Dodaj do ulubionych

wierność

08.09.11, 12:18
Witam Wszystkich,
strasznei dawno mnie tu nie było.... ale miło mi wrócić do Was wink
Jestem w fajnym związku, zrobiło się u mnie spokojnie i dobrze, więc i tarota odstawiłam troszkę na bok... Niemniej jadnak, któregoś dnia postawiłam karty na pytanie : Czy mój partner będzie mi wierny? I wyszło: Rycerz mieczy Królowa Mieczy 3 monet
Ta moja obawa o wierność, to mój chpel, bo miałam takie przykre doświadczenia wcześniej i boję się skrzywdzenia.
Co do kart hmmm miecze kojarzą mi się z rozmową, dyskusjami i informacjami ( rycerz to może mój facet, królowa to ja), ale ta 3 monet, kurczę ona mi się zawsze kojarzyłą ze wspólną pracą, takim wspólnym wysiłkiem. Ale to w końcu 3 może ktoś trzeci??
A może karty powiedziały, musicie rozmawiać, być blisko emocjonalnie i pracować by nie dopuścić do zdrady?
Jak to widzicie? będę wdzięczna za pomoc...
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: wierność 08.09.11, 19:50
      czego jak czego, ale zdrady w tych kartach to nie widać. Mogą pokazywać jakąś kobitkę z pracy, może szefową, z którą łączy go jakieś intelektualne porozumienie, wspólna praca, nic poza tym .
      Nie pytaj lepiej o takie rzeczy, jak jest dobrze, po co wywoływać wilka z lasu...
      Msmile
      • szafranpjk Re: wierność 09.09.11, 17:16
        Ewo, duże dzięki za pomoc.
        Masz rację, lepiej o tym nie myśleć i tak się nie da na to przygotować, tak aby mniej bolało...
        Mam nadzieję, że trafiłam wreszczie na uczciwego człowieka i będziemy żyli długo i szczęśliwie smile
        • lukrusia Re: wierność 09.09.11, 18:15
          Czy mój partner będzie mi wierny? I wyszło: Rycerz mieczy Królowa Mieczy 3 monet

Nie ma tutaj kart pokazujących wprost kogoś trzeciego jakiś mocno zakreślonych romansem -seksem .
          Ja jedynie tutaj widzę dwójkę ludzi o podobnym charakterze podejrzewam , że oboje maci już coś za sobą a 3 monet to np ktoś kto się może do was dołączyć, być blisko ale nie w pozycji kochanka , kochanki tylko ktoś z kims łączy coś wspolnego praca , zainteresowania .

smile
          • szafranpjk Re: wierność 14.09.11, 17:24
            bardzo dziękuję Dziewczyny za pomoc, a to w ramach podziękowania:
            www.newagestore.com/divination/tarot.aspx
      • zainteresowany1977 Re: wierność 14.09.11, 19:13
        O tym samym pomyślałem, ukradłaś mi moje słowa hihihi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka