27.04.11, 07:46
Bardzo proszę o postawienie kart, ja nie dam rady... Spotykam sie z nim od miesiaca. Bywalo roznie, nieporozumienia, male klotnie, ale generalnie wszystko bylo w porzadku. Przedstawial mnie swoim kolegom, bylam u niego w domu...wydawalo sie, ze nie traktuje mnie malo powaznie, chociaz czasem zapalala mi sie czerwona lampka, gdy np jego kumple wyskakiwali z dziwnymi tekstami na jego temat, to mi dawalo do myslenia - on sie wkurzal. Kilka dni temu znow sie posprzeczalismy. Od tego czasu prawie nie ma kontaktu z jego strony. Jesli juz odpisze, to bardzo lakonicznie, przez tel rozmawiac nie chce, zwyczajnie czuje, ze cos jest nie tak sad. Nie wiem, co sie dzieje, czy on ma juz dosc, czy moze poznal kogos, co bedzie z nami dalej ? Prosze o karty...prosze...
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: ... 27.04.11, 08:48
      Z tego co pamiętam, kilka tygodni były na niego kładzione karty i wychodziły takie szemrane. Pamiętam, że on taki trochę zdystansowany, było podejrzenie że ma jakieś inne opcje. Warto mu się przyjrzeć Szeltie
      • szeltie Re: ... 27.04.11, 10:08
        ale potem bylo relacja sie rozwijala. Teraz nie mam juz jak sie mu przyjrzec, nie wiem na czym stoje...stad moja prosba, bo sie wykoncze wciaz o tym myslac...
        • czu-jka Re: ... 27.04.11, 10:19
          Niestety niemam możliwości postawić Ci kart, ale napewno ktoś się pokusi. A narazie postaraj się zdystansować, bo wykończysz sięsmile.
    • ma_ewa01 Re: ... 27.04.11, 10:42
      Krotki rozklad na niejasne relacje miedzyludzkie
      Autor: dori7☺ ''O tarocie''

Rozklad na wszelkie sytuacje, w ktroych nie wiadomo dokladnie, jakie
      sa intencje
      drugiej strony i jaka strategie postepowania wobec tego nalezy
      przyjac. Krotki i
      bardzo tresciwy. Sprawdza sie i w milosci, i w biznesie - po prostu
      wszedzie

4-----6
      1--3--2
      5-----7

1. Druga osoba w tym zwiazku
      2. Ty w tym zwiazku
      3. Co jest miedzy Wami
      4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz
      5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie
      6. Co robic
      7. Czego nie robic
      i ewentualnie 8,9,10 - Przyszłośc relacji, jeśli się zastosujesz do 6 i 7

Może być?
      Postawię Ci w przeciągu pół godz, jeśli Ci pasuje
      Msmile
      • szeltie Re: ... 27.04.11, 10:46
        tak, bardzo proszę...
      • ma_ewa01 niejasna relacja - r o z k ł a d 27.04.11, 11:51

> Krotki rozklad na niejasne relacje miedzyludzkie
        > Autor: dori7☺ ''O tarocie''
        >

> 4-----6
        > 1--3--2
        > 5-----7
        >
        > 1. Druga osoba w tym zwiazku- 6 den
        > 2. Ty w tym zwiazku- 9 kijów
        > 3. Co jest miedzy Wami- Wisielec
        > 4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz- 5 mieczy
        > 5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie- Wieża
        > 6. Co robic- 4 miecze
        > 7. Czego nie robic - Sprawiedliwośc
        > 8,9,10 - Przyszłośc relacji, jeśli się zastosujesz do 6 i 7 - 3 puchary, 3 kije, Głupiec

Ewidentnie widać sytuację: Relacja utknęła w martwym punkcie. Prawie wszystkie karty to potwierdzają . On po raz kolejny wyszedł jako człowiek otwarty i rozdający karty w relacji. Nie widać jakiegoś zaangażowania uczuciowego z jego strony. Twoja nieufność i ostrożnośc ( 9 kijów) potraktował jako kosza i obraził sie nawet ( 5 mieczy), bo zdaje się zbyt głęboko w to weszłaś, a jemu bardziej pasowałoby lekkie podejście ( 3Kiele, 3 kije, Głupiec) z możliwością dobrej zabawy i wycofania sie w każdej chwili. I Wieża zdaje się to potwierdzać. On się chyba wystraszył Twojego zbyt poważnego podejścia, na które nie jest gotowy. Tego jeszcze nie powiedział ( Wisielec) ale na takiej stopie, jakbyś Ty chciała (Sprawiedliwość ) to jego raczej nie widzę.
        Jest możliwe między Wami wspólne bywanie w wesołym towarzystwie, miłe spędzanie czasu, rozrywkowo, w większym gronie, ale bez zamykania tej relacji w dwuosobowej skorupce. Jeśli Ci to odpowiada, to i owszem, bo on jest takim bardziej przyjemniaczkiem i w poważny związek jeszcze się nie zaangażuje. Więc nie prowadź z nim raczej poważnych rozmów, nie rób bilansów, [poważnych planów i tepe. Żyj chwilą , jeśli potrafisz bo taki typ relacji on narzuca i w inny raczej na razie nie wejdzie...
        A te 3 kije, jakby się im dobrze przyjrzeć, mogą otworzyć Ci drogę na nowe ( Głupiec) , więc moze warto skorzystać z towarzyskich kontaktów chłopaka w celu poznania kogoś całkiem nowego.
        Szeltie, karty nie sa złe, nie zamykają drogi Tobie. Pokazują czarno na białym tego gostka. Przynajmniej wiesz, czego się możesz spodziewać...Ale ja tu wyczuwam na horyzoncie nowe energie... Więc ich nie blokuj, nie wchodź głębiej, przystopuj - 4 miecze i miej oczy szeroko otwarte ( 3 lkije).
        A nóż wydarzy się coś o wiele ważniejszego...
        Buziak
        Msmile

• czu-jka Re: niejasna relacja - r o z k ł a d 27.04.11, 12:51
          Karty potwierdzają poprzednie rozkłady na niego.
          Między Wami jest zawieszenie, tak naprawdę mimo kontaktów sprawy nie idą ani do przodu ani do tyłu. 9 buław interpretowałabym jako Twoją chęć dominowania, nakierowanie sprawy na właściwe tory. Otworzyłaś się na niego, ale on nie bardzo chce z siebie za wiele dać. Nastawił się chłopak pewnie na taka luźną relacje, a teraz runął mu ten obraz (wieża) i niedobrze mu z tym, czuje porażkę (5 mieczy). Powinnaś sie wycofac, odizolowac, czyli generalnie ejst to jakby potwierdzenie Wisielca, a przyniesie Ci to nowy początek ale wlasnie jakbyś kogoś miała poznać? (3kije+Głupiec). Może kogoś z jego kolegów?
          • szeltie Re: niejasna relacja - r o z k ł a d 27.04.11, 13:01
            wlasnie rozmawialam z nim przez tel. Wyjasnilam, ze odcinam sie od przeszlosci ( przez zle dosw z innym robilam mu jazdy, bo sie zwyczajnie balam ), ze koncze z takim nastawieniem, i generalnie dalam mu do zrozumienia, ze troche odpuszcze. Przyjal do wiadomosci, i wiem, ze teraz bedzie mnie obserwowal. Karty idealnie pokazaly moja i jego postawe. Mam nadzieje, ze te dominacje uda mi sie wreszcie w sobie pokonac. Zaproponowal spotkanie za kilka dni, takze zobaczymy. Takie relacje zawsze sa po cos. Jesli dzieki niemu mam poznac kogos z kim uloze sobie zycie - to widac tak mialo byc. Dziekuje pieknie za pomoc smile. Zaplate zaraz wysle. Dziekuje.
            • czu-jka Re: niejasna relacja - r o z k ł a d 27.04.11, 13:12
              Wiesz Szeltie, jeśli faktycznie tego szukasz w tej relacji to ok. Mam jednak wrażenie, ze chcesz na siłę tę relację utrzymać i będziesz cicho liczyć, ze on zmieni stosunek do Ciebie. Ale to taka moja luźna uwaga.
              • szeltie Re: niejasna relacja - r o z k ł a d 27.04.11, 13:22
                no napewno troche na to licze. Ale licze tez na to, ze uda mi sie w koncu przezwyciezyc zle nastawienie, moje obawy i robie to glownie dla siebie, bo inaczej nigdy nie uda mi sie z zadna relacja. To nowe , to nie musi byc ktos nowopoznany, moze to jest wlasnie to, ze sie zmienie na lepsze. I w to chce wierzyc smile.
                • czu-jka Re: niejasna relacja - r o z k ł a d 27.04.11, 13:42
                  Niechcę być ciotką dobra radasmile, ale z tym kawalerem lepiej zachowac ostrozność,
                  W każdym bądz razie trzymam kciukismile
        • ma_ewa01 Re: niejasna relacja - r o z k ł a d 27.04.11, 14:14
          Zapłata doszła, dzięki.
          Msmile
          • nielaik Re: niejasna relacja - r o z k ł a d 05.05.11, 10:37
            1. Druga osoba w tym zwiazku- 6 den
            2. Ty w tym zwiazku- 9 kijów
            3. Co jest miedzy Wami- Wisielec
            4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz- 5 mieczy
            5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie- Wieża
            6. Co robic- 4 miecze
            7. Czego nie robic - Sprawiedliwośc
            8,9,10 - Przyszłośc relacji, jeśli się zastosujesz do 6 i 7 - 3 puchary, 3 kije, Głupiec
            4 mieczy schłodzić trochę temaraturę uczuć, a dokładnie nie pokazywać tego jak bardzo ci zależy, nie mówić wszystkiego o twoich oczekiwaniach wobec niego. Pokazujesz, że nie masz ciśnienia. Cieszysz się chwilą, jak jest tak jest i jest ci z tym dobrze. Ogólnie wyluzowanie, obserwacja tego co robi. Sprawiedliwość, nie podejmować próby rozliczania go z jego niekonsekwentengo zachowania? Karty końcowe mówią, że chciałby znajomości, ale jeszcze nie takiej z wielkimi deklaracjami, w której ustalone są pewne reguły, których nie można łamać, bo ponosi się tego konsekwencje. Do niego trzeba na spokojnie, po przyjacielsku, na luzie, bo się przestraszy wink
            6 denarów, ta karta niby fajna, ale w otoczeniu pozostałych, można ją zinterpretować jako: czego ta kobieta odemnie chce? Dlaczego mam się anagażować, być rozliczanym? Wieża, wydaje mi się, że pokazuje obawy. Nie jesteś obojętna, ale trzęsie nim z jakiegoś powodu. Burzy mu sie porządek, coś zakłóca spokój.
            • szeltie Re: niejasna relacja - r o z k ł a d 05.05.11, 15:46
              Wielkie dzieki nielaik, ze zechcialas przedstawic swoja interpretacje. Szczerze mowiac, bardzo mi ona ulatwila spojrzenie na ten rozklad i cala sytuacje, jak i niego samego. Dziekuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka