sahara9 19.04.11, 22:40 Czy możecie napisać co sądzicie o 6 mieczy,która nagminnie pojawia się w rozkładach na pracę? Jeśli jest to karta klucz, co może oznaczać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zainteresowany1977 Re: 6 mieczy 20.04.11, 09:31 Jak wygląda Twoja karta i w jakim rozkładzie na jakiej pozycji stała? Jeśli chodzi o teorię i symbolikę to pełno tego w sieci i w książkach. Odpowiedz Link
dorota.1230 Re: 6 mieczy 20.04.11, 10:06 Saharo kartę 6mieczy wyciągneła kuzynka na dalsze losy w pracy ,życiu uczuciowym i w rozkładzie ta karta 6mieczy była kartą główną najważniejszą . Została przyjęta do pracy i niedaleko po tym wydarzeniu , wzieła ślub z kolegą z pracy . Odpowiedz Link
sahara9 Re: 6 mieczy 20.04.11, 18:54 dorota.1230 napisała: > Saharo kartę 6mieczy wyciągneła kuzynka na dalsze losy w pracy ,życiu uczuciowy > m i w rozkładzie ta karta 6mieczy była kartą główną najważniejszą . > Została przyjęta do pracy i niedaleko po tym wydarzeniu , wzieła ślub z kolegą > z pracy . Męża już mam, a prace właśnie dostałam, chociaż będę szukała jeszcze czegoś lepszego. Wiem, że to nie jest moj ostateczny port. zastanawiam się jednak jak tę 6 mieczy ugryźć. Ogólną symbolikę znam, ale ciekawa jestem waszych doświadczeń i spostrzeżeń. Odpowiedz Link
sahara9 Re: 6 mieczy 20.04.11, 18:56 zainteresowany1977 napisał: > Jak wygląda Twoja karta i w jakim rozkładzie na jakiej pozycji stała? Jeśli cho > dzi o teorię i symbolikę to pełno tego w sieci i w książkach. > Ta karta przewija się od jakiegoś czasu, jest kartą główną. Jakby Tarot chciał mi coś przekazać, czego do konca nie rozumiem. Odpowiedz Link
tommy994 Re: 6 mieczy 20.04.11, 11:07 Wg. mnie 6 mieczy to wyjazdy, poszukiwanie, zmuszenie do wyjazdu, opuszczenie domu, nowe otoczenie, szukanie pracy za granicą, zmuszenie do opuszczenia domu itp. Odpowiedz Link
lilka107 Re: 6 mieczy 20.04.11, 12:13 jak tommy pisze, 6 mieczy oznacza opuszczenie tego, w czym teraz jestes, zmiana miejsca zamieszkania, zmienic calkowicie obszar poszukiwan, tu gdzie teraz jestes, w miejscach w ktorych teraz szukasz nie znajdziesz Odpowiedz Link
sahara9 Re: 6 mieczy 20.04.11, 18:59 lilka107 napisała: > jak tommy pisze, 6 mieczy oznacza opuszczenie tego, w czym teraz jestes, zmiana > miejsca zamieszkania, zmienic calkowicie obszar poszukiwan, tu gdzie teraz jes > tes, w miejscach w ktorych teraz szukasz nie znajdziesz Wokół 6 mieczy zawsze pojawiają się karty kielichów, bardzo różne: często 10 kielichów, 3 kielichy, 9 kielichów i krol kielichów. Nie mogę odkryć sensu tego. Odpowiedz Link