli nie widzisz w poście królowej żadnych insynuacji do ivany to nie ma sensu
                    polemizować bo da to kolejny powód niepotrzebnych dyskusji o niczym.
                    Zostańmy wię w temacie 8 Mieczy i treści wątku.
                    • dobema Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 15:48
                      niwa1 napisała:

> No jeśli nie widzisz w poście królowej żadnych insynuacji do ivany to nie ma se
                      > nsu
                      > polemizować bo da to kolejny powód niepotrzebnych dyskusji o niczym.
                      > Zostańmy wię w temacie 8 Mieczy i treści wątku.

Niwo, on jest adresowany do Ivany!!!
                      Mój post też jest adresowany do Ivany, jej do mnie itd...
                      Na tym to polega, prawda? Tak tu się uczymy.... więc nie wiem o co kaman? z tą prywatą. Ale to Twoje zdanie, ja mam inne.
                • krolowa.mieczy Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 15:49
                  niwa1 napisała:

> Dlaczego Królowo Mieczy nie napiszesz do Ivany na priv?
                  > Po co mieszać prywatności w nasze nauki interpretacji?

A dlaczego tego samego nie napisałaś gdy Ivana robiła wycieczki publiczne do Algarii, Dobemy, MrGogot, mnie i innych osob?
                  Zreszta nieważne: forum jest wasze. Co z nim zrobią uczestnicy nie moja już sprawa.
                  • niwa1 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 15:56
                    Staram się nie mieszać Królowo w takie sprawy bo znam siebie, i wiem że jak się
                    zacznę angażować to mnie może za daleko ponieśćbig_grin
                    Dlatego cofam swoją uwagę, sorki, a ty i wszyscy tutaj tworzymy to forum i jest oksmile
            • dobema Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 15:32
              asia.33 napisała:

> Rycerz Pucharow 10 monet 8 mieczy( As denarow 2 bulawy Krolowa Mieczy)
              >
              > sadze ze karty mogly pokazac szanse w asie ze taka wogole jest bo wiedze masz ,
              > na tym poziomie cos juz wiesz...ale 2kiji tu dopiero mysli i zastanawia sie ,
              > mozliwe zde potrzebuje bodzca by ruszyc , wsparcia , mobilizacji mozliwe ze bod
              > ziec ten znajdzie w q mieczy..... o ile sma nia nie jestes Ivanko....8mieczy tu
              > odczytuje o mierzenie zamiarow na posiadane sily i zmaganie sie z decyzja czy
              > juz ruszyc czy poczekac taka wewnetrzna decyzja ..kiedys do niej dojrzejesz..mo
              > zlwe ze na dzisiaj masz jakies obawy ... realnie patrzac Tarot to nie samo boga
              > cenie sie ale przede wszystkim wrozenie ..a tu weryfikuje sie w realu = zadowol
              > eni klienci, sprawdzalnosc wrozb i opinia przekazywana innym - polecenia innym
              > o ile wrozby beda sie realizowały tak to przeciez działa.

Przypomnę, że pytanie brzmiało:
              Czy w przyszlosci tarot mi przyniesie duze dochody?
              a karty takie:

nie na dziś, ale na przyszłość.

Ale ja się tylko uczę, mogę się mylić, a najważniejsze odczucia ma Ivana.
              • ivana Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 15:52
                Dlugo szukalam w necie tej karty aby Wam ja pokazac a tym samym wytlumaczyc jakos moje odczucia a oto ona
                sophia.com.hk/shopping_mall/TarotofJaneAusten%28s%29s.jpg
                Karta 8 mieczy jest ta po lewej stronie
                Dziewczyna siedzi sobie zajeta soba i ignoruje sobie faceta ktory przyszedl do niej w jakiejs sprawie. nie widzimy w jakiej. widzimy tylko ze to dla niego istotne bo stoi w pozycji pelnej szacunku. Stad tez moja interpretacja ze byc moze ktos z zewnatrz do mnie przyjdzie z jakas propozycja a 2 bulaw jest w moim odczuciu wzmocnieniem tej karty. Taka byla moja pierwsza mysl ale wrzucilam te karty na forum aby wlasnie sie z Wami skonsultowac i poprosic o Wasze zdanie za co serdecznie dziekuje
                • dobema Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:22
                  ivana napisała:

> Dlugo szukalam w necie tej karty aby Wam ja pokazac a tym samym wytlumaczyc jak
                  > os moje odczucia a oto ona
                  > sophia.com.hk/shopping_mall/TarotofJaneAusten%28s%29s.jpg
                  > Karta 8 mieczy jest ta po lewej stronie
                  > Dziewczyna siedzi sobie zajeta soba i ignoruje sobie faceta ktory przyszedl do
                  > niej w jakiejs sprawie. nie widzimy w jakiej. widzimy tylko ze to dla niego ist
                  > otne bo stoi w pozycji pelnej szacunku. Stad tez moja interpretacja ze byc moze
                  > ktos z zewnatrz do mnie przyjdzie z jakas propozycja a 2 bulaw jest w moim odc
                  > zuciu wzmocnieniem tej karty. Taka byla moja pierwsza mysl ale wrzucilam te kar
                  > ty na forum aby wlasnie sie z Wami skonsultowac i poprosic o Wasze zdanie za co
                  > serdecznie dziekuje

Śliczna karta Ivano, ale jak dla mnie, dalej jest to blokada.... niestety.
                  Co z tego, że Pan do niej przyszedł? Ona jest zamknięta, nie zwraca na niego uwagi, wcale a wcale. Jest zajęta swoją harfą... więc nie posunie się do przodu, siedzi w miejscu.
                  Ivano, to dalej jest 8 mieczy, to nie jest 3 kielichów, 6 kielichów, czy nawet 2 kielichów tylko 8 mieczy.
                  Mam nadzieję, że się nie gniewasz, ale nie mogę się zgodzić z taką interpretacją 8 mieczy.
                  Zresztą sama piszesz, że ona go ignoruje... czy tak powinna się zachowywać tarocistka, do krótej przychodzi klient? chyba nie... stąd ta karta, tylko potwierdza moje zdanie.
                  • ivana Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:25
                    Nie nie gniewam sie Dobemo ale ja mam swoje zdanie, Twoje szanuje..
                    Pozdrawiam
                    • dobema Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:37
                      ivana napisała:

> Nie nie gniewam sie Dobemo

Cieszę się Ivano smile

> ale ja mam swoje zdanie,

Mam nadzieję, że zmieniłaś je i nie jest, takie, jak na początku postu, w przeciwnym wypadku nie byłoby sensu się pytać, prawda? Dobrze myślę?

pozdrawiam cieplutko smile
                • dobema Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:25
                  Ivano, ale jakiego masz Wisielca!
                  Super!
                  Można gdzieś obejrzeć te karty w sieci? czy tylko kilka kart?
                  Zapodaj jakiegoś linka.
                  • ivana Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 16:33
                    dobema napisała:

> Ivano, ale jakiego masz Wisielca!
                    > Super!
                    > Można gdzieś obejrzeć te karty w sieci? czy tylko kilka kart?
                    > Zapoda

Aby czytac te karty zapoznalam sie z cala literatura Jane Austen dlatego tak je odczytuje....Facet stoi a ona udaje ze go nie zauwaza, w kazdej chwili moze zmienic zdanie jesli on da jej ku temu powod , napisze tak pokrotce a wiec w te karte jest wpisany swego rodzaju dualizm, 2 bulaw ten dualizm wzmacnia....tak jakby kary chcialy powiedziec ;

" Masz wyjscie i mozesz miec kase jesli przestaniesz sie bac i przyjmiesz propozycje ktora pojawi sie z zewnatrz a ta propozycja bedzie "usmiechem losu" i zupelnie nie bedziesz jej sie spodziewac(As Monet ) wiec przestan nie wierzyc w siebie, ze czegos nie potrafisz, nie umiesz, czy sie nie nadajesz ale uwierz w siebie i wyjdz naprzeciw tej propozycji"
                    • asia.33 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 17:18
                      tak tez uwazam ruszysz z karty 8mieczy gdy bedziesz gotowa, gdy bedzie jakis plan albo ktos pomoze (2kiji to planowanie dopiero i zastanawianie sie ale tez koniecznosc lub czekanie na czyjes wsoparcie)...mozliwe ze pan na karice 8mieczy czeka az pani skonczy gre i stoi by jej nie przeszkadzac..mozliwe ze nie wie czy juz moze podejsc czy jeszcze nie ..tio chyba jest to jego wahanie walsnie i zaczynam sadzic ze ma stresa czy ruszyc w jej kierunku i np ucalowac w dlon czy lepiej stac z boku i sie tylko przygladac.
                      • asia.33 Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 17:19
                        jeszcze cos Pan chyba czeka na przyzwolenie lub gest pani aby podszedl..czyli gest zachecajacy
                        i tu moze chpdzic op czyjas zachete ..potrzebny ktos kto zmobilizuje (2kiji ktos z zewnatrz bo samemu nie da rady..moze jakas wspolna inicjatywa)
                        • ivana Re: Pytanie o pieniadze 12.03.11, 17:54
                          Asiu dokladnie tak to odbieram jak opisalas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka