Dodaj do ulubionych

Dwójka Kielichów

30.03.11, 10:09
Witam serdecznie. Chciałbym poprosić o interpretację trzech kart, którymi czarny tarot wypowiedział się o mnie. Są to Dwójka Kielichów, Rycerz Buław i III Buław. Poradziłbym sobie gdybym wyciągnął Króla Denarów, Moc i Słońce. Niestety... wink Z góry dziękuję za pomoc smile
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 10:14
      Witajsmile
      Miło widzieć nowego meżczyznę smile.
      W sprawie interpretacji Twoich kart chętnie Ci pomożemy, ale w/g naszego regulaminu musisz najpierw sam spróbować zinterpretować swoje karty.
      No , śmiało, każdy kiedyś stawiał pierwsze krokismile
      Msmile
      • mieszko.l Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 10:58
        Posługując się ściągawką (Małe Arkana A. Chrzanowskiej) Tarot widzi mnie jako silne emocje (II Kielichów) podążające za pierwszym impulsem (Rycerz Buław) penetrujących swą jaźń (III Buław). Nawet nieźle mi poszło wink
        • czu-jka Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 11:30
          Ja bym powiedziała, ze jesteś kimś (lub czymś) zauroczony, zafascynowany. Chcesz ruszyć z kopyta, zadziałać i ruszyć w przyszłość , wzbogacić się o nowe doświadczenia, z dobrymi widokami na przyszłośc? Albo wyjechać, przejąć inicjatywę.
          Teoretyzuje, bo to też moj początek z MAsmile.
          • mieszko.l Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 11:50
            czu-jka masz rację, jestem świeżo po lekturze "Potęga teraźniejszości" E. Tolle i rzeczywiście jestem nią zauroczony i zafascynowany. Sęk w tym (w środku sęk wink ), że pytałem tarota jaki jestem w śrdku, od zawsze. Co do wyjazdu... a któż nie lubi podróżować smile
            • ma_ewa01 Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 13:18
              Potwierdzam, Eckhart Tolle jest super, wszystkim polecam.
              A wracając do kart
              Są to Dwójka Kielichów, Rycerz Buław i III Buław.
              na pewno łatwo nawiązujesz kontakty i poszukujesz nowych oryginalnych rozwiązań, pomysłów.
              Jesteś towarzyski, aktywny, uczciwy, otwarty na nowe. Nie czekasz na mannę z nieba, tylko działasz. Ważne są dla Ciebie bliskie relacje, związki, ale na razie chyba nie traktujesz ich zbyt poważnie - w sensie miłość po grób, ślub, rodzina itp. Jeszcze sie rozglądasz..., jeszcze chcesz wszystkiego spróbować. Nie fiksujesz się na jedynie słusznym rozwiązaniu, jesteś elastyczny w działaniu i poglądach. Lubisz ruch i zmiany, nie jesteś kanapowcemsmile.
              Skąd to zainteresowanie tarotem- chwilowe, czy może poważniejsze? Jak długo masz karty?
              Pozdrawiam i zapraszam częsciej, jeśli Cię to interesuje, mamy tu fajny kącik...
              Msmile
              • mieszko.l Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 13:49
                M, dziękuję za podpowiedź, spodziewałem się czegoś gorszego..., a kanapa i wygodny fotel działają na mnie jak magnes. Może dlatego tak bardzo spodobało mi się gdy Tolle w "Potędze ..." pisał o działaniu, że marność to nad marnościami i gonitwa za wiatrem smile A wracając do kart to mam je od 1997 r. Kupiłem bo mi się obrazki spodobały wink ps. jest u Was naprawdę milutko.
                • ma_ewa01 Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 14:20
                  Miło, że Ci się u nas podoba, tym bardziej zapraszam do nassmile. przydałoby sie trochę męskiej energii, bo panów mamy tu niewielu
                  Msmile
                  • mieszko.l Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 14:42
                    M, jeżeli moja energia, mocno zatopiona w poczuciu spokojnego istnienia, do czegokolwiek przydac się może, tedy miło mi będzie jeśli z niej kto skorzysta, bo ponoć zwielokrotniona do mnie powróci... chyba odezwało się moje ego smile
                    • ma_ewa01 Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 16:38
                      Oj przyda się, przyda, zatem witaj w Szkółcesmile
                      Msmile
                      • mieszko.l Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 17:29
                        M, alez miłe powitanie... zaczynam lubić tę Dwójkę Kielichów ? smile
                        • ma_ewa01 Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 17:38
                          hi, hi, nie wpadłabym na tosmile
                          Msmile
                          • mieszko.l Re: Dwójka Kielichów 30.03.11, 17:46
                            M, Ty coś przede mną ukrywasz, tak ? Powiedz, muszę to wiedzieć!
                            • ma_ewa01 Re: Dwójka Kielichów 31.03.11, 00:15
                              Skądże znowusmile, niczego nie urywam. Sam odkryłeś, że Ci sie tak miło 2 kieli zrealizowała
                              Msmile
                              • mieszko.l Re: Dwójka Kielichów 31.03.11, 00:28
                                Muszę na tę Dwójkę Kielichów uważać bo piszą, że to Władczyni Miłości smile
                                • ma_ewa01 Re: Dwójka Kielichów 31.03.11, 08:07
                                  No tak, władczyni, to chyba zbyt dużo powiedziane, ale kierunek dobry. Mnie się często pokazuje jako umowa z klientem, a właściwie spotkanie zakończone umową.
                                  Poz
                                  Msmile
                                  • mieszko.l Re: Dwójka Kielichów 31.03.11, 11:51
                                    M, to może i mnie czeka jakieś spotkanie... zakończone umową smile
                                    • ma_ewa01 Re: Dwójka Kielichów 31.03.11, 13:17
                                      Jakbyś tak zechciał zejśc z kanapy, to kto wie...smile
                                      Msmile
                    • zainteresowany1977 Re: Dwójka Kielichów 31.03.11, 10:18
                      Cześć, fajnie że tu dotarłeś smile Jaką masz talię?
                      • mieszko.l Re: Dwójka Kielichów 31.03.11, 11:42
                        Też się cieszę, że Nam wypadł kawałek wspólnej drogi. Mam czarnego tarota (The Black Tarot), jeśli jesteś pełnoletni to polecam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka