Dodaj do ulubionych

Egzamin na drugie Studia ZAGADKA

06.07.11, 18:18
czy dostane sie na te studia(wyjete przed egzaminem), jak mi pojdzie:
10 monet + 10 kijow + Wieza(Koło,6puch)

drugie podejscie(losowanie tuz po egzaminie) - czy sie dostalam:
10 kijów + Wieza (zobaczcie, karty sie powtorzyly ku mojemu zdziwieniu)

jaka jest odpowiedz? przy okazji przebieg egzaminu czy jakto nazwac..karty tez pokazały.

pobawmy siewink sama je losowalam po to zeby sie czegos nauczyc
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Egzamin na drugie Studia ZAGADKA 06.07.11, 19:39
      Wieża to zmiana planów a więc nie sądzę żebyś sie dostała, bo ci się odwidziało. Tym bardziej, że masz koło a więc pociągała cię perspektywa czegoś innego, o czym myślałaś kiedyś ale porzuciłaś pomysł LUB poszłaś na kierunek, gdzie miałaś więcej znajomych.
      • coill Re: Egzamin na drugie Studia ZAGADKA 06.07.11, 20:08
        hej Krolowo milo Cie znow widziec, dawno nic nie piaslas...Misboa tez zniknela gdziescrying
    • e-shy Re: Egzamin na drugie Studia ZAGADKA 06.07.11, 22:30
      zrezygnowałaś z tych studiów, stwierdzając, że zbytnio obciążałyby Cię
    • coill Re: Egzamin na drugie Studia ZAGADKA 06.07.11, 22:59
      smile narazie nie odp zadnej z Was, poczekam moze jeszcze ktos sie dolaczy kto chcialby brac udzial w zagadcewink
    • algaria Re: Egzamin na drugie Studia ZAGADKA 06.07.11, 23:10
      oblałaś egzamin ale przyjęli Cię na inny kierunek
    • indi12 Re: Egzamin na drugie Studia ZAGADKA 07.07.11, 08:58
      Hej!
      mam bardzo mieszane uczucia , gdybyś była moja klientką i wyszłyby takie karty , powiedziałabym jej że zda i dostanie się na studia
      Jeśli mam rację wkleję swoja interpretację
      Buziaki
      • coill Re: Egzamin na drugie Studia ZAGADKA 07.07.11, 15:05
        hehe ja nie moge do wyniku powiedziec nikomu czy ma racj czy niewink ale mozesz wkleic interpetacje..moze sie okaze ze jest trafna, a moze nie..a moze np wynik nie trafisz a cos inengo? nie wiem hehewink
        wklejajbig_grin
    • nielaik Re: Egzamin na drugie Studia ZAGADKA 07.07.11, 15:27
      Moim zdaniem zostanie ci zaproponowany nowy kierunek, bo to na co zdajesz jest przez ciebie bardzo dobrze opanowane. Jest jakaś technika, którą kiedyś zaczęłaś, albo o niej myślałaś ale nie była ona przez ciebie studiowana. Tak jakby widzieli cię gdzieś indziej.
    • coill Re: Egzamin na drugie Studia ZAGADKA 07.07.11, 20:05
      NIE WIem czy juz odp czy poczekac jeszzewink
      • algaria dawaj odpowiedź 07.07.11, 20:07

• coill ODP indi 07.07.11, 23:36
      mysle ze indi byla najblizej mimo ze nie chciala podac calej swojej inreptsmile

bo - zdalam, w sensie dostalam sie i wszsytko ok, znowu sobie jestem student tylko innego wydzialusmile

Koło + 6 puch...w trakcie wydarzyla sie nispodzianka losowa okropna. o 9 egzamin...15minut przed bylam przed uczelnia i nagle sie okazało ze zostwilam u siebie na osiedlu(niestety koniec miasta) teczke z dokumentami i reprod.swoich prac bez kt.wogole nie ma opcji podejsc do egzaminu, to koniecznosc! musialam szybko wracac na osiedle(6 puch)! strasznie sie balam ze moze ktos wzial ze sklepu czy cos i nie bede miec, nigdy sie tak nie spieszylam ehehe
      nie dokonca jeszcze wiem co to 10 kijow w wyniku uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka