Dodaj do ulubionych

Charakter Królowej Monet

07.09.11, 23:42
Myślałam , że to osoba , która jest zapatrzona w pieniądze ,taki egoista pod tym względem finansowym .A dzisiaj się przekonałam , że to bardzo konkretna kobieta , dba jak lwica o interesy rodziny , każdy krok przeanalizuje taka stanowcza ale i stabilna kobieta -banki z tej Królowej nie zrobią wyzysku . W interpretacji mówi się , że to jedna z Królowych , która nadaje się na żonę smile może dlatego , że jest stabilna i dba o bezpieczeństwo .
Kochani podawajcie swoje przykłady i jak widzicie tą Q.Monet.

buzka kiss
Lukrusia
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 07.09.11, 23:57
      Woda z ziemią, czyli zamiłowanie do plonów ziemi, do wartości materialnych.
      Z pewnością gospodarna, lubi rzeczy dobre gatunkowo i eleganckie, lubi ładną biżuterię i dobre perfumy, praktyczna. Równie bardzo lubi urządzać swoje otoczenie, z gustem, solidnie, efektownie, by podkreślić swój status materialny, który jest dla niej ważny. Związki raczej na bazie materialnej, w końcu ona ceni zabezpieczenie, więc będzie dobrą żoną ale w jej przypadku luksus w życiu będzie jak u żadnej z pozostałych przekładał się na dobry humor i harmonię w jej związku. Nie wiem czy przypadkiem nie będzie tak, że ona czuje posiadanie męża i dzieci, ona musi w życiu posiadać, więc również i członkowie rodziny a już z całą pewnością znajomi i inni będą dla niej tak wartościowi jak bardzo mogą się przysłużyć do umacniania jej stanu posiadania, chętnie będzie handlowała na aukcjach, zadba o to by nie przepłacać ale nabyć coś co jest relatywnie wartościowe i dobre jakościowo. Lubi prezenty jak nikt, sama lubi też dawać bo ona patrzy przez pryzmat materii. Chyba nie poleciałem za bardzo smile
      • zainteresowany1977 Re: 08.09.11, 00:05
        Solidna w pracy. Kumuluje rzeczy, może dużo wydawać na ubrania. Niepotrzebne dobre ciuchy z satysfakcją sprzeda koleżankom, w szafie lubi mieć modne bo to podkreśla jej poczucie wartości. Ma talent do handlu bo jak mało kto zna wartość rzeczy. Może oszczędzać na jedzeniu jedzonym w zaciszu domu, w knajpie będzie się skłaniała ku lepszym kąskom. Może mieć skłonność do tycia bo materia ją pochłania i jest jej żywiołem a to grozi przytuczeniem smile
    • asia.33 Re: Charakter Królowej Monet 08.09.11, 00:25
      byałm u wrózki nie całe 2 tyg temu i wlasnie na koncu rokzładu wyszłam jako krolowa monet ..ona na to ze jestem uparta , silna, konsekwentna i bede miała to co chce. Wiec Krolowa Monet dazy do obranego celu , nie zniecheca sie, jest uparta i stanowcza i potrafi wykorzystac do tego swoje atrybuty.
      • lukrusia Re: Charakter Królowej Monet 08.09.11, 00:28
        Asiu zgadzam się z tym Królowa monet jest uparta ,konsekwentna nie zniechęca się tak od razu dązy dalej .Przypomina mi trochę Q.Mieczy bo też jest zacięta w tym co robi i Cesarza bo nie ustępuje ze swojego zdania jest uparta jak Cesarz .Mocna z niej babka .

Dziękuję Zet i Asiu za Wasze odpowiedzi kiss
    • czu-jka Re: Charakter Królowej Monet 08.09.11, 08:42
      Konkretna kobieta. Stabilizacja materialna jest bardzo wazna. Ceni luksus i dba o to, by mogla sobie na niego pozwolicsmile. Może byc pracoholiczką.
      • algaria Re: Charakter Królowej Monet 08.09.11, 12:57
        Dbająca o siebie walcząca o siebie - mi wyszła królowa monet jako ja kiedy zaczęłam ćwiczyć dbać o siebie fizycznie malować się na co dzień Królowa to zadbana kobieta i pewna siebie dobry pracownik i kobieta która nie boi się pracy i walczy o zapewnienie rodzinie stabilizacji materialnej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka