Dodaj do ulubionych

Interpretacja waszego pisma :)

27.08.11, 20:43
Dziewczynki od pewnego czasu interesuje się grafologią , z pisma staram się wyczytać charakter człowieka . Która jest ciekawa swojego pisma to proszę wklejać fragment pisma , a ja postaram sie napisać co oznacza wasze pismo . smile
Potem możemy poddać moją opinię kartom tarota i zobaczymy co powiedzą (np .rozkład charakter)

smile
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Interpretacja waszego pisma :) 27.08.11, 21:08
      to ja wklejam zaraz z ciekawosci choc chyba wiem co powiedza wink
      • asia.33 pismo Asi 27.08.11, 21:29
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/zd/ah/zpzi/oGRxmFZbcmGyhmnfNB.jpg
        • babowa i babowa ciekawska prosi tez:) 27.08.11, 22:46

http://images46.fotosik.pl/1020/28e956539bb1f4f8med.jpg
          • dorota.1230 Re: i babowa ciekawska prosi tez:) 28.08.11, 22:16
            babowa napisała:

>
            > http://images46.fotosik.pl/1020/28e956539bb1f4f
> 8med.jpg

Babowa jesteś osobą lubianą , pogodną ale może i niekiedy naiwną ,a to może być wykorzystywane przez inne osoby , które będą miały z tobą kontakt.
            Humanistycznie uzdolniona bardziej niż do nauk ścisłych .Nie zdarza ci się bujać w obłokach , raczej lubisz wybrać sobie cel i go osiągnąć tylko , że w tym mogą przeszkadzać ludzie , których wpływom może ci się zdarzyć ulegnąć .
            Szukasz harmonii , odpoczynku , relaksu tk jakby jakiś nowy etap się rozpoczynał , nowa sprawa jakaś poszła do przodu i tak jeszcze coś trzyma z przeszłości a tu już się wyprostowuje na prostą drogę .
            Przywiązujesz wagę do spraw finansowo - materialnych i w takiej pracy spełniała byś się . Lubisz być chwalona za to jak wykonujesz swoje zajęcia.
            Jeśli poczujesz , że w czymś co robisz jesteś dobra i dobrze z tym sie czujesz to na pewno będzie to zajęcie , które poza pracą będzie wracać lub potraktujesz to jako pracę główną .

smile Dorota
            • babowa Re: i babowa ciekawska prosi tez:) 28.08.11, 22:39

Babowa jesteś osobą lubianą , pogodną ale może i niekiedy naiwną ,a to może być wykorzystywane przez inne osoby , które będą miały z tobą kontakt.

to fakt, ludzie mnie kochaja:d
              no tu roznie, mnie sie albo lubi albo nie, letnia to ja nie jestem
              naiwna jestem, fakt
              i czesto daje sie wykorzystac kiedy wiem ze mi nie ubedzie a ktos poczuje sie lepiej

Humanistycznie uzdolniona bardziej niż do nauk ścisłych .Nie zdarza ci się bujać w obłokach , raczej lubisz wybrać sobie cel i go osiągnąć tylko , że w tym mogą przeszkadzać ludzie , których wpływom może ci się zdarzyć ulegnąć .

owszem , humanistka
              ale pudlo z tymi celami, ja raczej ciagle sie bujam w zamyslach i niczego nie koncze

Szukasz harmonii , odpoczynku , relaksu tk jakby jakiś nowy etap się rozpoczynał , nowa sprawa jakaś poszła do przodu i tak jeszcze coś trzyma z przeszłości a tu już się wyprostowuje na prostą drogę .

no tu moge odnalezc kilka spraw z terazniejszosci
              moze faktycznie konczy sie etap niepowodzen
              sa pewnie pomysły na przyszlosc

> Przywiązujesz wagę do spraw finansowo - materialnych i w takiej pracy spełniała
              > byś się . Lubisz być chwalona za to jak wykonujesz swoje zajęcia

no nie wiem
              mam lekka reke do pieniedzy, kasa sie mnie nie trzyma
              i nie nadaje sie do zadnej pracy zwiazanej z liczeniem, utopiłabym kazda firme big_grin

ogolnie chwalic mnie mozna ale tylko w 4 oczy, inaczej sie najezam

Jeśli poczujesz , że w czymś co robisz jesteś dobra i dobrze z tym sie czujesz
              > to na pewno będzie to zajęcie , które poza pracą będzie wracać lub potraktujesz
              > to jako pracę główną

?
              nie bardzo wiem co miałas na mysli

ogolnie, bez obrazy, ale raczej malo trafien
              pozdrawiam babowasmile
              • dorota.1230 Re: i babowa ciekawska prosi tez:) 29.08.11, 10:29
                babowa napisała:

>
                >
                > > Przywiązujesz wagę do spraw finansowo - materialnych i w takiej pracy spe
                > łniała
                > > byś się . Lubisz być chwalona za to jak wykonujesz swoje zajęcia

>
                > no nie wiem
                > mam lekka reke do pieniedzy, kasa sie mnie nie trzyma
                > i nie nadaje sie do zadnej pracy zwiazanej z liczeniem, utopiłabym kazda firme
                > big_grin
                >

Chodzi tutaj o pracę związaną z finansami w , której mogła byś decydować o funduszach , prowadzić rozmowy na temat budżetu firmy .

>
                > Jeśli poczujesz , że w czymś co robisz jesteś dobra i dobrze z tym sie czujesz
                >
                > > to na pewno będzie to zajęcie , które poza pracą będzie wracać lub potrak
                > tujesz
                > > to jako pracę główną
                >
                Tak , jakbyś jeszcze nie do końca wiedziała co tak naprawdę sprawia ci frajdę w tym co robisz , jeszcze nie jesteś na jeden kierunek pracy ukierunkowana , jesli coś polubisz i sprawi tobie to zajęcie przyjemność to spróbujesz z tego sie utrzymywać -zamienisz to w pracę z, której będziesz sie utrzymywać finansowo .

------------------------------------------------------------------------------------
                Tak sobie wyszczególniłam trochę się jednak zgadza smile

:no tu moge odnalezc kilka spraw z terazniejszosci
                moze faktycznie konczy sie etap niepowodzen
                sa pewnie pomysły na przyszlosc

Humanistycznie uzdolniona bardziej niż do nauk ścisłych .

owszem , humanistka

:to fakt, ludzie mnie kochaja:d
                no tu roznie, mnie sie albo lubi albo nie, letnia to ja nie jestem
                naiwna jestem, fakt
                i czesto daje sie wykorzystac kiedy wiem ze mi nie ubedzie a ktos poczuje sie lepiej

> ?
                > nie bardzo wiem co miałas na mysli
                > ogolnie, bez obrazy, ale raczej malo trafien
                > pozdrawiam babowasmile
                >
                >
                >
                >
                >
                • babowa Re: i babowa ciekawska prosi tez:) 29.08.11, 21:30
                  dzieki Dorota za czassmile
                  no troche prawdy w tym jest:0
                  • dorota.1230 Re: i babowa ciekawska prosi tez:) 31.08.11, 14:21
                    babowa napisała:

> dzieki Dorota za czassmile
                    > no troche prawdy w tym jest:0

Proszę , dla mnie była to przyjemność odszyfrować pismo smile
        • dorota.1230 Re: pismo Asi 28.08.11, 17:59
          asia.33 napisała:
          To tak pokrótce napisałam co odczytałam z pisma asi.33

Asiu jesteś osobą inteligentną , z widocznymi cechami przywódcy , żle znosisz krytykę .
          Nie należysz do osób tak zwanych :zatrzymujących się w jednym punkcie .
          Lubisz gdy wydarzenia poruszają się do przodu , oczywiście sama potrafisz przyśpieszyć bieg zdarzeń -należysz do osób szybkich .
          Nie przywiązujesz tak dużej uwagi do spraw finansowo -materialnych .
          Dominującym, punktem twojej osobowości są uczucia , wrażliwość , romantyzm to jest najważniejsze w twoim życiu . Jesteś otwarta na ludzi , ale pewne sprawy wolisz zatrzymać w ukryciu przed innymi osobami.
          Jako osoba kreatywna , pomysłowa o uzdolnieniach artystycznych , które odkryłaś już , lub dopiero odkryjesz jeśli skupisz nad nimi -możesz dobrze czuć się w pracy np: agencji reklamowej .To jest praca , która pozwoli ci się rozwinąć . Poczucie złości starasz się w sobie skrywać , emocje starannie ukryjesz jeśli tego bardzo chcesz.
          Nie żyjesz przeszłością skupiasz się nad tym co jest teraz ,śmiało patrzysz w przyszłość to co nadejdzie i przyniesie los.
          smileDorotka

• dorota.1230 Re: pismo Asi 28.08.11, 18:51
            Asiu napisz jak sie ma moja interpretacja twojego pisma do rzeczywistości ?

Ps: Dziewczyny później zajmę sie dalszą interpretacją waszego pisma , proszę o odpowiedzi czy wszystko sie zgadza w mojej interpretacji .

pozdrawiam Dorotka smile
          • asia.33 Re: pismo Asi 28.08.11, 20:10
            spróbuje byc obiektywna, choc to nie łatwe , powiedzmy ze 60 % to prawda a reszta moze wynikac z tego ze ja sama moge sie inaczej oceniac to co sie zgadza ciemnym drukiem podkresle lub ciemnym drukiem dopisze:

dorota.1230 napisała:

> asia.33 napisała:
            > To tak pokrótce napisałam co odczytałam z pisma asi.33
            >
            > Asiu jesteś osobą inteligentną , z widocznymi cechami przywódcy , żle znosisz k
            > rytykę . tak, przywódca od niedawna ale nie w kazdym srodkwisku wynika to z odpowiedzilanosci, jesli nie musze nie jestem. krytyke zle znosze tak to prawda
            > Nie należysz do osób tak zwanych :zatrzymujących się w jednym punkcie .
            > Lubisz gdy wydarzenia poruszają się do przodu , oczywiście sama potrafisz przyś
            > pieszyć bieg zdarzeń -należysz do osób szybkich . - tu nie do konca , moze w słowach jestem szybka ale w czynach wywazona i zanim podejme jakas decyzje lubie sie zastanowic
            > Nie przywiązujesz tak dużej uwagi do spraw finansowo -materialnych . przywiazuje raczej , lubie dbac o rzeczy , przedmioty , szanowac , jesli cos kupuje to dobrej marki ale mam je dlugo, ze wygladaja jak nowe, nie wiem jak to okreslic wiec czy przywiazuje czy nie ..samo i stwierdzcie.
            > Dominującym, punktem twojej osobowości są uczucia , wrażliwość , romantyzm to
            > jest najważniejsze w twoim życiu - bingo 100% . Jesteś otwarta na ludzi , ale pewne sprawy w
            > olisz zatrzymać w ukryciu przed innymi osobami. tak tego mnie zycie nauczyło, lubie pomagac innym bardzo, ludzie do mnie lgna , nawet na przystanku ,opwiadaja mi swoj zyiorys nieproszeni, moze to wynika z tego ze jestem 33 numerologicznie
            > Jako osoba kreatywna , pomysłowa o uzdolnieniach artystycznych , które odkryła
            > ś już , lub dopiero odkryjesz jeśli skupisz nad nimi - uzdolnienia mam ale takie ze szału nie ma , tzn dobrze gram i spiewam, dobrze rysuje itp ale tu nie ma taletu zadnego - jest poprawnie..chyba ze talentem mozna uznac ze ponoc dobre zdjecia robie, ja sama siebie okresliłabym jako uniwersalna gdyz potrafie szyc, ale i kran naprawie, potrafie wiele , wyszło w zyciu z prac meskich to jako dziecko przygladałam sie tacie gdy cos naprawial i czesto prosil mnie abym pomagała w czyms i to sie przydało bardzo, nawet panele podłogowe umiałabym połozyc -możesz dobrze czuć się w
            > pracy np: agencji reklamowej .To jest praca , która pozwoli ci się rozwinąć - tzn jestem dobrym szukaczem i szperaczem internetowym, mam do tego zmysł...potrafie cos spod ziemi znalezc i to bardzo lubie to cecha mekury w 1 domu w baranie i ksiezyc w skorpionie -detektyw . P
            > oczucie złości starasz się w sobie skrywać , emocje starannie ukryjesz jeśli te
            > go bardzo chcesz.- jesli bardzo chce to tak ale ciezko mi zapanowac nad emocjami szczegolnie gdy widze poczucie braku sprawiedliwosci lub gdy sie krzywdzi lub wykorzystuje innych - milam ten problem w pracy ze czesto stawalam w czyjejs obronie po czym dostwalam za to ciegi ja
            > Nie żyjesz przeszłością skupiasz się nad tym co jest teraz ,śmiało patrzysz w
            > przyszłość to co nadejdzie i przyniesie los. - mam zaufanie do losu , jestem z nim pogodzona..nie wiem jak to ocenic w, gdyz jako ksiezycowy skorpion jestem pamietliwa i to ze szczegolami po latach, wiec w sumie tak w polowie powiedzmy
            > smileDorotka
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            Fajnie Dorotka , duzo racji z tym przywodctwem to czesto zmienia sie w tyranie najblizszego otoczenia ale tak maja 33/6 i ja wiem o tym i staram sie nad tym pracowac..no ale coz mam mocno zaznaczona 1 w numerokogii i to bedzie sie za mna wlec dluuuuuuuuuugo jeszcze
            Dzuekuje napisz jaka zyczysz sobie zapłate
            • anna151sx Re: pismo Asi 28.08.11, 21:58
              Asiu, Prosze wytluscic inteligencje!
            • dorota.1230 Re: pismo Asi 29.08.11, 11:32
              asia.33 napisała:

> >
              > Fajnie Dorotka , duzo racji z tym przywodctwem to czesto zmienia sie w tyranie
              > najblizszego otoczenia ale tak maja 33/6 i ja wiem o tym i staram sie nad tym p
              > racowac..no ale coz mam mocno zaznaczona 1 w numerokogii i to bedzie sie za mna
              > wlec dluuuuuuuuuugo jeszcze
              > Dzuekuje napisz jaka zyczysz sobie zapłate
              >

Asiu nie ma za co dziękować smile zapłatą jest dla mnie twoja pozytywna opinia mojej interpretacji.

• czu-jka Re: Interpretacja waszego pisma :) 28.08.11, 18:13
      Jak dodc zdjęcie?
    • czu-jka Ja też poproszę:) 28.08.11, 18:25
      https://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2853175,2,1,Zdjcie3607.html
      • czu-jka Re: Ja też poproszę:) 28.08.11, 18:26
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qd/bi/8iar/GB3yqCtO7oIVaXbKNX.jpg
        • czu-jka Dorotko przepraszam za błąd:) 28.08.11, 18:31
          Pomyliłam imionasmile.
          • zainteresowany1977 Re: Dorotko przepraszam za błąd:) 28.08.11, 20:54
            Jak mogłaś, musisz jeszcze raz załączyć zdjęcie z poprawnym imieniem smile, w przeciwnym razie odszyfrowanie cech charakteru będzie niemożliwe smile
            • dorota.1230 Re: 28.08.11, 21:18
              zainteresowany1977 napisał:

> Jak mogłaś, musisz jeszcze raz załączyć zdjęcie z poprawnym imieniem smile, w prze
              > ciwnym razie odszyfrowanie cech charakteru będzie niemożliwe smile
              >

Zainteresowany nie jesteś zainteresowany postem o grafologi , więc nie wyśmiewaj się
              z dziewczyn na Forum . Czujko spróbuję dzisiaj zinterpretować twoje pismo ,zobaczymy jak mi pójdzie smile
              • czu-jka Re: 28.08.11, 21:31
                Dzękujęsmile
                Zet jak zwykle złośliwiecsmile.
                • zainteresowany1977 Re: 28.08.11, 22:40
                  Niektórzy skumali smile, pewnie Ci wyjdzie w cechach umiejętność łapania w lot psikusów smile
                  • zainteresowany1977 Re: 28.08.11, 22:42
                    Jak by co to ja wróżę z kształtu ust i postawy ciała na wdechu hhihihihihi...
                    • czu-jka Re: 28.08.11, 22:49
                      Zdjęcia w bikini nie wstawięsmile.
                    • algaria zet 28.08.11, 23:41
                      a z kształtu piersi?? tongue_out
                      • zainteresowany1977 Re: zet 29.08.11, 10:06
                        W sposób doskonały hehe...
        • dorota.1230 Re:dla Czujki :) 29.08.11, 17:06
          Czujko jesteś młodą kobietą , którą cechuje rozsądek ,wysoka kultura i uprzejmość napewno zjednują sympatię wśród innych ludzi . Jesteś otwarta na innych ludzi , ale nie wszystkie sprawy wywlekasz do opinii publicznej .
          Jeżeli ktoś potrafi przedstawić stosownie swoje argumenty przy tym utrzymując szacunek wobec ciebie jesteś skłonna zmienić swoje racje i poglądy ale ta osoba musi się postarać aby przekazać swoją wersję w dobry istotny sposób.
          Uporządkowana ,pogodna i wrażliwą osobą . Nie znosisz źle krytyki .
          Jesteś z siebie obecnie zadowolona ,pełna sił ,życia masz pozytywne podejście do życia .
          Nie dla ciebie pesymistyczne podejście do życia ,lubisz dobre jedzenie .
          Przedmiot matematyka nie jest dla ciebie dramatem . W młodości nie miałaś większych problemów .
          Dobrym punktem pracy była by związana z działem finansów .Nie skupiasz się na przeszłości .
          Nie widzę również stanów obecnie depresyjnych .
          • czu-jka Re:dla Czujki :) 29.08.11, 17:33
            Czujko jesteś młodą kobietą , którą cechuje rozsądek ,wysoka kultura i uprzejmo
            > ść napewno zjednują sympatię wśród innych ludzi . Jesteś otwarta na innych ludz
            > i , ale nie wszystkie sprawy wywlekasz do opinii publicznej .
            To wszystko trafione w 10smile. Jestem chwikę przed 30. Cenię sobie wysoką kulturę osobistą, uprzejmość. Jak najbardziej. Lubię dużo mówić, ale gdy coś mnie naprawdę boli trudno mi o tym mówić. Zdaża mi się powiedzieć zbyt wiele, mam wtedy jednak moralniaka.

> Jeżeli ktoś potrafi przedstawić stosownie swoje argumenty przy tym utrzymując s
            > zacunek wobec ciebie jesteś skłonna zmienić swoje racje i poglądy ale ta osoba
            > musi się postarać aby przekazać swoją wersję w dobry istotny sposób.
            Lubię dyskutować, jednak aby mnie przekonać rozmówca musi użyć właściwej argumentacji. Zagadza się więcsmile
            > Uporządkowana ,pogodna i wrażliwą osobą . Nie znosisz źle krytyki .
            Tak ludzie mnie widzą. Nie lubię krytyki, jednak konstruktywną przyjmuję jak najbardziej.
            > Jesteś z siebie obecnie zadowolona ,pełna sił ,życia masz pozytywne podejście d
            > o życia .
            > Nie dla ciebie pesymistyczne podejście do życia ,lubisz dobre jedzenie .
            Oj tutaj niestety różnie bywa. Mam skłonności do pesymizmu. Często wątpie w pozytywne rozwiązanie spraw, zakładając z góry, że się nie uda. Staram się pozytywnie patrzeć w przyszłość, ale wymaga to wiele pracy z mojej strony. Natomiast uwielbiam gotować. Jestem prawdziwym smakoszemsmile.
            > Przedmiot matematyka nie jest dla ciebie dramatem . W młodości nie miałaś więk
            > szych problemów .
            Nigdy nie byłam humanistką. W liceum chodziłam do klasy z rozszerzoną matematyką. Zdawałam z niej maturę. Skończyłam też ścisły kierunek politechnikismile.
            > Dobrym punktem pracy była by związana z działem finansów .Nie skupiasz się na p
            > rzeszłości .
            > Nie widzę również stanów obecnie depresyjnych .
            Póki co moja praca nie związana jest z finansami. Zauważyłam, że lubię jednak rozpamiętywać przeszłość. Zwłaszcza jeśli chodzi o mężczyzn.
            Ps. Cieszę się, że mój chwiejny nastrój ostatnio to nie depresjasmile.
            Dziękuję Dorotkokiss
    • baba_potwor Re: Interpretacja waszego pisma :) 28.08.11, 22:33
      To może i ja poproszę smile.

https://up.programosy.pl/foto/zdjecie0012_3_min.jpg
      • baba_potwor Re: Interpretacja waszego pisma :) 28.08.11, 22:38
        Miniatura jest beznadziejna, ale jeżeli klikniesz lewym klawiszem myszy, otworzy się w nowym oknie czytelne zdjęcie.
        • czu-jka Babo_potworze:) 28.08.11, 22:51
          Przepraszam, ale musiałam to napisać.
          Masz rewelacyjny nicksmile.
          Już drugi raz widzę Twoje posty, za każdym razem się uśmiechamsmile.
          • baba_potwor Re: Babo_potworze:) 28.08.11, 22:59
            Dziękuję, czu-jka, cieszę się, ze Ci sprawiam radość smile. Przy okazji potwierdziłaś, że sprawnie posługuję się słowami, więc dziękuję jeszcze raz smile.
            • getdance Moje pismo. 29.08.11, 13:43
              Ja także bardzo proszę smile .

http://img37.imagefra.me/i58t/_karolinar_/ak_ea3_u83dy.jpg
      • asia.33 Re: Interpretacja waszego pisma :) 29.08.11, 17:47
        ale babo-potwor masz super pismo smile naprawde bardzo mi sie podoba
        • baba_potwor Re: Interpretacja waszego pisma :) 29.08.11, 22:50
          Asiu.33, jesteś pierwszą na tej planecie osobą, która mi to mówi po setkach pomstujących na moje gryzmoły. Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki smile.
      • dorota.1230 Re: Interpretacja waszego pisma :)dla baba-potwór 31.08.11, 15:13
        Jesteś kobietą która lubi czuć się ważną osobą ,której zależy na dobrej opinii aby ludzie cię szanowali wtedy życie staje się łatwiejsze dla ciebie .
        Jesteś osobą ,która mimo zmiennośći losu trzyma fason , potrafisz zaprezentować się jako pewna ,stabilna osoba i taki wizerunek utrzymywać .
        Wiesz na ile cię stać ,ile jestes w stanie zrobić 1-dnia a jaką część pracy przenieść na następny dzień.
        Mądra kobieta , ale mam wrażenie , że możesz być nieco poddatna na wpływy innych .
        Marzycielska również uczuciowa przy odpowiednim partnerze rozwiniesz w pełni własną seksualność .
        Masz nosa do interesów , praca fajnie gdyby była związana z negocjacjami , związana konkretnie z finansami o decydowaniu o pieniądzach .
        Skłonności do agresywnego zachowania nie widzę .
        Teraz możesz mieć jakieś sprawy , które mogą być dla ciebie w jakiś sposób męczące.
        Optymistka z tym tylko uwzględniając co powyżej napisałam - jakby teraz jakieś sprawy mogły do twojej osoby sie odnosić . Zamknięta trochę przed światem wewnętrznym .Myślisz więcej o sobie niż o innych ludziach . Jako osoba skąpa nie widzę .

smilepozdrawiam

,która ma zasady , zmysł dyplomatyczny
        • baba_potwor Re: Interpretacja waszego pisma :)dla baba-potwór 31.08.11, 23:56
          > Jesteś kobietą która lubi czuć się ważną osobą ,której zależy na dobrej op
          > inii aby ludzie cię szanowali wtedy życie staje się łatwiejsze dla ciebie .

Ważna i respektowana owszem, bardzo lubię być. Co do opinii społecznej, kiedyś bardzo się z nią liczyłam, teraz już bardzo rzadko mi się to zdarza. Ale w sumie niewykluczone, że resztki strachu przed "co ludzie powiedzą" jeszcze gdzieś mi z tyłu głowy zostały.

> Jesteś osobą ,która mimo zmiennośći losu trzyma fason , potrafisz zaprezentować
          > się jako pewna ,stabilna osoba i taki wizerunek utrzymywać .

Chyba tak. Być może dlatego przyciągam słabych, chwiejnych mężczyzn.

> Wiesz na ile cię stać ,ile jestes w stanie zrobić 1-dnia a jaką część pracy
          > przenieść na następny dzień.

Zgadza się. Tego wymaga charakter mojej pracy.

> Mądra kobieta ,

Dziękuję smile.

> ale mam wrażenie , że możesz być nieco poddatna na wpływy innych .

Kiedyś owszem, dawałam się wodzić za nos, teraz staram się sama decydować o sobie, choć na przykład odruchowo unikam ubrań w kolorze zielonym, bo kilkanaście lat temu usłyszałam, że to "nie mój kolor". Może to jeszcze jedna rzecz, której ślady gdzieś głęboko we mnie zostały.

> Marzycielska również uczuciowa przy odpowiednim partnerze rozwiniesz w pełni w
          > łasną seksualność .

Oj, właśnie, odpowiedni partner... Marzycielskość i uczuciowość się zgadzają.

> Masz nosa do interesów , praca fajnie gdyby była związana z negocjacjami , zwią
          > zana konkretnie z finansami o decydowaniu o pieniądzach .

W pewnym sensie jest. Pracuję na własny rachunek (choć nie w branży finansowej), często muszę negocjować stawki i terminy.

> Teraz możesz mieć jakieś sprawy , które mogą być dla ciebie w jakiś sposób
          > męczące.

Oj, prawda.

Zamknięta trochę przed światem wewn
          > ętrznym .Myślisz więcej o sobie niż o innych ludziach .

To prawda. Wyznaję zasadę, że najpierw załatwiam własne sprawy, potem - ewentualnie - cudze. Chyba, że chodzi o ludzi absolutnie mi najbliższych.

> Jako osoba skąpa nie widzę .

To chyba prawda. Lubię robić przyjemności i prezenty bliskim. Ślicznie dziękuję za dogłębną analizęsmile.
    • anna151sx Proszę o interpretację mojego pisma 31.08.11, 11:03
      Próbka mojego pisma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka