Dodaj do ulubionych

Rozkąłd Cygański

22.06.11, 20:11
Znalazłam świetny rozkład Zapodam go na przykładzie mojego znajomego :
1 Twoje ja - rydwan - gna do przodu ma plany i mężnie je realizuje
2 Ci lub kto Ciebie kocha? - 10 kielichów - rodzina - z tego co wiem bardzo są za nim jest jedynakiem ale ma liczne ciotki i wujków kuzynów którzy się wspierają itd
3 Co lub kto Cię niszczy? - Q buław - jego dziewczyna z pod znaku barana - aż byłam zaskoczona że ona wyszła Związek toksyczny i karmiczny czyli beż siebie źle ze sobą jeszcze gorzej
4 (Kto) Co Cię uczy? - śmierć - uczy się na przeszłości - zamkniętej przeszłości na wszelakich zmianach na porażkach na błędach
5 Kto (co) Cię męczy? - diabeł - jego uzależnienie (ja wiem co to jest) nałóg z którym ciężko żyć ale od którego wcale on nie chce się uwolnić wink choć czasem jest mu z nim ciężko Po za tym on jest "demoniczny " smile
6 Co Ciebie czeka? - paź monet nauka To jest młody człowiek na progu życia dlatego jeszcze dużo nauki życia przed nim
7 Co jest nieuniknione - cesarz - I nie wiem czy to on stanie się cesarzem o czym mówią wszystkie znaki na ziemie i niebie czy spotka na swej drodze kogoś wielkiego kto weźmie go pod skrzydła będzie jego mentorem przewodnikiem i promotorem. Tak czy siak czeka go "wielkość" i dobrobyt smile
Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: Rozkąłd Cygański 24.06.11, 21:00
      Rozkład Cygański należy do gatunku proste i eleganckie. Potwierdzam skuteczność tego rozkładu na własnym przykładzie smile certyfikat ma zdaje się z "Podstaw Tarota" Kolesowa.

Pozdrawiam serdecznie, Mii
      • algaria Re: Rozkąłd Cygański 24.06.11, 21:17
        Jakbyś zgadła Mii - mnie zaskoczyła prawda i lekkość tego rozkładu Ale dla tego kolegi zawsze karty mi lekko "wychodzą" są przejrzyste i jasne - widocznie moje karty go lubią wink
    • nielaik Re: Rozkąłd Cygański 28.06.11, 17:17
      algaria napisała:

> Znalazłam świetny rozkład Zapodam go na przykładzie mojego znajomego :
      > 1 Twoje ja - rydwan - gna do przodu ma plany i mężnie je realizuje
      > 2 Ci lub kto Ciebie kocha? - 10 kielichów - rodzina - z tego co wiem ba
      > rdzo są za nim jest jedynakiem ale ma liczne ciotki i wujków kuzynów którzy się
      > wspierają itd
      Ma szczęście do ludzi, przyjaciół?

> 3 Co lub kto Cię niszczy? - Q buław - jego dziewczyna z pod znaku baran
      > a - aż byłam zaskoczona że ona wyszła Związek toksyczny i karmiczny czyli beż s
      > iebie źle ze sobą jeszcze gorzej
      A teraz zabłysnę.winkMam okazję teraz obserwować osobę spod Królowej Buław. Niech ten gościu ucieka gdzie pieprze rośnie. Jakie to kłótliwe, zawsze musi mieć na ostatnie zdanie, najpierw prowokuje, mówiąc jesteś beznadziejny, tylko wieśniak mógł włożyć taki krawat. Odwracanie kota ogonem, przecież sam mówiłeś, że nie lubisz murzynów, podczas gdy ktoś opisał tylko niemiłą przygodę jaką przeżył w krajach arabskich i stwierdził, że ta kultura, ta mentalność mu nie odpowiada. Za to przy każdej okazji jest rozdmuchiwanie i mówienie wszem i wobec, że Dawid jest rasistą. Ciągła chęć kłótni, konfrontacji, zwłaszcza z osobami, które spokojnie wyrażają swoje zdanie. Najpierw jest wyciągane jakieś ich potknięcie z przeszłości, tylko po to aby nie mogły w chwili obecnej wypowiedzieć się jako powiedzmy osoba, która orientuje się w temacie. Kiedy ludzie zwracają uwagę na ton wypowiedzi, albo sami odpowiadają w tym stylu, cóż zdziwiona nie jest ale udaje, że tak się nie powinno do niej zwracać, bo jest to wysoce obraźliwe. Z taką osobą trzeba rozmawiać w stylu Króla Mieczy, Królowej, Pazia, Rycerza Buław, od razu trzeba stanowczo reagować, prostując, nazywając rzeczy po imieniu, nie dając szansy, na jakiekolwiek przyczepienie się do zdania, słowa.
      > 4 (Kto) Co Cię uczy? - śmierć - uczy się na przeszłości - zamkniętej pr
      > zeszłości na wszelakich zmianach na porażkach na błędach
      Tego, że czasem po podjęciu mniejszej lub większej decyzji wszytko zmienia się nieodwracalnie?

> 7 Co jest nieuniknione - cesarz - I nie wiem czy to on stanie się cesar
      > zem o czym mówią wszystkie znaki na ziemie i niebie czy spotka na swej drodze k
      > ogoś wielkiego kto weźmie go pod skrzydła będzie jego mentorem przewodnikiem i
      > promotorem. Tak czy siak czeka go "wielkość" i dobrobyt smile
      Cesarz potrafi podejmować niepopularne decyzje. Będzie się trzymać swojego zdania, mało tego zrobi coś lub nie zrobi tylko w zgodzie ze sobą. Nie interesuje go, to że koledzy się na niego obrażą. Dla niego to jest sprawa honoru, nie ma zamiaru przepraszam rżnąć głupka, wdawać się w układy gdzie jest pionkiem, nie poddaje się szantażom.
      • dorota.1230 Re: Rozkąłd Cygański 28.06.11, 22:51
        Znalazłam świetny rozkład Zapodam go na przykładzie mojego znajomego :
        1 Twoje ja - rydwan -
        Ciekawe w , którym jest roku osobistym ? Może to 8 ?, ten ruch , działanie , wyznaczanie celu , drogi , którą chce podążać .On już wie co chce robić jak się na przyszłość ustawić tylko coś tam nim jeszcze targa na boki ale chłopak ma silną wolę i z tym sobie poradzi .

2 Ci lub kto Ciebie kocha? - 10 kielichów - rodzina
        Rodzina baaardzo go kocha to jest zjednoczona rodzina , gdzie każdego brak jest odrazu odczuwalny ,trzymają się razem on to tak odczuwa -może liczyć na ich wsparcie .

3 Co lub kto Cię niszczy? - Q buław - j
        Baranki czasami potrafią pobodzić różkami , ale coś przy nich nas trzyma i tutaj jest tak samo z nim .Dziewczyna ma nad nim jakąś dominację , wie że może nad nim dominować może poprzez seks staje się dla niej usłużny , jakieś ma swoje sztuczki , które go niszczą od środka , ale nie chce z niej zrezygnować bo jest tom bardzo atrakcyjna kobietka.

4 (Kto) Co Cię uczy? - śmierć - Uczy sie na tym co było , zbiera doświadczenia i drugi raz już nie wchodzi do tej samej rzeki b o potrafi przewidywać wydarzenia .

5 Kto (co) Cię męczy? - diabeł -
        Jakaś tam sprawa jest co się może za nim ciągnąc jak ślimak i nie daje jemu spokoju .

6 Co Ciebie czeka? - paź monet nauka
        Jeszcze sporo nauki , doświadczenia , poznania n owych ludzi , odmiennych kultur , innego świata niż ten w , którym obecnie jest .

7 Co jest nieuniknione - cesarz -
        Pokona diabła wyrwie się z kajdanek i zacznie wierzyć w siebie , podejmować samodzielne decyzje.
    • zainteresowany1977 Re: 29.06.11, 10:14
      Całkiem całkiem, chociaż w sumie to taki trochę dla psychologów amatorów, jak pytający nie ma znacznego problemu tylko zamiast meliski chce w bardziej niezwykły sposób poleczyć skołatane nerwy, no i coś tam się dowiedzieć o przyszłości wink
      Znam inny cygański, wyciąga się po trzy karty na pytanie (to co w nawiasach nie odpowiada konkretnym kartom):
      Co w sercu (uczucia, emocje, związki)?
      Co w myślach (plany, troski, pomysły)?
      Co w pieniądzach (finanse, praca)?
      Co w rodzinie (dom, rodzice, dzieci)?
      Co w duszy (rozwój, nauka, zmiany)?
      Ciekawie robi się jak się zrobi założenie, czy rozkład jest na całe życie, czy przeszłość, czy przyszłość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka