Znalazłam świetny rozkład Zapodam go na przykładzie mojego znajomego :
1 Twoje ja - rydwan - gna do przodu ma plany i mężnie je realizuje
2 Ci lub kto Ciebie kocha? - 10 kielichów - rodzina - z tego co wiem bardzo są za nim jest jedynakiem ale ma liczne ciotki i wujków kuzynów którzy się wspierają itd
3 Co lub kto Cię niszczy? - Q buław - jego dziewczyna z pod znaku barana - aż byłam zaskoczona że ona wyszła Związek toksyczny i karmiczny czyli beż siebie źle ze sobą jeszcze gorzej
4 (Kto) Co Cię uczy? - śmierć - uczy się na przeszłości - zamkniętej przeszłości na wszelakich zmianach na porażkach na błędach
5 Kto (co) Cię męczy? - diabeł - jego uzależnienie (ja wiem co to jest) nałóg z którym ciężko żyć ale od którego wcale on nie chce się uwolnić

choć czasem jest mu z nim ciężko Po za tym on jest "demoniczny "
6 Co Ciebie czeka? - paź monet nauka To jest młody człowiek na progu życia dlatego jeszcze dużo nauki życia przed nim
7 Co jest nieuniknione - cesarz - I nie wiem czy to on stanie się cesarzem o czym mówią wszystkie znaki na ziemie i niebie czy spotka na swej drodze kogoś wielkiego kto weźmie go pod skrzydła będzie jego mentorem przewodnikiem i promotorem. Tak czy siak czeka go "wielkość" i dobrobyt