Dodaj do ulubionych

Imieniny, imieniny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:17
Mamy w tym tygodniu urodzaj imienin. Anie, Grażyny i Krzysie z pewnością
przygotują coś pysznego dla gości.Chcecie o tym porozmawiać? Ja zapraszam
gości na ogrodowe przyjęcie, w planach mam liczne sałatki, mięsko z grilla
,tort czekoladowa chmura Nagielli, a może coś zapożyczę od Was?
Obserwuj wątek
    • jo.hanna odpowiedz w dwoch slowach 24.07.07, 12:32
      Galeria Potraw

Notatka: ostatnio jest mnostwo przepisow na salatki i inne 'ogrodowe' specjaly
      • Gość: GMK Re: odpowiedz w dwoch slowach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:04
        Nieporozumienie. Nie szukam przepisów na sałatki i marynaty do mięs. Wiem co to
        Galeria potraw. Chcę pogadać, bo może ktoś ma jakiś fajny pomysł na nowe danie,
        nową zabawę w kuchni..Ale gratuluję czujności godnej...
      • guuucio Re: odpowiedz w dwoch slowach 24.07.07, 13:09
        A po co Ty od razu z Galerią Potraw wyjeżdżasz i w dodatku tym protekcjonalnym
        tonem?
        Autorka wątku nie pisze, "Ratunku, jutro mam imieniny, co mam przygotować,
        kobitki pomócie mi pliiis!", tylko najwyraźniej ma ochotę na pogawędkę z innymi
        osobami, które w najbliższym czasie coś imieninowo szykują. Ja do nich niestety
        nie należę, nawet imienin nie obchodzę:(
    • Gość: pasqda odpowiedź w trzech słowach ;) IP: *.bydg.pdi.net 24.07.07, 13:11
      O której przyjść?:)))
    • Gość: gość Re: Imieniny, imieniny IP: 81.210.12.* 24.07.07, 14:40
      Ja na jutro szykuję męża imieniny (zgadnijcie imię:)). Zacznę od flaczków,
      potem chyba kurczak w cieście francuskim, schab ze śliwką na zimno, ze trzy
      sałatki. No i oczywiście ciasta: snikers juz dojrzewa:), poza tym rafaello i
      rogaliki drożdzowe, no ale rodzice męża zostają na dłużej- przyjeżdżają na
      wakacje nad morze. Miłej pracy i miłego świętowania.
    • figgin1 Re: Imieniny, imieniny 24.07.07, 18:42
      Ja mam urodzinki niebawem. Chyba zrobię coś prostego, uwędzę szynkę, narobię
      smalcu, ukiszę ogóry i do tego paprykówka. A na rano jakąś kwaśną zupkę.
      • Gość: beksa Re: Imieniny, imieniny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:47
        Ja tez nie mam pomysłu na urodziny u nas stereotyp ciasta kawa płyty i sałatki a
        na koniec cos ciepłego nuda i niewiem co zrobic orginalnego pozdr.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka