Spodobał mi się rozkład, więc zrobiłam sobie.
1. Jaki cel realizujesz teraz -
2 miecze
Waham się, nie wiem tak na prawdę czego chce, co innego jest w mojej podświadomosci, co innego w świadomosci, czego innego pragne a co innego pokazuje.
2. Co na to Twoja Dusza-
Sąd ostateczny
Tak jak będe postepowac, jak bede sie zachowywac, ile wysilku i starań w to włożę, tak będe miec.
3. Co mówi Twoja podświadomość, kody-
Cesarzowa
Osiagnęłam to co możliwe do osiągnięcia, czy osiage to co zamierzam, czy bede spełniac sie tez jako partnerka, kobieta spełniona w każdym wzgledzie.
4. Co zostawiasz za sobą, z czego się wywiązałaś, czym ucieszyłaś swoją Duszę-
8mieczy moje leki, moje zmartwienia i troski, w ubiegłym roku towarzyszyły mi 8 i 9 mieczy, teraz odchodzą do przeszłosci, pokonane, a może ja jestem pogodzona z tym co było, minęło.
5. Cel do zrealizowania na najbliższą przyszłość ( głos Duszy)-
7 buław nie wycofywac się w cien, wrócic do swoich marzen i starac sie je realizowac.
6. Co odsłoni najbliższa przyszłość – jakie doświadczenie dostaniesz-
Moc -poczuje, ze moje cele moga zostac zrealizowane, a ja potrafię temu sprostac.
7. Cel, który Ty widzisz, Twoje odczucie chwili-
2 monety- ode mnie zalezy jak się potoczy moje dalsze zycie, od moich wyborów, nastawienia.
8. Synchronizacja, stopień realizacji i zrozumienia celu-
9 monet - jako kobieta o ustabilizowanej sytuacji, bez stresu, skądinąd szczesliwa, mogę spokojnie realizowac swoje cele, czas i okoliczności sprzyjają. 9 monet juz osiagnełam.
9. Przed czym Cię ostrzega Twoja Dusza ( pułapki)-
Ryc buław- nie działac za szybko, nie kierowac się tylko emocjami.
10. Co osiągniesz, co zrealizujesz w tym wcieleniu -
Paż mieczy- w moim zyciu bedzie dominowac klimat intelektu, wiedzy, nauki, rozmowy i porozumienia, ale to tylko Paz, więc chyba bez fajerwerków.
11,12, 13 – Prośba Twojej Duszy-
Gwiazda, 4 buław, Rydwan - uspokoic sie, nie ma co się miotac, nabrac cierpliwosci, osiagnac stabilizacje w zyciu rodzinnym, ale nie siadac na laurach, działac, zmierzac w kierunku obranego celu. Zdecydowanie i zamierzenie.
To taka moja subiektywna interpretacja