mieszko.l 31.03.11, 06:26 Witam czwartkowo i uprzejmie informuję, że dzisiejszy dzień objęła we władanie II Mieczy. To dobry dzień by poprawić swoje stosunki z innymi ludźmi, zresztą każdy inny dzień jest ku temu równie dobry. Ja tam poleniuchuję sobie na kanapie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_ewa01 Re: Karta na dziś 31.03.11, 08:10 ja nie przepadam za tą kartą. Straszny mętlik w głowie i nic do przodu M Odpowiedz Link
mieszko.l Re: Karta na dziś 31.03.11, 10:59 M, ja tez za nią nie przepadam bo ma dla mnie niską wibracjęa do tego sugeruje mi podświadomie jakąś walkę i to nie wiadomo z kim i nie wiadomo o co. A na koniec nie przesądza o wyniku. Za to uwielbiam Słońce Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Karta na dziś 31.03.11, 13:35 jak to nie wiadomo z kim- wiadomo , ze sobą , z własnymi myślami... ja też odbieram tę kartę jako niskowibrującą. Takie zapętlenie...A Słońce, hm...jak to nasza koleżanka Ivanka ( niestety póki co jest na zielonej trawce) rozszyfrowała- męskie ego, więc nic dziwnego, że ją lubisz. ja co prawda nie jestem facetem, ale też bardzo lubię Słoneczko i ciepełko od niego płynące... M Odpowiedz Link
czu-jka Re: Karta na dziś 31.03.11, 08:39 Przy tej karcie to chyba kanapowe lenistwo w sam raz. Ja już w pracy, a chętnie poleniuchowałabym również. Odpowiedz Link
mieszko.l Re: Karta na dziś 31.03.11, 11:01 Czu-jka tedy szybko skończ co masz do zrobienia i wskakuj pod kocyk. I nie zapomnij uchylić okna bo na dworze dziś pięknie Odpowiedz Link
czu-jka Re: Karta na dziś 31.03.11, 13:40 W naszym biurowcu będzie to trudne,ale balkon czasami uchylamy. A dzis u mnie pochmurno Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Karta na dziś 31.03.11, 10:34 Jako kartę dnia ją rozumiem tak, mogą wystąpić trudności z podjęciem decyzji, to przeszkody duchowej natury np. obniżony nastrój, kilka możliwych rozwiązań. Taki moment impasu i nienajlepszy czas na kontynuowanie jakiejś sprawy. Może warto żebyś się nie spieszył z podjęciem jakiejś decyzji, strategia na przeczekanie Odpowiedz Link
mieszko.l Re: Karta na dziś 31.03.11, 11:07 Z tym obniżonym nastrojem trafiłeś w dziesiątkę, a proponowana przez Ciebie strategia na przeczekanie pasuje mi jak ulał Odpowiedz Link