czu-jka 19.09.11, 20:06 Mialam dzis jazdę z nowym instruktorem. Spytalam jakie wrazenie na nim zrobiłam: 8 buław-Król Pucharów-9pucharów No musze przyznać, że fajnie się rozmawiało. No i chyba dobre wraznie zrobiłam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Jakie wrazenie 20.09.11, 00:14 Bardzo szybko się dogadaliście i podejrzewam że wpadłaś mu w oko Odpowiedz Link
czu-jka Re: Jakie wrazenie 20.09.11, 09:04 8 buław-muszę przyznać, że fajna, "zywa" komunikacja. A juz do pucharow sie nie odniosę Odpowiedz Link
dorota.1230 Re: Jakie wrazenie 20.09.11, 16:06 8 buław-Król Pucharów-9pucharów Czujko jesteś uczennicą bardzo miłą , solidną i naprawdę bardzo fajnie sie temu panu spędziło z tobą czas na nauce . Nie nudna wręcz przeciwnie ciekawa jesteś dla niego , komunikatywna nie tak jakiś ponurak można z tobą sobie pogadać o wszystkim .W samych plusach odpowiedz Odpowiedz Link
czu-jka Re: Jakie wrazenie 20.09.11, 18:17 No własnie rozmowy zupelnie nie na tematy edukacyjne, a raczej na damsko-meskie. Czyli nauka w milej atmosferze Odpowiedz Link
hankahsz Re: Jakie wrazenie 21.09.11, 01:02 Hehehe, czyżby się coś szykowało??? Oczywiście bardzo, ale to bardzo owocna nauka jazdy... To pewnie tylko ja trafiałam na jazdy na jakieś obleśnych zgredów.... Odpowiedz Link
czu-jka Re: Jakie wrazenie 21.09.11, 08:49 No skąd. To tylko instrukktor. A ja wczesniej jezdzilam z babeczkami, ale wlasciwie oprocz plotkowania niczego sie nie nauczylam. Zmiana szkoly byla swietna decyzją. Fajni instruktorzy, kazdy inny, ale nikt nie dołuje mnie w czasie jazdy. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Jakie wrazenie 23.09.11, 16:19 Miałam dzis jazdę z nowym instruktorem. Spytałam jakie wrażenie na nim zrobiłam: 8 buław-Król Pucharów-9pucharów Nowa znajomość dla niego ,dużo emocji ,porywów w nim to wywołało .Jesteś tak miłą , słodką osobą dla niego i bardzo ciekawą . Miło się prowadzi z tobą rozmowę , spędza czas bo nikt nie czuje się jak w''ciszy środka miasta''.Oboje nadajecie na tych samych falach -rozumiecie się , tematy bardzo wam obojgu podchodzą. Na pewno pan cię będzie również miło wspominał po kursie Odpowiedz Link