24.05.11, 08:13
Spodobał mi się rozkład, więc zrobiłam sobie.

1. Jaki cel realizujesz teraz -2 miecze
Waham się, nie wiem tak na prawdę czego chce, co innego jest w mojej podświadomosci, co innego w świadomosci, czego innego pragne a co innego pokazuje.
2. Co na to Twoja Dusza-Sąd ostateczny
Tak jak będe postepowac, jak bede sie zachowywac, ile wysilku i starań w to włożę, tak będe miec.
3. Co mówi Twoja podświadomość, kody- Cesarzowa
Osiagnęłam to co możliwe do osiągnięcia, czy osiage to co zamierzam, czy bede spełniac sie tez jako partnerka, kobieta spełniona w każdym wzgledzie.
4. Co zostawiasz za sobą, z czego się wywiązałaś, czym ucieszyłaś swoją Duszę-8mieczy moje leki, moje zmartwienia i troski, w ubiegłym roku towarzyszyły mi 8 i 9 mieczy, teraz odchodzą do przeszłosci, pokonane, a może ja jestem pogodzona z tym co było, minęło.
5. Cel do zrealizowania na najbliższą przyszłość ( głos Duszy)-7 buław nie wycofywac się w cien, wrócic do swoich marzen i starac sie je realizowac.
6. Co odsłoni najbliższa przyszłość – jakie doświadczenie dostaniesz-Moc -poczuje, ze moje cele moga zostac zrealizowane, a ja potrafię temu sprostac.
7. Cel, który Ty widzisz, Twoje odczucie chwili-2 monety- ode mnie zalezy jak się potoczy moje dalsze zycie, od moich wyborów, nastawienia.
8. Synchronizacja, stopień realizacji i zrozumienia celu- 9 monet - jako kobieta o ustabilizowanej sytuacji, bez stresu, skądinąd szczesliwa, mogę spokojnie realizowac swoje cele, czas i okoliczności sprzyjają. 9 monet juz osiagnełam.
9. Przed czym Cię ostrzega Twoja Dusza ( pułapki)-Ryc buław- nie działac za szybko, nie kierowac się tylko emocjami.
10. Co osiągniesz, co zrealizujesz w tym wcieleniu - Paż mieczy- w moim zyciu bedzie dominowac klimat intelektu, wiedzy, nauki, rozmowy i porozumienia, ale to tylko Paz, więc chyba bez fajerwerków.
11,12, 13 – Prośba Twojej Duszy-Gwiazda, 4 buław, Rydwan - uspokoic sie, nie ma co się miotac, nabrac cierpliwosci, osiagnac stabilizacje w zyciu rodzinnym, ale nie siadac na laurach, działac, zmierzac w kierunku obranego celu. Zdecydowanie i zamierzenie.

To taka moja subiektywna interpretacja smile
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Cel Duszy 24.05.11, 08:51
      1. Jaki cel realizujesz teraz -2 miecze
      Przyznanie się przed sobą ze swoich słabości i spraw do załatwienia, by osiagnac stabilizacje. To powinien byc priotytet.
      2. Co na to Twoja Dusza-Sąd ostateczny
      Twoja Dusza na to czeka, czeka na odrodzenie.
      .Twoja podswiadomosc jest zadowolona z takiego stanu rzeczy jaki jest. Podswiadomie czujesz sie kobieta spelniona.
      4. Co zostawiasz za sobą, z czego się wywiązałaś, czym ucieszyłaś swoją Duszę-8mieczy
      Pięknie smile. 2bieguny, wreszcie odrzucasz negatywna postawe i odrodzisz sie, zwazywszy na Sąd Ostateczny
      5. Cel do zrealizowania na najbliższą przyszłość ( głos Duszy)-7 buław
      Bądź wytrwała w swoich dązeniach, nie poddawaj sie.
      6. Co odsłoni najbliższa przyszłość – jakie doświadczenie dostaniesz-Moc
      Ale zwazywszy na Moc nie poddasz siesmile.Przekonasz sie, ze jestes silna kobieta.
      7. Cel, który Ty widzisz, Twoje odczucie chwili-2 monety
      Hmm, nie wiem/
      8. Synchronizacja, stopień realizacji i zrozumienia celu- 9 monet -
      Realizujesz dzielnie swoje cele,
      9. Przed czym Cię ostrzega Twoja Dusza ( pułapki)-Ryc buław
      Ostrzega Cie przed pochopnych działaniem
      10. Co osiągniesz, co zrealizujesz w tym wcieleniu - Paż mieczy-
      Będziesz dzielnie iść przez życie, dokształcać siesmile.
      11,12, 13 – Prośba Twojej Duszy-Gwiazda, 4 buław, Rydwan

Bardzo mi sie podoba prosba Twojej duszy. Masz miec nadzieje, ze wszystko pojdzie na wlasciwe tory. Zbierz smietanke z tego co osiagnelas, ciesz sie tym. Ale nie poprzestawaj na tym. Zaprzegnij Rydwan i dobrze nim pokieruj i nie ogladaj sie za siebie, bo Gwiazda Cie dobrze poprowadzismile
    • nielaik Re: Cel Duszy 25.05.11, 00:36
      Cesarzowa chciałaby zabłysnąć, oddawać się przyjemniejszej, mniej praktycznej stronie życia.
      5. Cel do zrealizowania na najbliższą przyszłość ( głos Duszy)-7 buław
      Postawienie na swoim
      6. Co odsłoni najbliższa przyszłość – jakie doświadczenie dostaniesz-Moc -
      Ta Moc jest spokojna, płynie z lwem na spacer. To będzie doświadczenie, w którym poczujesz się królową sytuacji, wielkie wejście, zaprzeczenie Rycerza Buław, który czasem działa na oślep, musi się też nabiegać, nachodzić, żeby coś osiągnąć. Panowanie nad sobą, spokój, nie przejmowanie się błahostkami.
      7. Cel, który Ty widzisz, Twoje odczucie chwili-2 monety-
      Kompromisy, na które uważasz, że trzeba iść? Te dwie 2, mieczy i denarów, bycie w cieniu, zachowanie równowagi, nie przesadzanie, podczas gdy można zaszaleć i zrobić sobie dobry PR, zająć cała tytułową strone w magazynie, pokazać się w całej okazałości, chwalić się swoimi osiągnięciami, bo jest czym, a na pewno talentai, które są wrodzone. Zagrać pierwsze skrzypce.
      8. Synchronizacja, stopień realizacji i zrozumienia celu- 9 monet
      Karta podobna do Cesarzowej, która jest świadoma swoich atutów, wie że zwraca na siebie uwagę i jeżeli zależy jej na osiągnięciu celu, wystarczy, że pojawi się w odpowiiednim miejscu widokowym, zaprezentuje, a ludzie sami do niej podejdą, będą chcieli poznać, zawrzeć umowę. Yo jest jej strategia działania, za wiele się nie napracuje.
      9. Przed czym Cię ostrzega Twoja Dusza ( pułapki)-Ryc buław
      Nie ma się co wyrywać do przodu, denewować, śpieszyć, forsować, popędzać, zdobywać. Cesarzowa nie musi walczyć o powodzenie, to nią się interesują, wykorzystuje swoje wrodzone atuty do osiagnięcia celu.
      10. Co osiągniesz, co zrealizujesz w tym wcieleniu - Paż mieczy
      Przy paziu mieczy mogą być fajerwerki. Napiszę, jak ta karta mnie się pokazuje. Przedewszystkim on nie tylko myśli, ale potrafi na bieżaco kombinować,
      wyjść z trudnych, zaskakujących sytuacji, nie trac zimnej krwi. Nie da się wamewrować w podpisanie umowy, która jest dla niego niekorzystna, łatwo dostrzega drobny druczek, zauważa haczyk jaki może być na niego zastawiony. Stara się przekształciś sytuację na korzystną dla siebie. Dobry negocjator.

11,12, 13 – Prośba Twojej Duszy-Gwiazda, 4 buław, Rydwan -
      Relaks, nie walcz, a wszystko samo się potoczy w odpowienium kieunku.
      • 2bieguny Re: Cel Duszy 25.05.11, 09:40
        Dziekuje Nielaiku, ładne te karty dla mnie w tym rozkładzie. Musze przyznac, ze od dawna wychodzą mi takie karty - spokój a wszystko pójdzie po dobrych torach, może rzeczywiscie za duzo sie miotam w tym wszystkim.
        Dziekuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka