Dodaj do ulubionych

tarot internetowy

15.03.11, 15:38
wiecie co znalazłam dzisiaj strone , na ktorej co prawda losuje karty za nas komputer i same AW i tak dla sprawdzenia zrobiłam sobie rozkład by sprawdzic co tez "mądrego" karty mi poiwedza i.......................osłupiałam , te same karty, ktore ja wyciagnełam kilka dni temuw dodoatku zrobilam az 3 rozne rozklady (droga, milosc, decyzja) i wnioskuje ze to chyba prawda , mmozna losowac karty netowo bo to niemozliwe aby 3x pokazaly mi to samo co ja kiedy loosuje osobiscie,
Obserwuj wątek
    • pudelek321 Re: tarot internetowy 15.03.11, 17:36
      Asiu, a jaka to strona? bo ja niestety nie mam już kart a na Szkółce nikt nie chce zrobić mi rozkładu, więc może uda się przez internet sobie samej postawić, choć trochę w to nie wierzę.
    • czu-jka Re: tarot internetowy 15.03.11, 17:50
      Jestem ostrożna jeśli chodzi o internetowe karty. Troche im nie wierzę, bo do tego powinien być przecież przepływ energii, A ta forma internetowa kojarzy mi się raczej z formą losowania jak w Toto Lotku.
      Choć może się myślę...
      • nielaik Re: tarot internetowy 15.03.11, 18:16
        Wiem, że się sprawdza bo losuję karty z takich stron. Nie ma różnicy czy wyciągam kartę z talii czy elektronicznego tarota. Dla mnie wygoda, bo nie muszę brać do ręki, tasować, wyciągać i tak za każdym razem. Patrzę na rozkład w pionie a nie w poziomie, co mi niezmiernie odpowiada.
        • magdalena.1230 Re: tarot internetowy 16.03.11, 11:17
          Ja korzystam częściej z moich karteluszek ale gdy nie mam pod ręką kart to chętnie korzystam z online tarota i sprawdza się , tak samo jak moje karty .
          smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka